DJ Afrojack sloopt Ferrari 458, geeft geen f*ck

Auteur: , 110 Reacties

Als je toch al je Ferrari 458 Italia stuk hebt gereden, dan kan je maar beter een jolige foto posten, nietwaar? Money ain't a thang!

Sorry als het hier een beetje op een Afrojassenblog begint te lijken, maar deze konden we natuurlijk niet laten liggen. Vers van de twitter-pers, deze foto van Nick van de Wall, zijn dinnetje (?) en een olijke kabouter naast een ietwat ontzette, maar gelukkig niet brandende Ferrari 458.

De grootste grap van dit alles: hij schijnt hem net een uurtje daarvoor gekocht/geleast/geleend/gejat te hebben (waarscijnlijk niet dat laatste), getuige deze tweet van 17:36, met bijpassende rode sneakers, yo. Tsja, als je quattro gewend bent.. Wat een harde baas.

Toen was 'ie nog heel...

Zijn commentaar: ‘ok that sucks, good thing were all ok!!!! lesson in life: dont drive a ferrari in shit weather!‘. Ja, dat, of je past je rijstijl een beetje aan in een 570 pk sterke achterwielaandrijver. Gelukkig bekijkt hij het van de zonnige kant. Zou ik ook doen, als ik zo kon overstappen in een matzwart-gouden R8

Het enige dat ik me afvraag: er staan drie mensen op de foto, maar de 458 is een tweezitter.. Of zou Ferrari in navolging van Maserati nu ook een vierzits 458 maken? Die memo hebben we in ieder geval niet gehad.

UPDATE 1: De andere personen zijn inderdaad zijn vriendin, en zijn tourmanager, die er in de RS6 Avant achter reden, aldus onze immer alerte reaguurders. Op deze foto op Autojunk zien ze er toch minder vrolijk uit.

UPDATE 2: we hebben video!

Afrojas groot

Met dank aan @raoulkroes voor de tip!