17-jarige legde een kei op de weg…

Auteur: , 111 Reacties

De jongen is na meer dan een half jaar gevonden.

17-jarige veroorzaker van ernstig ongeval door politie opgepakt

De politie heeft in het onderzoek naar een ernstig ongeval in Schijndel vandaag eindelijk de dader weten te bespeuren. De rechercheurs wisten na intensief speurwerk deze dader te identificeren, waarna ze de 17-jarige Schijndelse verdachte vanochtend bij zijn huis hebben aangehouden.

Het ongeluk, dat in de nacht van 23 op 24 juni plaatsvond, werd veroorzaakt door een forse kei op de weg. Rond kwart voor vier ’s nachts reed hier een zwangere vrouw overheen, waardoor haar band explodeerde en ze tegen een nabije boom aanreed. Het slachtoffer zat bekneld in haar auto en werd zo spoedig mogelijk naar het ziekenhuis gebracht, waar ze vervolgens een week heeft gevochten tegen de dood. Na een tweetal operaties heeft de vrouw er een incomplete dwarslaesie aan overgehouden. Er wordt getwijfeld of ze ooit nog zal lopen.

De aangehouden jongeman wordt ervan verdacht doelbewust mee te hebben geholpen aan het plaatsen van de kei. Na maanden van grootschalig onderzoek en zelfs een vermelding in Opsporing Verzocht, heeft de politie hem nu eindelijk weten te vinden. De jongen is meegenomen naar het bureau op verdenking van poging tot doodslag. Verder onderzoek volgt.111 reacties

