Epic video: Twee Aventadors doorkruisen Rome

Auteur: , 20 Reacties

Niet alleen mochten perspipo's onlangs een stukje toeren met wat Aventadors in Rome en omgeving, er is daar ook een fraai videootje geschoten van de twee inmiddels welbekende demo's van de Aventador. Een witte en een oranje LP700-4 zoevend door de straten en langs de wereldgeschiedenis die Rome te bieden heeft, daar krijg je niet snel genoeg van.

Voor wie Rome een beetje kent is dit filmwerk een feest der herkenning. Het is daarom niet alleen een promo voor Lambo’s nieuwste supercar, de beelden zijn een groot reclamebord voor de Italiaanse hoofdstad, die niet voor niets de bijnaam Caput Mundi heeft.

Even voor reisleider spelen. Als eerst rijden de twee supercars langs het Colosseum en de daarnaast gelegen ruïnes, ze vervolgen hun weg richting Het Pantheon (bekend van Mullisch’s ‘De ontdekking van De hemel’) om daarna een fly-by te doen bij de Spaanse Trappen. Normaal gesproken zit het daar vol met irritante toeristen, maar voor deze gelegenheid was het er heerlijk rustig. Hierna komt het tweetal aan bij het ‘Monumento Nazionale a Vittorio Emanuele II’, een episch bouwwerkje met uitzicht over de gehele stad. We volgen de Lambo’s daarna terwijl ze wat Obelisken passeren en zich opmaken voor een bezoekje aan het Piazza del Popolo, een pleintje dat zich goed leent voor drifts, burn-outs en ander spielerei, maar helaas zien we daar niets van terug. Tot slot gaan ze langs bij het Piazza Navona, een locale hang-out voor panfluitspelers dat nu een verlaten indruk geeft.

Als ik nog wat noemenswaardigs vergeten ben qua oude gebouwenmeuk dan hoor ik het wel in de comments. Anyway, zorg in ieder geval dat je de beelden checkt op Autojunk!20 reacties

Heerlijk filmpje van twee heerlijke auto’s in een prachtige stad. Het maakte het inderdaad extra leuk dat ik er ooit geweest ben, ik herkende alles nog.
Ik had wel iets meer motorgeluid terug willen horen. Maar je kan niet alles hebben.
@vincent_995: jajaja, maar dát is dus nog efkes het door de PR-afdeling gekweekte verwachtingsvolle ! Er zal genoeg stuff op youtube komen om je te vergapen aan óók het geluid.
@vincent_995: Ik herken inderdaad ook een hoop :).


Ik vond deze Aventador niet bepaald mooi, in het filmpje zag ik een aantal aanzichten waarin ie toch wel dik is. Ik wil ‘m in het echt zien voor ik echt een oordeel kan geven.
Ik mankeer de groene aventador nog, dat was toch een inkoppertje voor de PR-mannen???
@tomdevloo: ga ermee naar je huisarts als je iets ‘mankeert’ ;-) ?
Bellisimo!!
Prachtige locatie, prachtige auto’s prachtige muziek : PRACHTIG FILMPJE!!!!!
Kijk, dát noem ik goede PR ! Heerlijke filmpjes, goede muziek, zeer artistieke omgeving (Rome…duh) en de mannelijke hormonen schreeuwen je toe: “koop mij, verdien mij, wordt rijk, zie mij!” :lol:
Wants one!!!
In Ballon white is hij zoveel mooier dan in die nieuwe “oranje” kleur. Je ziet ook dat veel mensen voor witr kiezen bij deze auto of zwart.
Het wordt eens tijd dat er twee versies van automotive video’s gemaakt worden. Eentje met achtergrond muziek en eentje zonder met de afkorting NBM (No Background Music) in de titel vermeld. :? Misschien iets voor de @redactie ( / @autoblogger) om dit ook bij autoblog review filmpjes te doen.
De meeste puristen hoeven geen epische orkest opvoering om kippenvel te krijgen bij het aanschouwen van een supercar filmpje.
Als je op YouTube een ondertitelingsspoor kunt selecteren waarom dan ook geen audiospoor? De DVD’s en de Blu Ray’s kunnen het al jaren! :evil:
van de zomer nog geweest. :D


heerlijk
Grappig dat ze op veel plekken rijden, waar normaal echt geen auto’s mogen komen.. Daarnaast miste ik na het Colosseo (vanuit meerdere hoeken gefilmd) nog Piazza Venezia, Teatro di Marcello, Campidoglio, via del Conciliazione, Castell’Sant Angelo, Lungotevere, en de via del Babuino in de opsomming ;-) O ja en Harry Mulisch is met één ‘l’ leuk filmpje verder!
@SanS: niet te vergeten vaticaanstad :P
Dat ligt in het verlengde van de via del Conciliazione en technisch gesproken zijn ze niet op het grondgebied van Vaticaanstad geweest, maar reden langs het piazza San Pietro (die ik inderdaad nog vergeten was te noemen ;-)) richting de Borgo.
2 weken geleden nog geweest :).
NICEEEEE!
Ik verbaas me keer op keer weer. Wat een geweldige auto! De ultieme droom, in Rome wonen en een Aventador bezitten?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).