Will.i.am zet zijn lelijke auto bij het afval

Auteur: , 31 Reacties

Will.i.am. heeft zijn 650.000 euro kostende custom build uit de garage gehaald. Het gekke wagentje werd gespot in Hollywood, een plek waar je met dit soort creaties legaal de weg op mag.

We hadden hem nog niet eerder zo goed op de foto, maar dat maakt de voor veel geld verprutste Kever er niet mooier op. Al moeten we zeggen dat de I.Am.Auto er op de wat kleinere wielen beter uitziet dan op de velgen waar we hem begin dit jaar op tegenkwamen. De lichtblauwe coupé is een custom build en gebaseerd op een Volkswagen Kever uit 1958. Met suïcide-deuren en een BBQ-grille een imponerend en opvallend apparaat dat goed bij de bijzondere muziek van meneer past.

Het is het tweede model van zijn eigen I.Am.Auto merk. De rapper wil met dat merk iets betekenen voor de ghetto waar hij vandaan komt. Zijn eerste creatie werd al eens in beslag genomen en er gingen geruchten dat-ie gestolen was. Twee opties die misschien ook wel uitgevoerd kunnen worden met deze auto, je bent hem liever kwijt dan rijk. Gelukkig weet Will.i.am zelf ook waar de auto thuis hoort; op een berg afval. (via zimbio.com)31 reacties

Deze auto is nog lelijker dan z’n muziek. Maar deze meneer heeft al miljoenen en dan probeert hij op deze manier geld op te halen voor zijn buurt. Geef dan lekker iets uit eigen zak.
@stefan_ijff: Quote:”Deze auto is nog lelijker dan z’n muziek.”, ik zie dat anders: Will-i-am is aan het nivelleren; zijn muziek was al lelijk, nu is zijn auto dat ook!
Ik vindt het er wel gaaf uit zien!
@batman:
Daarvoor ben jij ook batman ;-)
Zelfs de gemiddelde carnavalswagen ziet er beter uit! Laat me wel denken aan een Morgan Aeromax, welke ook niet moeders allerschoonste is, maar toch een zeer indrukwekkende wagen is!
Heeft die nog steeds de kever motor erin? Of hoe heeft die dit aangepakt.
De Bugatti Atlantic heeft waarschijnlijk model gestaan voor deze “creatie “
Kunnen al z’n CD’s in de kofferruimte, wanneer hij ‘m bij het afval zet?
De wereld zou hij nog verder kunnen opknappen door ook te stoppen met die bagger muziek van hem.
@Autoblog: volgende keer graag een waarschuwing en niet direct die foto…. nu lig ik vannacht weer wakker van zo’n gedrocht.
Tsja, hartstikke origineel en zo maar ik kan toch met de beste wil van de wereld niet beweren dat dit ding niet oerlelijk is.


Btw, wtf is dat met die modetrend waar mannen van zulke belachelijke strakke en korte spijkerbroeken dragen? Zag laatst ook een gozer in de stad met zo’n halve spijkerlegging. Ziet er toch echt niet uit, hey? Je loopt erbij als een vrouw met zo’n broekje. What’s next, hotpants for men?
@bozewolf: Reno 911.
Bizar hoe iemand hier trots op zou kunnen zijn
Wat een afzichtelijk ding, laat die man het lekker bij muziek houden.
Kan iemand mij uitleggen waarom dit lelijke ding 650000 moet kosten?
@tmenges: Omdat ze een gek hebben gevonden die er zoveel voor wil betalen. In LA moet je volgens mij niet zo lang zoeken …
Hij past in ieder geval wel bij zijn sokken.
Grappige auto
Voorkant doet me n beetje aan een Burton denken.
Waarom op basis van een kever en niet gewoon direct een buizenframe nemen als basis?

Ik ben wel blij dat ze er geen traction avant of een andere klassieker voor verneukt hebben.

Smaak heeft die man duidelijk niet, of een gevoel voor harmonie en elegantie. Achja, als hij daar z’n brood mee kan smeren moet hij het zelf weten.
Zoveel geld voor een auto en dan alsnog in een broek met hoogwater lopen.
Als eigenaar van een 1958 kever kan ik zeggen; ARME kever.
De velg is denk ik net zo groot als bij de andere spot. Alleen is dit een “White wall rim”. Geen band met witte rand, maar de velg zelf.

Daar heeft hij het over gehad toen hij bij top gear was als siarpc
Zou hij al een keer een Morgan Aero Coupe of SuperSports onder ogen gehad hebben?

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/44/MorganAeroSuperSports4.jpg
Hij heeft ook een oude corvette en een nieuwe in elkaar gevoegd. De exterieur is een oude look maar helemaal modern. Binnenkant is van de nieuwe corvette (zonde..)
In welk opzicht verschilt dit eigenlijk van de creaties van Victor Muller / Spyker? ;-)
Achterkant is niet mis…
Bad.r.not.car is misschien beter

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).