Keihard aanpakken die jongeman!
@dare2think: jij bent echt keigrappig
@schrik: leuk jongens, er kan iemand misschien nooit meer lopen
@thesis: daar verander je helaas niks meer aan, maar mogen we er dan nog wel een klein beetje luchtig mee omgaan?
@thesis: niet zo van stapel lopen.
@thesis: iemand enig idee wat er met het ongeboren kind is gebeurd? Daar lees ik niks over. Maar misschien maar goed ook
@wheresmycossie: gezond geboren
@schrik: “Keihard aanpakken” heeft een bepaalde lading, ik geef de werkelijkheid aan met een vleugje humor.
@dare2think: tot het jouw of iemand uit je (directe) omgeving overkomt. Kijken of je dan ook zo geinponum bent. Als dat het geval is trek ik mijn opmerking in.
@jeroenwz: Een biertje op de vrijdagavond smaakt vast beter dan azijn. Probeer ‘t eens zou ik zeggen.
@jeroenwz: eerlijk gezegd vind ik jouw opmerking om je mening pas te herzien nadat hij het zelf meegemaakt heeft vele malen erger dan de “keihard aanpakken” van @dare2think. Hij geeft daarmee namelijk helemaal niet aan dat hij het gebeuren niet erg vind maar jij wil hem dat zelf nog laten ervaren ook! Misselijkmakende opmerking van je zeg…BAH!!!
Kattenkwaad uithalen heeft iedereen vroeger wel eens gedaan, maar als 17-jarige een kei op een weg plaatsen met als doel een ongeluk te veroorzaken? Dan heb je toch echt een steekje los. Ik ben benieuwd wat voor straf hij zal krijgen.
@berlinetta: poging tot doodslag of zware mishandeling lijkt mij hier wel een prima aanklacht. Ik ben trouwens ook wel benieuwd naar de psychologische gesteldheid van de jongen, volgens mij moet er op zijn minst een steekje bij je los zitten wil je zoiets doen. Een onderzoekje door het Pieter Baan centrum lijkt mij dus ook geen overbodige moeite.
@bakingmynextbenz: wat de straf ook zal zijn, deze moet sowieso nog verviervoudigd worden omdat hij zichzelf niet aangegeven heeft.
@r525: helaas valt hij met zijn 17 jaar onder het jeugdstrafrecht en dat kent hele lage maximum straffen…
@vroaaar: maar zijn ouders kunnen zich wel disculperen van hem dus een verzekeraar kan hem zijn hele leven verzieken door alle kosten op hem te verhalen. Dus dit knulletje zal wel nooit een huis kunnen kopen laat staan een gezin onderhouden.
@berlinetta: ik denk een weekje vegen
@berlinetta: En DAT je in een dronken bui nog eens iets doet wat misschien wel over de grens gaat, kan ik mij ook nog voorstellen. Dat je vervolgens je niet meldt snap ik dan echt helemaal niet..
@kareljansen: sorry nee daar kan ik me niet in vinden (niks naar jou bedoeld) maar hoe dronken je ook bent je gaat geen focking steen op de weg leggen. Je kan gewoon nadenken als je dronken bent, je bent helemaal ziek in je hoofd als je dit soort dingen doet
@bmwe46m3balling: Precies, als je dit soort dingen gaat doen moet je zorgen dat je niet dronken word… daar is het niet voor bedoeld. Drank is bedoeld om wat losser te worden maar is in de huidige maatschappij geworden tot een soort veredeld coma, wat alleen maar aangespoord lijkt te worden!
Alleen al dat je het verzint om dit te gaan doen is al erg genoeg. Vreselijk.
Mooi moment om volwassenen recht toe te passen – en t liefst met een Amerikaans smaakje erbij, 15 – 20 jaar
@panam1: Ja dat helpt….. Gelukkig zijn we hier niet in Amerika.
@trustmeiamanengineer: Ah kijk, jij bent zo’n linkse flikker die dit soort types na 5 jaar weer in de maatschappij wil, die vrouw heeft levenslang in dr stoel, lijkt me niet meer dan gepast dat deze jongen een jaartje of 23 van zijn leven inlevert, is hij 40 als hij eruit komt, nog genoeg te doen na je 40ste
@panam1: wat heeft dat met flikkers te maken ?
@justsomebody: Hij heeft waarschijnlijk mot met z’n vriendje en probeert dat hier af te reageren…
@mopar: nee hoor, kan gewoon heel boos worden op types die t voor de dader opnemen. De politie zoekt hem al 6 maanden, hij wist dat hij de veroorzaker was want het heeft in alle kranten gestaan, etc etc etc. Dit zielige hoopje mens heeft ervoor gekozen om zich niet te melden, ja idd in mijn ogen verdient hij 25 jaar. Mocht je zelf ook voorstander zijn van ‘tweede kansen’ dan stel ik voor dat je de types zoals die moordenaar van Anne Faber in huis neemt na hun voorwaardelijke vrijlating, dan heb je pas recht van spreken dat je voor ‘lage straffen en terugkeer in de maatschappij bent’
@panam1: volgens mij nam hij het helemaal niet voor de dader op, maar merkte trustmeimanengineer alleen op dat we hier niet naar een Amerikaans rechtssysteem moeten. Geheel terecht, want hoewel er op ons systeem het nodige aan te merken is, ken ik geen Westerse landen met een slechter functionerend rechtssysteem dan de VS. We kunnen deze 17 jarige jongen levenslang opsluiten en vadertje staat dit op late hoesten, of we proberen hem middels straf en begeleiding zover te krijgen dat hij ooit nog iets waardevols gaat toevoegen aan de samenleving.
@panam1: ik ben voorstander van tweede kansen. Erg fijn voor mensen zoals jou. Ondanks je kortzichtige reactie zal ik ook een volgende reactie van je lezen. Want je reactie is kortzichtig. Niet alleen kosten zware straffen de maatschappij heel veel geld, we moeten in het maatschappelijk belang daar dus spaarzaam mee omgaan. Ook weten we helemaal niet zeker of deze verdachte het ook echt gedaan heeft, misschien had hij gewoon een dag eerder tegen die kei geplast? Leuk, 25 jaar voor wildplassen… Misschien heeft de dader het IQ van een aardappel en is er geen rechtvaardigheid mogelijk. Weet jij veel? Weet ik veel? Daarom laten we dat aan professionals over. Advocaten, officieren van justitie en rechters. Roepen om zware straffen op basis van nieuwsberichten is niet stoer, het is kortzichtig en zelfs dom!
