Ferrari 458 Spider is superstuk na 1,5 uur

Gepost op 10-12-2012 om 10:07 door - 40 Reacties »

Boem, die is stuk
De wegen van Mallorca kunnen verraderlijk zijn, zo ondervond ook de bestuurder van een Ferrari 458 Spider.

Je zal maar eigenaar zijn van een goed lopend verhuurbedrijf en jezelf kunnen belonen met een mooie Ferrari 458 Spider. Dat is precies wat de eigenaar van deze auto besloot te doen, helaas duurde zijn genot niet heel lang. Een kleine anderhalf uur nadat meneer zijn Italiaanse dekhengst kocht besloot hij hem een beetje op de proef te stellen.

Helaas bleek de 570 pk iets teveel voor de 47 jaar oude bestuurder. Op een recht stuk belandde de rode cabrio uiteindelijk in een greppel waarbij het resultaat een total-loss lijkt. De eigenaar en zijn zoon konden beide ongeschonden uit het wrak komen en verlieten de plaats van het ongeluk. Nadat de politie door voorbijgangers was geattendeerd op het verlaten wrak gingen ze op onderzoek uit. Niet veel later kwamen de eigenaar en zijn zoon terug en waar eerst gedacht werd dat er misschien alcohol in het spel was bleek dit niet het geval te zijn. Ook waren er voor zover bekend geen naakte vrouwen en seksspeeltjes in het spel, de politie onderzoekt het nog maar het lijkt erop dat de bestuurder de auto onderschat heeft. Of zijn eigen kunnen overschat, dat kan ook natuurlijk.

De eigenaar wil nu naar verluidt proberen de 458 op eigen kracht te herbouwen. Wat wij wel begrijpen na het zien van deze foto’s. Succes ermee, wellicht kunnen ze je in China verder helpen?

40 reacties  toon alle reacties
@xiran:
Hij had moeten weten dat huren beter is…
Profile photo of kwatkam
midasracer
10-12-2012 om 10:18
8
@CBR600rr: Volgens mij is de auto een aluminium spaceframe. Zoals alle Ferrari’s op dit moment. Alleen de F70 wordt er eentje met koolstofvezel tub.
Profile photo of kwatkam
midasracer
10-12-2012 om 10:16
8
Dit soort vermogens zijn ook volkomen mallotig. Ik begrijp niet dat er geen standaard circuittraining wordt gegeven bij de aankoop van een dergelijke auto. Mensen moeten ook beseffen dat je niet zoveel pk’s nodig hebt om lol te hebben met een auto. Kijk maar naar de Lotus Elan, bekijk de video van Harry Metclif (van Evo) op Youtube hierover en je begrijpt wat ik bedoel. Overigens vindt Gordon Murray de Lotus Elan ook de beste auto ooit. En dat met 125 pk.
@CBR600rr: Knap dat je zoiets kan toelichten zonder het woord ‘vrouw’ in de mond te nemen…
Dealer: Hallo, met Ferrari. Man: Hallo, ik heb schade aan mijn Ferrari. Dealer: Ach wat vervelend meneer, moeten we hem komen halen? Man: Nee nee, ik repareer hem zelfs! Wil alleen even onderdelen bestellen. Dealer: Wat heeft u nodig? Man: Alles…….
Ach joh, even Boris en Igor inschakelen en voor je het weet rij je weer rond in je Ferrari. Die russen fixen dit in no-time!
Raar, is dit het enige Ferrari wrak zonder brandschade dit jaar?
Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, aanmelden kan HIER!