Waaaah: een Hyundai met 600+ pk op video

Auteur: , 27 Reacties

Met een Hyundai kun je beter niet op de eerste rij bij het stoplicht gaan staan, echt sportieve versies hebben ze niet in de aanbieding. Des te grappiger als iemand juist de Hyundai Coupé tot een dragracend monster ombouwd.

De standaard 2.0 liter viercylinder werd voorzien van een turbo, goed voor 300 pk. Leuk, maar nog niet overtuigend, dus werd een tweede Coupé gesloopt. De voortrein en het motorblok kregen een plekje achterin de Hyundai Coupé. Aangezien het achterste blokje nog ietsje meer pk’s levert is er totaal dik 600 pk beschikbaar.


(via buscatuning)27 reacties

Wel vet als project, maar je hebt er niks aan…..
Die burnout is trouwens wel machtig :D
Hoor die kerel halverwege zeggen: “That Hyundai is awesome!”. Gast, laat me je 1 ding zeggen: hoeveel pk’s er ook in die bak liggen, een Hyundai wordt NOOIT awesome. Wel een spectaculair rookgordijntje op het eind however…
Ik ga volledig akkoord met romeo !!
2 motorblokken… hoe doen ze dat dan met de versnellingsbakken etc? Wel gaaf gaat hard, jammer dat het een Hyundia is.
Errug heftige Hijoe. Superdom om dan een van je koppakkingen op te blazen bij een serie donuts en gewoon door te blijven gassen.

Spinnende banden geven immers geen witte rook ……………. yankee´s het blijven lompe boeren
@Turbopaultje “Spinnende banden geven immers geen witte rook ……………. yankee´s het blijven lompe boeren”

Oh nee? http://www.youtube.com/watch?v=fwvlpS7t5TY
Dan heeft deze wagen dus ook een motor achterin……? Denk het niet.
@ turbopaultje….. dan heb jij nog geen echte ! burnouts gezien ;)
Jaloezie is meestal gericht tegen wie beter is of meer heeft of beide…
idd zoef
@ alle nutters: kijk de video nog eens goed. als de banden al enkele sec weer stilstaan rookt het nog lekker door onder de motorkap. witte rook: koppakking of koelslang gesprongen. 100% sure

echte burn outs geven grijze rook, 180er Metzeler tenminste…..
@Turbopaultje

ook rondom de auto is er dan toch nog rook, rook hoopt zich ook op inder de kap en komt daar later pas uit tevoorschijn…
@TPtje: voordat je iemand voor nutter uitmaakt zou ik zorgen dat ik voldoende geïnformeerd was en eerst ff nadenken. Die Amerikaan in mijn reactie van vanochtend heeft toch ook witte rook? Hoe wou je dat dan verklaren? Waarschijnlijk hebben verschillende banden verschillende kleur rook en als het asfalt nat is dan kan “rook” ook nog “stoom” zijn.

Dat er rook onder de auto vandaan komt nadat de banden stilstaan is ook al niet gek….. rook blijft namelijk hangen achter de wielkasten en onder de auto….

Je hebt gewoon geen gelijk, witte rook kan prima van spinnende banden komen.
@W: ga jij lekker houthakken ipv semislimme opmerkingen te maken .
Verschillende banden verschillende rook…….pffffff.

Asfalt nat……..welke asfalt bedoel je ? er ligt een plas olie of water naast, daar waar die Hioe loopt te spinnen. Als je goed oplet zie je dat die banden eerst helemaal niet roken, en dan plotseling de hele zaak rookt als een stoomschip…..

En na afloop blijft zoveel rook niet sekondenlang onder de auto en motorkap hangen. Geen gelijk , probeer het eerst zelf eens zou ik zeggen ?
ja natuurlijk kan dat van spinnende banden komen ( al kan zijn opmerking ook voorkomen maar dat lijkt mij niet op de film te zien; met een kapotte koppakking lijkt het mij niet mogelijk om zo’n spin zo lang vol te houden )

Banden met kleurstof zijn ook te verkrijgen :

http://www.tuningfan.nl/2006/04/11/kumho-tires-burnout-met-gekleurde-rook/
in het prille begin van de spin begint hij op een met water besproeid wegdek toch??? Ik zou dat ook doen anders zou dat bakske rap versleten zijn
@wOooOdy nee jij denkt lekker na!

@Turbopaultje Hij kan het niet proberen want hij heeft geen auto maar een fiets!
Getuigt van klasse zo’n reactie (“ik kan niet winnen dus ga ik maar lelijke dingen roepen”)

Er is zelfs een bandenfabrikant die banden voor demo’s heeft gemaakt die rode rook geven bij een burnout….zoals Joske al aangaf…..maar goed, je moet en zal gelijk hebben….Ik zeg: “gefeliciteerd!”
Wat jammer. Ik dacht dat we net van jou afscheid hadden genomen.
Een fiets die naar de naam MX-5 luistert dan wel. Nu ja niet iedereen heeft een Enzo (1:18).
Nou nee hoor hoef niet te winnen heb al gewonnen. Heb namelijk vandaag heerlijk in Rotterdam gereden… en effe een sappie genomen in het zonnetje. Enne jij was nog steeds op deze site? Ik zeg absoluut geen lelijke dingen spreek alleen de waarheid. Jij hebt namelijk alleen geloof in jezelf vriend.
concept-car.nl
Klopt, hij begon eerst op een stuk water. En dat de rook “opeens” kwam, turbopaultje, kwam omdat de banden een bepaalde temperatuur hebben bereikt om te gaan roken. Dat is een scheikundig iets ;)
…………………………. b.s.
@Turbopaultje : zo’n reacties had ik nu niet van u verwacht, ik had gedacht dat ge wel iets sportiever waart op dat vlak…
Ik vind dat je moet openstaan voor alle mogelijkheden, wie weet is het een kapotte koppakking, wie weet zijn het de banden…
Tenzij je er zelf bij was, denk ik niet dat je hier 100% je gelijk kunt bewijzen.
Begin dan toch geen verwijten te roepen aub.
Klopt het dat alleen linksvoor en rechtsachter aan het spinnen zijn? Waarschijnlijk geen sper?
@ Turbopaultje
Zeker zelf nog nooit een burn out gemaakt? Als het een beetje windstil is komt er na een halve minuut nog overal WITTE rook vandaan…
Ik heb al meerdere malen een burnout meegemaakt, je gaat me niet vertellen dat ik dan elke keer mijn koppakking stuk heb gemaakt? Niks van gemerkt anders! En toch is er veel witte rook vanaf gekomen.
niks over hyundais he;)
Ze rijden harstikke goed:D
Het coupetje:D

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).