Wansmaak van de Week: gouden 458 Spider op Vellano’s

Auteur: , 16 Reacties

Loop je rond in een jurk, woon je in een zandbak en weet je van gekkigheid niet meer waar je je oliedollars aan moet verbrassen? Autoblog to the rescue!

De mannen van MC Customs kropen na een dagje lassen zonder kap achter de tekentafel en kwamen met deze opvallende creatie op de proppen. Je kijkt naar een 458 Spider met gouden wrap en die rolt op driedelige gesmede velgen van Vellano. Inderdaad, nog een stukje opvallender dan de witte California die eerder door het bedrijf uit Florida werd aangepakt.

Een 458 Italia uitgevoerd in matgoud kenden we al, maar deze opgedirkte Spider glimt nog harder dan de Swarovski-beeldjes in een gemiddelde woonwagen. Desondanks vinden we de combinatie van de gouden wrap met de rode bekleding toch nog redelijk geslaagd. Ook de contrasterende zwarte spiegels staan ‘em op zich helemaal niet zo slecht.

Naast de carrosserie zijn ook de velgranden uitgevoerd in goud, waar de spaken juist weer stemmig matzwart zijn gemaakt. Verder zijn de rijeigenschappen van de rappe Italiaan waarschijnlijk compleet om zeep geholpen door het geheel een paar centimeter te verlagen. Eén schrale troost: onderstaand filmpje bewijst dat deze 458 Geer en Goor-edition nog steeds prima klinkt, maar doe me toch maar liever zo’n Ferrari in een iets kalmere uitvoering.16 reacties

Sorry, maar dit ziet er niet bepaald mooi uit
Een chroomgouden 458 kenden we ook al; http://i61.tinypic.com/33a5cw5.jpg
@thomcarspotter: Van een Irakese kickbokser.
Nee, nee en nog eens nee. Wat een gedrocht!
Arabierenbak…
Niet de foutste overigens. Liever dit dan een gouden Range.
Letterlijk elke goud gewrapde auto die ik heb gezien is lelijker dan een geit die een ei uit poept. Zal waarschijnlijk ook nooit een mooie komen, veel te patserig. Maar ja mensen met doeken op hun hoofd en mensen met hun pet achterstevoren die snel praten vinden het mooi.
@haaldie20inchvanjegolfaf: ook niet echt creatief trouwens.
Ik vind m wel mooi, niet dat ik dit mijn denkbeeldige 458 spider ooit aan zou doen maar dat rode interieur matched wel goed met dat goud. Het lijkt nu op een soort van gouden troon met fluweel rode stof. En het is ook… Laat maar ik ga al.
Prima, maar jammer van die ‘goedkope’ velgen. Dat goud en die velgen is too much.
Je loopt rond in een jurk…. ‘ nuff said
Ik vind persoonlijk eigenlijk best dik.
Het gaat al mis bij ‘je loopt rond in je jurk’
*kots*
Met zwart interieur en zwarte velgen miss nog te doen, dit liever niet
Rood interieur vind ik echt altijd fantastisch eengouden wrap lijkt mij nog wel grappig om op mn eigen auto te hebben dus ik kan deze auto wel waarderen haha
Ik zag deze spider vorige week in Londen rijden met kenteken F1 IRAK. is blijkbaar zelfde eigenaar.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).