Audi S8 crasht extreem hard. Breekt doormidden!

Auteur: , 117 Reacties

HOLY SHITBALLS. Een Audi S8 van de eerste generatie klapte gisteravond in het Belgische Molenbeersel tegen een boom aan. Zo hard dat de accu door de ruiten van buren vlogen, en de auto in tweeën werd gesplitst.

De S8 werd bestuurd door een Pool, die zijn dashboard wellicht compleet had beplakt met Sint Christoffel-picca’s, want hij stapte na de aanvaring met de weinig meegevende boom doodleuk uit (net zoals bij deze RS6). Vlaamse media melden dat hij slechts lichtgewond raakte.

Dan de auto. We willen heus niet beweren dat dit een schadebak uit MOE-landië is, of ooit in tweeën is geknipt om wat importheffinkjes te ontwijken, maar dergelijke auto’s horen bij een boomklapper doorgaans niet uit elkaar te vallen. Uitzondering daargelaten.

Na de crash op de Weertersteenweg lag de Oudi verspreid over een stuk van 100 meter. Quote van de dag is van Het Nieuwsblad:

Voor een koppel uit de buurt werd het ongeval bijna een nachtmerrie. Ze werden opgeschrikt door een luide knal waarna er glas tegen de grond klingelde. Op de eettafel lag de batterij van de Audi.