Ferrari komt met snellere California?

Auteur: , 42 Reacties

Dus jij vindt de Ferrari California met zijn 460 pk ook een beetje te tam? Dan is er (wellicht) goed nieuws! Autoblog bezoeker Jan spotte namelijk deze lichtelijk gecamoufleerde California in Maranello vorige week.

Hebben we hier te maken met een hetere variant van de reguliere California? In eerste instantie dacht ik het gewoon om wat beschermingsfolie ging, maar na het iets beter bestuderen van de foto’s leek het toch alsof er meer aan de hand was. Er waren al eerder speculaties over een mogelijke extra-hardcore California Mondial. En waarom ook niet? Als straks de nieuwe F450 er is dan onstaat er weer een mooi gat tussen de reguliere California en de F450. Daar zou deze California GT met extra pktjes dus prima tussen passen. Laten we het houden op 490 tot 500 pk.

Klik HIERRR voor een groot exemplaar van de foto.