Vier Independence Day met de Black Knight Hummer

Auteur: , 17 Reacties

'MURICA!

Thank God for Rednecks. Dat is wat Woody Harrelson (die overigens zelf een vegan pussy is. Wel een uit de kluiten gewassen vegan trouwens, maar goed, ik dwaal af..) in Zombieland zei toen hij een dikke Hummer vol met guns ontdekte. Maar Amerika is het land van de overtreffende trap, dus het kan altijd een tandje extremer. En ziehier: een ge-airbushte H2 vol met opzetstukken, vleugeldeuren, maar ook blaffers. Veel blaffers. Die je niet met 1 hand vast kunt houden bovendien.

Echter, alles wat op deze auto zit is voor de show. De VS mogen dan liberaal zijn in hun wapenwetten, als particulier kan je niet zomaar een paar kanonnen op je SUV monteren en daarmee de weg op gaan. Jammer, want deze Hummer zou hoge ogen scoren als de Zombie-pleuris uitbreekt.

Het ding staat op eBay, en de aanbieder wil er graag 55.000 USD voor hebben. Dit wil hij echter al een jaar lang, dus ik heb het vermoeden dat hij zijn prijs wat naar beneden moet bijstellen. Hij heeft ook een video gemaakt, waarbij de badassery van de auto wat onderuit wordt gehaald, wegens discolampjes, maar het blijft een vermakelijk gezicht (via Jalopnik):17 reacties

Subtiel autootje wel…
Ik heb denk ik nog nooit zo iets treurigs gezien. Die deuren zo omhoog is ook de limit. Je kunt er nu nog moeilijker uitstappen, de deur draait deels naar achter. Wat een lelijk hok.
Ik heb zo’n idee dat het october is.
Fuck alle auto design regeltjes en dit is gewoon rete gaaf.
Kom daar even subtiel mee aangereden
Mooie bak man! Als je iets met wapens doet, of je vinexwoning van binnen en buiten hebt omgebouwd tot ranch….
Ik vind m te lelijk voor woorden… Hummer H2 is al niet mooi, maar nu is ie helemaal verkracht!! Was wel gaaf geweest als deze auto had gefigureerd in Zombieland!! (doet ie me ook aan denken)
Eeh.. Wauw..
I need guns… lots of guns
tabel met autowiki gegevens klopt weer eens niet
Prachtig voor op de kermis,bij de disco,etc.maar anders wil je er toch niet in gezien worden.
Een frutselhummer… Wie wil dit nou?
Dude, daar wil ik nog niet dood in gevonden worden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).