@mashell: Ah, jij bent ook weer zo’n type wat een links onderzoek heeft gelezen. De kosten die we als samenleving hebben aan crimineel gedrag (schade, politie-inzet, rechtspraak) zijn een veelvoud van de kosten die we aan gevangenen hebben. T wordt eens tijd om het model van zwaar tot extreem zwaar straffen te gaan toepassen. Die onderzoeken waar jij naar verwijst zijn op Amerika gebaseerd, in geen enkele manier te vergelijken met NL. We hebben nu 55 jaar zwak straffen gehad en t werkt niet tijd voor een ander smaakje
@panam1: Nederland is in Europa al één van de zwaarst straffende landen. En toch heeft dat geen enkel afschrikeffect. Jij bent zeker zo’n rechtse rakker die denkt dat als je maar zwaar straft dat het criminelen afschrikt en je van de rest achter de tralies geen last hebt. Maar zo simpel is de wereld niet.
@panam1: je bent wel echt rechts of niet?
@freivonblei: rechts georiënteerd maar niet het soort rechts met racistische meningen/gedachtes. Ik erger me iedere dag kapot aan wat ik lees aan straffen die worden opgelegd, ondernemers die voor de 50ste keer worden beroofd, en aangifte mogen doen op t bureau want de politie komt niet meer,verkrachters die met 3 jaar buiten staan, moordenaars die niet vrij hadden moeten zijn, tbs’ers die de benen nemen, allemaal maar onder t mom ‘die mensen moeten ook weer terug in de maatschappij’ en ik ben van mening dat de maatschappij zonder die mensen een stuk beter af zou zijn.
@panam1: Maar je gebruikt wel flikkers alsof die er iets mee te maken hebben.
Misschien toch wel een beetje heel veel rechts.
Je kunt je in België bij de NVA komen uitleven, als ik het forum van Het Laatste Nieuws als voorbeeld neem.
@wimof: nee hoor het woord flikkers past goed in deze zin, t hadden ook linkse mongolen kunnen zijn. Als ik me druk moet gaan maken om welke groep ik kan beledigen met mijn schrijven valt er weinig meer te schrijven. Mensen moeten niet zo lopen janken en gewoon verder gaan met de dag, en zich niet teveel aantrekken van wat mensen typen.
@panam1: Je bent je echt een kanjer. allé je hebt nu kunnen rondtrappen, t’is goed nu, gaan nu maar slapen en niet meer drinken of snuiven.
En aub stuur me geen antwoord meer , want het zal er niet beter op worden.
@wimof: wat wordt er niet beter op vriend? Ik ben geheelonthouder , sinds gisteren 23:45 . Mocht ik je hebben beledigd dan neem ik dat ter kennisgeving aan, ik voel mij zeer comfortabel bij het feit dat ik niet met alle 7 miljard mensen op deze wereld door een deur kan.
@panam1: haha dit is wel een heel kortzichtige reactie. In Amerika sluiten ze alles langdurig op maar de criminaliteit is daar ook procentueel veel, veel, veel groter dat hier. Verdiep je in de materie voordat je dom ‘opsluiten’ schreeuwt. Zie ook mijn reactie over Noorwegen hieronder.
@joost1234: Ik neem Amerika niet als voorbeeld qua cultuur, maar als voorbeeld voor straffen uitdelen voor vergrijpen die een ernstige impact hebben op de samenleving. Verder is Noorwegen een goed voorbeeld, maar daar heerst een nette cultuur, waar er nog sociale controle is op elkaar. De gemiddelde nederlander laat zich niets vertellen, en heeft problemen met autoriteit, dit zie je aan het aantal ‘aanvallen’ op Brandweer/Ambulance/Politie. Politie agenten daargelaten is het echt van de zotte dat er in NL Ambulancebroeders en Brandweer worden gehinderd in hun werkzaamheden, dit zie je echt bijna nergens ter wereld, omdat de meeste mensen wel een greintje fatsoen in hun kop hebben, hier een groot deel van de bevolking niet. T staat vandaag nog in de krant ‘nederland is een narcostaat aan het worden’ – dit komt puur omdat het loont om crimineel risico te nemen. Als je wordt gepakt met 10KG harddrugs ga je 5 jaar de bak in, als je die 5KG wekelijks weet weg te zetten verdien je 2.5 – 4 miljoen per jaar. Als ik je vraag: ‘schiet iemand dood je gaat max 5 jaar de bak in maar daarna betaal ik je 5 miljoen als je vrij komt, zouden er heel veel mensen zijn die dit een aantrekkelijk voorstel vinden, dus hoeveel mensen vinden het niet een aanvaardbaar risico om de handel in te gaan? Dit soort culturele aspecten heb je niet in Noorwegen, waar een ‘controle’ systeem op elkaar is, en de mensen elkaar tot op zeker hoogte in her gareel houden, iets wat je ook in Duitsland in grote delen ziet.
@panam1: Verklaar dan maar waarom in alle opsluitlanden de criminaliteit vele malen hoger ligt dan hier.
@panam1: je frustratie is terecht maar toch heeft het opsluiten van maatschappelijk gezien echt geen zin. Vergelijk de VS eens met Noorwegen. Noorwegen hoort procentueel bij de landen met de allerminste gevangen en heeft ook een van de laagste crimecijfers + een zeer laag percentage mensen wat na hun straf opnieuw een misdaad begaat. (Rond de 20%) In de VS sluiten ze alles en iedereen ze kunnen pakken maar op, maar liefst meer dan 1%! van de bevolking. In de gevangenissen wordt iedereen onderdrukt daar terwijl ze absurd lange straffen uitzitten. En wat blijkt, het terugvalpercentage ligt boven de 80%. Noorwegen vs. VS blijf ik het mooiste beeld van de wereld vinden wat laat zien dat (uiteraard langdurig) opsluiten geen zin heeft.
@panam1: DOODSTRAF DOODSTRAF!!!1!
@panam1: Rustaagh!
Jij bent blijkbaar zo’n facebook toetsenbord held die meteen met een fakkel de straat op gaat…
Gelukkig functioneert de gerechtelijke macht (meestal) goed hier in Nederland.
@trustmeiamanengineer: Haha, zeg dat maar tegen de ouders van Anne Faber, of die andere slachtoffers van draaideurcriminelen die met een boete of voorwaardelijke straf worden vrijgelaten. Ons rechtssysteem werkt voor geen meter. Verkeersstraffen daar is NL koploper in qua hard straffen. Als je dat model zou toepassen op de andere rechtspraak zou je voor een brood jatten 5 jaar de bak in gaan.
@panam1: Vraag mij af wat voor geen meter werkt. Jou redeneringsvermogen of ons rechtssysteem? Gok het eerste.

