Zure crash geeft babyblauwe 458 een vervroegd pensioen

Auteur: , 14 Reacties

De rest van de supercar is nog redelijk repareerbaar. Laat nu net het belangrijkste gedeelte volledig in de puinpoeier liggen.

Die is stuk

Het ongeval gebeurde in Pudong, een district in havenstad Shanghai, China. Volgens het lokale nieuws verloor een jonge bestuurder de macht over het stuur waardoor de 458 in een spin terecht kwam. De achterzijde werd gepureerd in een hekwerk en een lantaarnpaal.

De bestuurder is niet gewond geraakt. Datzelfde kun je niet echt zeggen van de blauwe Italiaan. Het complete motorcompartiment heeft de klappen moeten opvangen, wat resulteerde in een R.I.Pje voor de achtpitter.

De crash is een duur grapje voor de Chinees. Dankzij torenhoge belastingen kost een Ferrari 458 in het Aziatische land ongeveer 4 miljoen yuan. Omgerekend zo’n 568.000 euro. In Nederland moest men ten tijde van de introductie 296.021 euro aftikken voor een 458 Spider.

Fotokrediet: NetEase

458 crash14 reacties

Je mag niet stil staan op een zebra pad..
@norge: zeblapad in dit geval.
Hebben die Chinezen een abonnement op Ferrari’s flink laten crashen ofzo… Zo zonde!
@venividivici: Ze hebben hun ogen vaak nogal een beetje dicht zitten.. vandaar!
@baap: Haha ja zit ook beetje in het eten denk ik… RIJ-st, BAM-i, Mih-OEN
@VeniVidiVici: LOL ja maar volgens mij moet je behoorlijk je best doen om in China een bordje bami te bemachtigen…
Die doet het niet meer.
Fellali clash😂😂. Sambal bij?
400.000.000 yuan staat gelijk aan 56.000.000 euro. Was overigens ook geen eenzijdig ongeval, hij heeft ook nog een busje geraakt tijdens zijn spin, staat ergens een video van online.
@jzaero: Thx! Was inderdaad wat lastig uitvogelen met alleen een Chinese bron. Hier werd bijv niks verteld over het busje.
“Laat nu net het belangrijkste gedeelte volledig in de puinpoeier liggen.” nah, als bestuurder passagier zou ik het wel fijn hebben gevonden dat de motor in plaats van de cabine de klap heeft opgevangen.
Is het stuur kapot? Want dat is belangrijker dan de motor
@Brabus: Het stuur was hij als eerste kwijt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).