Kicherer CLS 63 AMG Yachting Edition heeft 625 pk

Auteur: , 13 Reacties

U wilt meer vermogen in uw Mercedes CLS63 AMG? Geen probleem! Wat dacht je van 625 pk & 860 Nm? Klinkt dat een beetje goed in de oren?

Tuner Kicherer heeft een CLS63 AMG beetgepakt en er het label Yachting Edition opgeplakt. We zien echter geen teakhout of andere nautische details. Wel spotten we een matgrijze afwerking en een setje zwarte velgen.

Het interieur is afgewerkt met zwart leer en de nodige alcantara details. Ook is de buitenzijde nog opgefleurd met de nodige carbonfiber details. En de V8 die onder de kap ligt levert nu dus 625 pk ipv 525 pk. Niet verkeerd.13 reacties

Mooie velgen en geen overthetop ‘styling’. Zet maar voor de deur.
Prachtige slee.
De kleuren hadden wel wat felle gemogen , krijg hier gelijk zon herfst gevoel bij
Chique zeg van binnen, mooie lichte bies en alcantara. Nu nog een paar normale velgen en dan mag hij hier zo voor de deur geparkeerd worden.
Ja fraai, maar door met name de achterlichten wel een beetje Rotterdamse drugsslee.
Dit is geen getunede CLS AMG volgens mij. Kijk maar naar foto 6, kilometerteller loopt door tot 260 km/u. Een AMG heeft 320 km/u.
@Jochempie
Speciaal voor jongetjes die graag ‘(m)pie’ of ‘(t)juh’ achter hun naam zetten dus?
@koelkast: Verklaar u nader!
@Jochempie
En waarom zouden succesvolle souteneurs en dealertjuhs niet in stijl mogen rondtoeren over de Coolsingel? Nou? Zeg dan jonguh!
@koelkast: Uiteraard mogen dealertjes in stijl over de Coolsingel cruisen! Ik moet de eerste stijlvolle snuifslee echter nog tegenkomen..
@duitseautos: klopt, ook ontbreekt de AMG-Speedshift.
vind em een beetje Kicherig..!!!
Ik zeg. DOEN!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).