Yes please! De BMW i8 als brute Procar-racer

Auteur: , 19 Reacties

Precies wat de i8 nodig had, extra tupperware en een goeie livery.

Yes please! De BMW i8 als brute Procar-racer

De oudere lezer loopt het waarschijnlijk nog dun door de boks bij herinneringen aan de M1 Procar races van weleer. Grote Formule 1-sterren namen het tegen elkaar op in raceversies van de nu legendarische BMW M1 en dat leverde leuke beelden en nog mooiere races op.

Of de BMW i8 geschikt is voor dergelijke grollen wagen we ernstig te betwijfelen. Een échte racer van de categorie rauwdouwer is het immers niet, maar met een vleugje photoshop en een gezonde fantasie is een hoop mogelijk. Wat ons betreft kijkt BMW eens goed naar bovenstaand plaatje en komt de i8 Procar op de agenda bij de aankomende bestuursvergadering. Wel met die karakteristieke ronde gaten in de voorbumper, s’il vous plaît.

Plaatje komt van de hand van Khyzyl Saleem, die ons eerder al verblijdde met een gallery vol dik spul.19 reacties

Zo mooi!
Heeft ie nou een luidspreker als voorvelg?
@ghost: maar natuurlijk, als de straatmodellen kunstmatig motorgeluid hebben voor de inzittenden, dan kunnen de circuitmodellen niet achterblijven met kunstmatig motorgeluid voor de toeschouwers ;)
Wat een mega dik ding :D :D
Laat goed zien waarom ik maar steeds niet aan de straat-versie kan wennen: de hele vreemde voorbumper/deflectors onder de nieren/koplampen. Bij deze fotoshop vervangen door een goed exemplaar en voila: een mooie auto.
Heb overigens een weekje met de straatversie gereden en het is best een indrukwekkende auto
@367pk: 550i?
Ik vind em Dik 👍
Dan wel graag met een v8/v10
@thimochand: geen v12?
@robinthecarguy: vergeten😅
@thimochand: of gewoon een hoogtoerige, atmosferische 6-in-lijn.
Maakt hebberig, maar aan de andere kant is dit weer het zoveelste onrealistische photoshop-kopieer-plak truukje wat tegenwoordig de norm is.
Lelijk
Kijk, en dan nu een 6 in achterin en een m1 badge op z’n billen.
Kom eens met iets vernieuwends inplaats van al die retro modellen. Kunnen we genieten van al dat moois (niet deze tondeuse op wielen) wanneer we allemaal elektrisch moeten rijden.
@henkhupelschoten: De i8 is op zich een auto die behoorlijk los staat van het verleden van BMW, toch? Het is niet meteen mijn smaak maar ik vind het wel lef dat ze de i3 en i8 gewoon op de markt hebben gebracht.
@gtwillem: Dat zeker, heb het meer over dat m1 gedoe, laat het los en breng iets nieuws uit…
Jon olsson kom er maar in
Al een paar keer een i8 zien rijden maar het enige gevoel wat ik krijg is medelijden met de eigenaar en de vraag wat zijn beweegredenen waren dit aan te schaffen

Het is een auto met van alles net niks.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).