Wald Black Bison is een foute Mercedes M-Klasse

Auteur: , 15 Reacties

Lekker tegendraads, je auto Black Bison noemen en hem dan spierwit de media insturen. Dit is wat tuner Wald van je M-Klasse kan brouwen.

Mercedes M-klasse van Wald

De M van Mercedes krijgt met een Wald-kuurtje vooral een wat agressievere look. De standaard voorbumper werd vervangen door een exemplaar met fikse luchthappers, led-dagrijverlichting en een zoeloe-lip eronder. Aan de zijkant zien we subtiele zijskirts, uitgeklopte wielkasten met luchtgaten en een set zeer smaakgevoelige wielen. Rij je achter de Benz van Wald, dan gaat daar gegarandeerd de enorme diffuser met vierdelig uitlaatsysteem opvallen. En zien we daar nou een gecentreerd remlicht AKA Ferrari F12berlinetta?

Opvallen doet de Wald-creatie zeker, een beetje fout is-ie ook. Dat ligt deels aan de set wielen. De E-Klasse van het merk ligt stukken beter op het netvlies. Prijzen van de M-Klasse Black Bison zijn er niet, maar kleine kans dat jullie in de markt (willen) zijn voor dit ding.

Een dikke neus met flinke luchthappers15 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
‘Een beetje fout” net zoals bijvoorbeeld Bonnie St. Claire ”een beetje een alcoholist” is.
Ja dit is echt wansmakelijk. Als echte ML liefhebber kan ik dit zeker niet bekoren. Wat een lelijke kit en die velgen gaan ook nergens over. Die uitlaatsierstukjes mogen ze ook weer teruggeven aan Porsche.

Ow wacht nu zie ik ook nog die raamwinddingetjes, hahahaha, gadver.
@mlbenz: Porsche heeft niks met die uilaten te maken, eerder Techart die voor dit soort creaties aansprakelijk moet worden gesteld
@marikoelolo: dan moeten ze daar naartoe terug.
Ben ik de enigste die het best gaaf vind? Behalve de velgen ..
@amglover: Enige, oh sorry ik ben dronken
Vind het wel dik!
Misschien omdat hij met bisonkit in elkaar zit
nee, gewoon NEE!!!

wat ’n pure wansmaak is dit man…
’t is iets voor Steven Defour!
vast wel weer een paar voetballers die zo´n ding kopen
Niet lelijk, gewoon een beetje teveel. Lijkt me de nieuwe pimpride van 50`cent.
Er zal vast wel een een keertje over ocean boulevard gaan, hoort die wel redelijk thuis.
Eigenlijk vind ik hem nog wel wat hebben, lekker dik, en weer iets anders.
Geef mij maar mijn ouwe opel manta gsi ,die is trouwens ook wit maar betaalbaar in dit dure belastinglandje .Heb der nog een paar welke eerst wegenbelasting vrij waren maar zelfs dat gunnen ze ons niet .Mijn manta met kenteken 12-tj-46 inderdaad vorige eigenaar ook gebruiker van deze site , skeletje’ wordt op.t moment gerestaureerd en is in 2017 pas belastingvrij als de regels niet veranderen .En met die ouwe mantas kijken de mensen ook om daarvoor hoef je geen dure bak te rijden

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).