Tis slecht weer: videotime dus – M5 & GT3

Auteur: , 28 Reacties

En dit maal hebben we weer een pareltje voor jullie uitgezocht. De illustere Sabine Schmitz in de BMW M5 (e39) wordt opgeduwd door een Porsche 911 GT3 (996). De ringtaxi moet in dit rondje flink aanpoten, de M5 met Sabine aan het stuur komt een aantal met de wielen van de grond. Ook zijn er meerdere overstuur momentjes, waaraan je kunt zien dat Sabine er dit rondje eens goed voor is gaan zitten.

Enjoy!28 reacties

zow zow spyshot maandag wallpaper woensdag en is dit de nieuwe catogorie video vrijdag?

jaja nurburgring blijft leuk! die porsche houd m knap bij
Tof filmpje, maar ik zou Sabine nog meer hebben opgejaagd, soms nog dichter rijde of er achter slingeren of lichten knipperen :-)

Maar is precies al een ouder filmpje want nu rijdt ze met een nieuwe M5
@stefan video vrijdag? Het is toch gepost op de 8e, dat is een zaterdag
Hier Sabine, maar dan in de nieuwe E60 M5 :P
Ze kan inderdaad een stukje rijden, zeker wel, maar enkele keren verpest ze gewoon de bochtenlijn van die motards en dat is om het vliegend schijt van te krijgen. Die keer dat ze die rode Duc 996 gewoon langs rechts inhaalt en in de bocht ‘smijt’.. Je zal er maar met je knie hangen als motard, ik weet waarover ik spreek ;)
Ik denk trouwens niet dat je ze zo makkelijk opjaagt, zoals Jan zegt, ze heeft nog altijd verantwoordelijkszin ten opzichte van de mensen die mee in haar Beemer zitten. Ik zou maar niet vergeten dat ze al stevig doorreed en misschien geeft het filmpje er soms een vertekend beeld van. Ikzelf heb vorige week meegereden op de ring met Dirk Schoysman, via via natuurlijk, en dát is pas een Ring-Meister.. Ik deed het gewoon in m’n broek :D
Waanzinnig video!!! 2 waanzinnige auto’s, had wel liever de E60 ringtaxi in actie willen zien i.p.v de e39 M5. Ik kan keer op keer niet geloven dat dat een vrouw is die die wagen bestuurt. Me zus heeft net nog schade gereden, en dat tijdens parkeren! Ik heb nog een hele agressieve green hell video, check this out boys (mensen met snelle internet verbinding raad ik aan om te downe is het echt waard) http://rapidshare.de/files/11082977/Dragi_Konsti_NS1.wmv.html
Jeesis wat doet die bus op de ring?!?!?!

Tussen 6:55 en 7:05 zie je bus rijden! is die gast gestoord??
Ik vind autoblog een geweldige site alleen is er nu al een tijd dat autoblog hun filmpjes op hun eigen site af laten spelen zonder link erbij te zetten. En bij mijn computer spelen ze die niet af, er komt gewoon een wit vlak maar geen filmpje daar door heb ik al heel wat leuke filmpjes gemis. Wie weet wat ik moet doen? Maar ik kan ze wel kijken als de link er bij staat en ik ze bij een andere site bekijkt.
@marty
Nurburgring is een openbare weg, alle voertuigen die aan de TUV voldoen (duitse RDW) die mogen er op voor 14 euro per lap. Die touringbus die geeft een rondleiding door de ring.
@BMW Gek, heb je de nieuwste versie van Flash geinstalleerd? Kijk eens op http://www.flash.com/ dan kun je dat controleren.

En als je in het witte vlak klikt, gebeurt er dan nog niks?
wat is dat gepiep de hele tijd? lijkt wel een soort beveiligings-susteem van de porsche.
@Stefen wij zijn toch zaterdag of ligt het aan mij?
Ik snap t dat als je wil gerust met een fiat500 de ring rond mag gummen, zolang ie maar apk of vergelijkbare keuring heeft, maar wist niet dat ze rondleidingen over de ring gaven. Die chauff mag wel extra opletten

Denk dat ik binnenkort mijn vrachtwagen rijbewijs ga halen en met een combinatie met 2 aanhangers over de ring ga rijden, :D:P
owja, die link van mij op nurburgring is een E46 M3 die wordt achtervolgd door een GT3..
dat gepiep viel mij ook op…elke keer als ie remt hoor ik ‘t…maar piepende remmen lijkt me sterk tog??
@remy: dat gepiep zijn de remschijven; op de gt3 zijn ceramic brakes een optie, en die willen nog al eens piepen.
smaakversterker
Een bus mag er toch ook rijden? van mij part mogen ze er ook rijden met een elektrische rolstoel (wel eentje met slicks) :-d
Vriend van mij (motorrijder) heeft een jaarkaart voor De Ring en komt er heel veel en kent De Ring dus erg goed. Hij haalt Sabine op de motor in met zijn vriendin achterop en trekt dan ook nog even een vette wheelie. Die gozer is echt gek kijk maar eens goed naar de foto’s op dit testverslag van de Suzuki GSX-R1000 dan zie je dat hij een kneedown maakt met zijn vriendin achterop: http://www.passion4wheels.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=825&Itemid=179
Wie heeft een keer een aflevering van top gear gezien waar Jeremy een rondje ging maken met een Jaguar d8 ik.. hij deed het in 10 min + .. en toen had sabine een weddenschap met hem gemaakt dat zij die tijd kon verslaan in een.. jah je hoort t goed.. Ford Transit!! de eerste rondje kwam ze niet iets later.. de 2e rondje weer maar se was echt zo dicht in de buurt van Jeremy’s tijd.. ongelooflijk hoe die vrouw kan rijden!.. Hoera voor Sabina!! En ik blijf die filmpjes leuk vinden:D.. Ze hadden ook een keer een skyline op die baan gezet.. echt ongeloofljk hoe snel die dingen trekken..:O;)
@Daantje: Die gozer is misschien gek, maar zijn vriendin helemaal!
er zijn wel punten waar die gt3 haar miss voorbij kon gaan, maar als die gt3 voor haar gaat rijden kan die gast van die gt3 de rempunten en de goeie lijn volgens mij niet vinden :P

Die gt3 is sneller dan de m5 op circuit, maar volgens mij kende hij het circuit nog niet zo goed, en durft hij niet zo ver als sabine te gaan :P
Hoe kom ik achter het URL van deze clip bij Google Video, zodat ik deze gewoon kan downloaden en fullscreen kan bekijken ipv via een Flash video in mijn webbrowser?
Dat de Nordschleife lang en bochtig is wist ik, maar dat er zulke spectaculaire niveauverschillen inzitten! (Wat zijn al die F1 circuits toch saai vergeleken met de Ring). Kotszakjes meenemen als bijrijder.
ik ben bezig met een aantal video’s waarbij er ook eentje met een compleet rondje Nordschleife zit… heel heftig!
woody heb je die van mij gedownload?
heeft iemand ooit op “de ring” gereden, en misschien een domme vraag maar is sabrina een duitse.
Ik heb al op de ring gereden en inderdaad die niveau-verschillen zijn spectaculair. Soms zie je een bocht gewoonweg niet….daardoor even in de grindbak gereden, ik kom naar boven gereden en net op die heuvel een scherpe bocht…man man…verschietachtig…. Gevaarlijk circuit, je moet ook altijd kijken of iemand achter je aan komt. Ik reed met de moto, wou dus een lijn volgen, maar ja, komt dan opeens een opgedreven golf of een porsche in de binnenbocht vlammen…..
@db
Sabine is duits en kijk naar haar achternaam.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).