Voetballen met Aygo’s

Auteur: , 11 Reacties

Het is al een klassieker: de beruchte voetbal wedstrijd die Topgear hield. Jorn tipte ons dat het filmpje online te vinden was. En in een veld vol met Toyota Aygo's en een reuzevoetbal moet wel wat mis gaan...

Heerlijk filmpje, je ziet het uit de hand lopen.11 reacties

Haha wat verzinnen ze daar toch allemaal he, lijkt me overigens wel heel leuk om aan mee te doen!!!
Ondanks dat het ontzettend gaaf is om te zien, denk wel ik dat er heel wat choreochrafie- regiewerk in is gegaan. Sommige acties lijken te mooi om “zo maar even” te doen.
@Keez: Ja, dat dacht ik ook al, maar dat maakt het niet minder leuk.
heel leuk maar deze aflevering is al zowat een 1 jaar oud maar hij blijft top
Junior (BMW Liefhebber)
Echt heel grappig verzonnen, maar lijkt me echt heerlijk om zelf aan mee te doen.
Heeft TopGear z’n beste tijd gehad?…

Terwijl Wouter zich vermaakt met TopGear-filmpjes van maanden geleden, zaten de echte die-hards vanavond om 2100u weer achter BBC2. Of toch niet? Is het nog wel de moeite waard? Is TopGear nog wel het autoprogramma dat het was? Ik denk van niet… …
Hij was vrijdag zelfs nog op tv :|
Je hebt ook een van top gear met Suziki Swifts en VW Foxen
daewoo-chevrolet
Nee, alleen aygo’s en fox’en. Maar dar was helemaal niet leuk, dat ze helemaal nieuwe auto’s bijna total loss rijden, als ze het met oude wrakken deden, ok√©, maar ik vind het sowieso verspilde moeite, want er was niks grappig aan.
Ze zouden nekeer een wedstrijd moeten organiseren waarbij aygo’s voetballen tegen fox’en, word dat een afkeer voor volkswagen:)
Timmy Highflyer
De wedstrijd tussen Aygo (Als Argentijnen) en Fox (Als Brazilianen) heeft toch al plaatsgevonden. De fox heeft toen gewonnen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).