Autojunk Foto Van De Maand – Juli ’12

Auteur: , 13 Reacties

Vrees niet, die van augustus volgt zometeen (update: hier). Maar deze hadden jullie nog tegoed.

Ja, en toen was het ineens vakantietijd. Juryleden die met de bips op exotische stranden lagen of hun voiture over bergweggetjes aan het hoeken waren in plaats van duizenden foto’s door te zoeken op zoek naar de pareltjes, soms liggen de prioriteiten in het leven net even anders. Maar omdat we de Autojunk-uploaders ook hun minutes of fame gunnen bij deze alsnog de beste foto’s van juli, met als gastjurylid rammiejaudi die in juni zijn RS5 foto als winnaar uit de bus zag komen.

Plaats 3: Interieur Mercedes S Klasse
S Klasse interieur
Het is best lastig om een spectaculaire of originele foto van een interieur te maken, maar het is c220amg gelukt. We waren het er als jury wel over eens dat het jammer is dat de binnenkant van de passagiersdeur niet scherp is omdat die onscherpte in deze foto niets toevoegt, maar desondanks is het een zeer chique plaat geworden.

Plaats 2: Mercedes C63 AMG
Hele dikke C63 AMG
“Alles zit erin: Snelheid, diepte en natuurlijk een superdikke Duitse sedan. De auto is zo vastgelegd in een omgeving die de snelheid en diepte versterkt. Kijk maar eens naar de weg en bomenrij die voor veel diepte zorgt! Door de bewerking springt de matte lak er ook uit! Top gedaan Bas!” – Agreed, Bas plaatst de ene na de andere topplaat op Autojunk. Klein schoonheidsfoutje zijn wel de zwart-wit ramen, een beetje kleur had er voor het realisme wel in mogen zitten. Verder een absolute topplaat weer Bas!

Plaats 1: Gallardo in Hollands landschap
Gallardo oranje
“Ja dat is natuurlijk waar wij allemaal van houden. Een schreeuwerige Italiaan, prachtig vastgelegd nabij ons Nederlandse platteland. Ontzettend scherp, lichtinval is juist en, ondanks dat de auto niet in het midden van de foto staat is hij duidelijk het centrum van alle aandacht door zijn prachtige oranje kleur. Een prachtige foto die zeker behoort tot een van mijn favorieten! Wel jammer dat de foto zo klein is.” Hoe Hollands willen we het hebben mensen, een oranje Gallardo op een snelweg door ons prachtige landschap. Ik mis alleen nog een boerin op klompen en een molen. Erg fraaie plaat ralphk, gefeliciteerd!13 reacties

Soh… hier ben ik het echt niet mee eens… die amg is echt zo veel mooier en kwalitatief beter!
@Polo90: ben het met je eens!
@Polo90: dat mag, lang leve de vrije meningsuiting ;)
@Polo90: Die is iets te overgewerkt.
*overbewerkt
volgensmij staan de nummers in verkeerde volgorde. die s klasse is echt mooi! echt klasse.
Lekkere plaatjes weer hoor.
tsja ik vind de 2e leuker
Ajoh, als ik de reacties lees, ben ik blij dat het hier niet om de tweede kamer verkiezingen gaan:p
Ik zou gaan voor de C63 foto, die is fototechnisch het moeilijkst te maken en daarvoor verdiend die het toch het meeste.
Altijd leuk, ben het inderdaad eens met de binnenkant van de deur, verbetering is altijd mogelijk dus in ieder geval bedankt voor de feedback en uiteraard de 3e plaats! :D
Is de koffer van die S klasse nu zo mat of is het de foto?
@Bartholomeo: Combinatie van foto en een beetje viezigheid denk ik…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).