Wat je hebt gemist op onze andere sites [w24y2013]

Auteur: , 20 Reacties

Met deze week extraveel nieuwtjes voor gamers en Apple fanboys.

Apple beschuit voor iedereen!

De hoogtepunten van Apple’s nerd-conf (WWDC) kun je HIER bekijken, kost slechts 2 minuten. Op zoek naar meer details? Check dan alle ins en outs over iOS7, de Mac Pro beschuitbus of doe een vergelijking: met Windows Phone 8 of met Android.

Wat betreft gaming, de E3 is losgebarsten en het console-eindspel lijkt begonnen: Playstation 4 vs Xbox One. De prijs van de X-One is bekend maar de unit heeft vele nadelen. Nadelen die de PS4 NIET heeft! Welke kies jij?

Dan nog je wekelijkse portie groen autonieuws: BMW claimt 100k proefrit-aanvragen te hebben ontvangen voor de i3, de Volkswagen XL1 blijkt toch niet zo zuinig, iets over een hybride AMG en Fiat stopt met waterstof. Oh ja, groene automerken zijn green!

Tot slot: lijstjes! Instagram pics van Kim Feenstra en Mark Zuckerberg feitjes.20 reacties

-edit: nutteloze bijdrage-
@justaminifan: Fcking stop met zeuren……

Alleen de zon gaat voor niks op. Maak je eigen website en je zult zien dat je toch probeert winst te maken.. Dit hoort er nu eenmaal bij, live with it..
@replicant: dank u, we pluggen Autojunk dagelijks en daar hoor ik ook niemand over;)
@autoblogger: uh volgens mij was daar in het verleden wel vaker over geklaagd hoor, maar zulke reacties blijven niet lang staan. UX is niet bepaald het sterkste punt van autoblog/junk. Heb trouwens het idee dat jullie niet precies weten wat jullie nou willen met apparata . Veel dingen hebben werkelijk niks met tech te maken, meer meer met de interesses van de blogger. Wel jammer, als techblog is er meer dan genoeg tech op het web om dagelijks de website mee te vullen.
@autoblogger: Dan let je niet goed op….
@autoblogger: Hoi ik heb geen probleem met apparata pluggen, maar wel met het feit dat ik de app niet kan downloaden op mijn galaxy ace 2 met android 2.3 Please laat mij ( en andere 2.3 gebruikers) ook meegenieten.En nee ik ga niet nu een nieuwe kopen want mijn ace 2 doet het prima (nee ik werk noch bij Samsung noch bij google)
@nostravinniedus: Als je bij Google of Samsung zou werken zou je al lang een toestel met 4.2 hebben denk ik ;)
@justaminifan: Dude stel je niet aan man.. je ziet een f*cking Mac Pro op de voorpagina staan. Je weet dat het niks met auto’s heeft te maken dus klik er dan ook niet op, oftewel:
http://images.wikia.com/southpark/images/d/d7/Barbrady.jpg
-edit: nutteloze bijdrage-
Buiten Kim Feenstra niets gemist zo te zien.
Soms snap ik berichten op apparata niet. Vandaag stond er iets over een rubber alien in een vrieskist. Ja, die vrieskist is een apparata misschien, maar tech-blog waardig lijkt ’t mij niet.
Pluggen ok, maar die frame pop-up ads op de homepage en telkens dezelfde ads bij de video’s?

Ik plug mijn sites ook, maar ik doe niet mee aan pop-ups en pre-roll ads. Dan zie ik de bounce rate gewoon stijgen met de dag.

Waarom zetten jullie niet een pre-roll ad van intergi ofzo voor de videos op autojunk? Daar kan je best lekker mee verdienen en dan zien de users toch eens wat anders (en je kan em ook uitvinken, maar je wordt toch per vertoning betaald dus…). Tenzij vw en opel super betalen natuurlijk. ;)

Laatste tip, maak ook een babe-site in het netwerk. ;)
@pjp911: firefox + adblock iets voor je? De enige reclame die ik zie is die van die mixdrankjes kerel in de comments.
@rotarypowah: Nee, dat is niets voor me. Ik heb mijn eigen zaak met 12 websites, dus ik gun autoblog de inkomsten voor het werk dat ze doen. Jij blijkbaar niet…

Ik wil gewoon variatie in de ads EN een babe-site. :p
@pjp911: haha, ‘blijkbaar’.
Als ik een ‘nee nee’ sticker op m’n brievenbus heb, gun ik de krantenjongen z’n inkomsten niet zeker?
@rotarypowah: Idd ja…
Waarom Xbox kiezen :p Kost meer en je bent niks mer met 2e hands games. PS4 is vele malen beter, agaaain
@RazorHead: Beetje kort door de bocht maar de Xbox heeft weliswaar 1 interessant puntje, je kan jouw gekochte game met 10 als family aangestelde vrienden gratis delen. Voor de rest is het een gelopen race, PS4 is ruwweg 50% sterker, €100 goedkoper en je zit zonder die Policy troep.
Die Mac Pro vergelijken met een beschuitbus. Hij is goeeeeed :P
schoenmaker………

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).