Preview: Top Gear keert 30 juni terug op de buis

Auteur: , 36 Reacties

Het olijke en iets te dikke Top Gear-trio is binnenkort weer terug. Dit is wat je kunt verwachten.

Top Gear begint op 30 juni aan haar 20e seizoen. Mijlpaaltje om even bij stil te staan. Gedaan? Mooi. Dan nu de auto’s die we kunnen verwachten. In een eerste serie foto’s van het aanstaande seizoen zien we onder meer een -SPOILER ALERT- Jaguar F-Type voorbij komen, evenals een Ferrari F12berlinetta, BAC Mono, en de SLS AMG GT.

Qua races hebben we vernomen dat een deel van het presentatietrio naar Nieuw-Zeeland afreist om tegen een paar zeilboten uit de America’s cup of The Auld Mug te strijden. En er wordt natuurlijk weer gemodificeerd & gesloopt: we zien Jeremy en Richard bij een busje dat het ultieme anti-overstromingsvervoer moet worden en op de Top Gear-track een Mazda met een omgevallen caravan erachter.

Verder zal er op een gegeven moment keihard met oude taxi’s worden geracet, en geeft onderstaande foto een mooi kijkje op een aanstaande triotest: Audi R8 Spyder, vs Ferrari 458 Spider vs McLaren 12C Spider.

Dit en meer vanaf 30 juni op de Beeb. Want stoppen doen ze voorlopig niet.

Preview: Top Gear keert 30 juni terug op de buis36 reacties

Leuk, maar ik blijf er tegenwoordig niet meer voor thuis. Zeker dat onzin kwartiertje van SIARPC dat trek ik steeds slechter.
@911GT2: ik moest het even opzoeken maar die afkorting blijkt veel gebruikt te worden afgaand op google.
@911GT2: SIARPC = Star In A Reasonably Priced Car.
Ben het totaal met je eens. heb dat hier precies hetzelfde. Ik download de aflevering vaak een dag later op FinalGear. Dan kun je gewoon dat geleuter doorzappen.
@911GT2: er komt in ieder geval een nieuwe auto want op de laatste foto hebben ze weer een catering georganiseerd.
@911GT2: Volgens Clarkson is dat segment van de show het meest populaire in heel het programma, maar dat ligt volgens hem aan het feit dat er veel minder petrolheads kijken dan dat er ‘normaal’ publiek kijkt naar het programma.
@911GT2: Ja, dat is meestal vrij saai, afhankelijk van de gast. Die met Rowan Atkinson bijvoorbeeld was puur goud. Maar ach, ik kan ermee leven en blijf nog altijd braaf thuis voor Top Gear.
geweldig .. typische Britse humor ..
ambtenaren en studenten zijn er gek op ..
@lincoln: Als student kan ik hier alleen maar mee instemmen!
@daandaan: Precies, ik doe mee! (:
@lincoln:
Ik ben geen van 2en en ik kan er uren naar kijken en opgevouwen op de grond liggen van de buikkrampen van het lachen…. geweldig programma.
Mooi! Ook zeuren we eigenlijk elk seizoen weer zo hard dat TG niet meer wat het geweest is, maar ben toch altijd weer blij als er weer een nieuw seizoen aankomt! Kan niet wachten
Maak er maar SLS AMG Black Series van!
@kraakensmaak: idd wilde het net zeggen..
De laatste foto lijkt aan te geven dat er weer een dag is voor de nieuwe Star in a Reasonably Priced Car auto.
Wel weer zin in een nieuwe Top Gear. En het is inderdaad de SLS AMG Black Series.
Ik had gehoopt op de laFerrari en de P1
@qoekje:
Dat gaat nog wel even duren. Op het vlak van het testen van nieuwe wagens loopt TG eeuwen achter…
@StijnB: helaas wel :(
Eindelijk weer een nieuw seizoen!
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Als Jeremy een auto was geweest wat voor model zou ie zijn ? haha
@sandniggah:
Getuned MG Hatchbackje.
Extreem Brits, stelt niks voor maar doet heel stoer.
@sandniggah: een model van een 63 AMG serie want, genoeg poooooweeer!…
@sandniggah: Ongenuanceerd, overdreven maar Catchy en luid. De Quattroporte GTS
@sandniggah: Ongenuanceerd, niet totaal gespeend van talent en inhoud maar misschien iets minder dan hij doet voorkomen en een beetje in your face op een manier die je wel kan waarderen als je de geïmpliceerde knipoog herkent of die je haat als je dat niet doet; de Hummer H2.
Top Gear? Sinds ik Harry Metcalfe en Chris Harris op youtube heb ontdekt zijn de ‘acteurs’ van Top Gear voor mij eigenlijk overbodig geworden.

PS het laatste filmpje van Chris is weer geweldig http://www.youtube.com/watch?v=ruFXKEIPTvA
@sjoerd_devries: Mee eens!! Chris & Harry zijn zooooooooooo veel leuker en interessanter!
@sjoerd_devries: Harry Metcalfe is een held, maar als MX-5 rijder heb ik Harris nog altijd zijn in mijn ogen vrij ongegronde MX-5 bashen niet vergeven. Dat gaf mij een beetje de indruk dat hij te verwend is geraakt door alle dure auto’s die hij wekelijks mag rijden.
@fant: Is ‘ie alweer op teruggekomen hoor.
@heidekonijn: Mwoah, half. Ik vond dat hij alsnog wat punten maakte die apart overkwamen, onder andere door hem met een Lotus Elise te vergelijken.
@sjoerd_devries: Ik kan zowel TG als Chris Harris als Harry Metcalfe wel waarderen. TG is soms iets te gemaakt, CH is soms iets teveel van hetzelfde, HM is tot zover altijd goed…die man straalt echt passie voor auto’s uit en is ook relaxt om naar te luisteren.

Ik heb laatst zelfs nog wat geleerd van de beste man, namelijk dat de Countach na de LP400 en LP400S een wat grotere carrosserie heeft gekregen om wat meer ruimte in de cabine te krijgen met oa een voorruit die minder vlak ligt.

Kijk dat zijn die feitjes die je als autonerd wel kan waarderen, zeker als ze verpakt zijn in een verhaal dat verder niet saai is.
@sjoerd_devries: Hij is zich momenteel aan het qualificeren op Le Mans (Harris). Zie ik die drie nog niet doen. En eigenlijk heb ik best wel een beetje een hekel aan Hammond. Vraag me af of die nu wel echt van auto’s houdt.
Mooi, vooral als er weer een aantal specials in zitten.
Hopelijk wordt het niet weer één grote KIA reclame dit seizoen..
Ik zal zeker weer gaan kijken. Zo te zien zitten er in ieder geval een paar leuke auto’s in de serie, dat helpt wel altijd. Afgaande op de plaatjes kan het zomaar weer eens een klassiek TG seizoen worden zonder tractoren en dergelijke ongein.
Ik ga absoluut kijken!
Niet mijn programma.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).