Te koop: Ferrari Enzo en FXX van Michael Schumacher

Auteur: , 44 Reacties

Meneer de schoenmaker is Ferrari-af. Hij doet voortaan ontwikkelingswerk bij Mercedes en heeft zijn steigerende paarden verruild voor een dierlijk paard. De Ferrari FXX en Enzo van de coureur staan te koop.

Als je ze wilt hebben moet je afreizen naar Sion in Zwitserland. De supercargarage Zenith heeft beide bolides in bezit. De tien jaar oude Enzo met 8.500 km op de teller moet 1,12 miljoen euro opleveren (exclusief BPM). Voor de FXX uit 2005 betaal je 2,03 miljoen euro. Die auto heeft dan wel nog maar 900 km gereden. Dat is niet gek, rijden in een exclusieve Ferrari is duur!

Van de Enzo zijn er ongeveer 400 gebouwd, van de FXX maar 30. Beide bolides zijn daarmee zeer exclusief. De FXX van Schumacher is de laatste uit de reeks (30/30). Waarom Schumacher er vanaf wil weet niemand. De auto’s zijn namelijk super waardevast. De waarde gaat naar verwachting alleen nog maar stijgen, dus waar wacht je op?

Eerder verkocht de ex-Ferrari al zijn Bugatti EB110 SS. En ook zijn huis stond te koop. Je moet natuurlijk iets als je veel geld hebt.