Opel Corsa OPC spyshots

Auteur: , 22 Reacties


Het lijkt wel Opel Corsa week, want de nieuwe Corsa is koud gelanceerd of de eerste spyshots van de Corsa OPC duiken al weer op.

De Corsa OPC werd gesnapt op de Nurburgring waar het kleintje werd flink op de proef gesteld. De prestaties zijn nog niet bekend, maar wel dat er een 1.6 turbo motor wordt gemonteerd. Met een geschat vermogen van 180 pk sprint de Corsa OPC in een seconde of zeven naar de 100 (via Autorevue).
Opel Corsa OPC spyshot 200722 reacties

Die bumpers zien er wel vet uit, als dit niet van die nepexemplaren zijn…
snelle bakske.
!¿!Mats!¿!
niet weer van die uitlaten
cold hatch
ik hoop dat deze bumpers ze worden
echt (dit meen ik serieus) geweldig
OPC velgjes eronder
en er staat een pittig nieuw wagentje bij de dealer
maartenunplugged
dit ziet er beter uit dan de normale iig.
de normale ziet er uit als een klein astratje. dit heeft al iets meer eigen karakter.
bij de astra gtc kan je voor 900 euro (in belgië toch) de bumpers en de dakspoiler en de zijstrips krijgen van de opc, zou leuk zijn als dat hier ook zal gaan kunnen, misschien zelfs nog iets goedkoper hopelijk :-)
Het is een stylingkit van Irmscher, geen OPC
Dat zijn geruchten…
Wouter (autoblog)
@William: ik kan geen enkele reden bedenken waarom je met een stylingkit zou gaan proefrijden op de Ring.
Hou es op met dat lelijke mormel, ik word liever doodgegooid met de 3 serie coupé dan drie berichten over de niewe wagen van pipo de clown.
Excuus, wellicht fout uitgedrukt “stylingkit”. Het behelst meer: andere afstemming, aangepaste remmen, aangepaste motor, aangepast uitlaatsysteem en dergelijke. Genoeg reden om ‘m te tetsen op De Ring.
@Ejay: helemaal mee eens! 1x opel-nieuws per maand lijkt me sowieso een mooi streven;)
Alhoewel ik die 3-coupe nu ook even genoeg gezien heb…
leg de vormen van deze bumpertjes eens naast die van die Irmscher Astra GTC op gas.. zie toch verdacht veel overeenkomsten waardoor het verhaal van William wel aannemelijk is..
Vind die corsa trouwens wel een enorm lelijk ding.. Waarom moeten nieuwe (kleine?) autootjes van die idiote aquaria als koplampen hebben?
wat een leuke uitlaat, die mag wel op de astra opc, of dit ding nou de astra opc is of niet!
Schepers Bart
ik vind die corsa een ferm autootje! Alleen schrijven ze nog niks over de prijs en de prestaties van die auto! ik vermoed dat hij een topsnelheid van tegen de 220km/u zal hebben en een prijskaartje van om en bij de 21.000€. Weer een doodskistje op de markt!!
Super leuk autootje kan niet wachten tot de opc uitvoering komt.
is welkom bij de club…eindelijk een corsa!!!!!!!!!!!!
haha flop als ik zo iets moet thuis hebben pleeg ik zelfmoord
ferrari filip
de max
vraag mij gewoon af of we die spoilers al kunnen bestellen ,ik ben er al lang naar op zoek .Wie weet mij raad om die prijzen en wanneer we die kunnen bestellen voor februari hopelijk
@ ferrari filip

kom langs op onze forum daar kan je via een club genoot aan alle info komen deze werkt in belgie bij de opel dealer waar tot op heden alle opc’s van de band zijn komen rollen hij kan aan veel dingen komen voor strakke prijzen kan de dealer niet aan tippen…hij kan jue ook wel vertellen wanneer ze te koop zijn en of ze daar wel gemaakt worden…..

groetjes

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).