Waar laten autojourno’s hun gratis drank slingeren?

Auteur: , 10 Reacties

In een Passat GTE natuurlijk. 't kost toch niks, en iemand anders ruimt 't wel weer op.

Santé

Autobeurzen zijn altijd leuk vermaak. Beetje op andermans dime je in min of meerdere mate klemzuipen en -eten, af en toe van achter je beslagen brilleglazen wat ongegeneerde blikken op de decolletés van de aanwezige standdames werpen, en naderhand een klein stukje tikken en dat bij je hoofdredacteur inleveren. Althans, als je voor een autoblad of een krant werkt dan.

Mensen die online publiceren moeten wel degelijk aan de bak, maar dat betekent niet dat je jezelf tijdens zo’n avond een natje of droogje moet ontzeggen. Bij Mercedes tapt de CEO ‘m zelf nog voor je ook.

Op het VAG-event gaat het nog wel eens mis met de gratis alcoholische versnaperingen, zoals we al eens zagen toen deze Lompmans zijn Krombacher achteloos op een dure Lamborghini plantte. En ook in het interieur van de Passat GTE troffen we een onverwachte verrassing in de vorm van een rood wijntje in de bekerhouder. Ach ja, ’t is per slot van rekening je eigen auto en interieur niet, dus /care.

Oh ja, de Passat GTE. Yada yada, 215 pk, yada, 7% bijtelling, mid-2015 op de markt. That’s all.
10 reacties

Vreselijke zwijnen zijn sommige mensen ook. Oh, het is gratis of niet van mij? Achja, dan maakt het niets uit!
Heb zelf voor Mazda op de Autorai mogen staan, heel herkenbaar dit. Als het niet van jezelf is mag het allemaal kapot. Ook zien veel mensen beurs auto’s als een soort gratis onderdelenmagazijn. Alles wat niet vastgeschroefd of gelijmd zit wordt zonder pardon uit de auto gehaald. Wij konden na 2 dagen in ieder geval al meerdere pookknoppen en schakelaars vervangen…
“Yada yada, 215 pk, yada, 7% bijtelling”
Dat noemen jullie hard aan de bak?
Was de wijn lekker?
@koeberg:
Ah, ik had het Passat GTE linkje niet aangeklikt. Jullie hebben dus wel je werk gedaan.
Veel PK’s, veel ruimte, weinig bijtelling. Gaat als een malle verkopen
@knipperlichtje:
Je bedoelt waarschijnlijk “verhuurd” worden, geen zinnig denkend mens dat hem van zijn zuur verdiende centen koopt..
@tupperware: gekocht door de leasemaatschappij dan. En privé inderdaad geen interessante versie. De particulier gaat eerder voor een 1.4 TSI of 2.0 TDI.
@knipperlichtje: Correct, december proefrit in de Golf GTE, als dat bevalt wordt het de Passat GTE. Gaat wel lukken met het budget.
Laat ze die rode wijn meuk
in ieder geval in Frankrijk houden ;)

Ik ben op de RAI een keer bij Hessing en BMW “backstage” geweest.. Eten en drinken staat overal en je klem zuipen is inderdaad gratis ;)
ik vroeg me al af waar ik hem vergeten was!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).