Enne voor winkeldiefstal is de straf maximaal 4 jaar. Daarnaast heb ik niet eens zin om je andere argumenten te ontkrachten. Scheve vergelijkingen waaruit blijkt dat je er weinig tot geen kaas van hebt gegeten.
@unknown234: Dat kan best zijn, alleen denk ik niet dat er veel mensen zijn die dat krijgen. Meestal een boete en bij veelvuldige herhaling een paar nachtjes brommen. Onlangs een bijzonder informatieve rondleiding gehad in Utrecht met een voormalige ex dakloze. Het perspectief wat hij schetst over winkeldiefstal is niet bepaald dat je hard wordt aangepakt.
@unknown234: joh praat niet zo dom, iedere willekeurige krant die je openslaat bewijst wat ik zeg: ‘moord – 11 jaar cel dat is dus 7.5 jaar’ we hebben het er dus over dat je iemands leven ontneemt en met 7.5 jaar weer op straat staat. Aanranding/verkrachting 1 tot 5 jaar gegeven in merendeel van de gevallen, doodrijden onder invloed, meestal 2 jaar + 5 jaar rijontzegging. 80KM te hard op snelweg, auto weg, 2 jaar rijbewijs kwijt, 3 psychologische testen, en bij moord/dubbele verkrachtingen kan je psychologische onderzoeken weigeren, als je het nieuws tenminste volgt, maar uit je niet onderbouwde reactie blijkt dit niet.
@panam1: ik zou Nederland ontvluchten als ik jou was want je bent je leven hier niet zeker. Ga lekker naar de USA ofzo daar straffen ze veel harder en is de criminaliteit echt veel lager dan hier. Doei, doei!
@vroaaar: ik woon daarom al jaren niet meer in NL, ben nu paar maanden terug ivm ziekte in familie, en ik word dagelijks geconfronteerd met bevestiging waarom ik hier weg ben gegaan. Dit land is kapot, de meeste zien t alleen nog niet.
@panam1: ga lekker terug naar je eigen (nieuwe vader)land dan en bemoei je niet met hoe wij hier de zaken regelen!
@vroaaar: Ja want t loopt helemaal top! https://www.telegraaf.nl/nieuws/1595041/demonstratie-na-dodelijke-schietpartij-amsterdam t zouden je kinderen van 12 tot 17 maar zijn die daar aan t poolen / darten / x boxen aan t waren en met een KALASHNIKOV beschoten waren…….doe je ogen toch eens open
@vroaaar: gozer je hebt t over een land waar iedereen onder de pijnstillers zit en wapens kan halen als ze het alfabet kunnen opzeggen. als je alleen met Amerika als voorbeeld kan komen dan begrijp je natuurlijk dat je punt niet op gaat. Waarom is er amper drugs/geweld in landen als Japan / Singapore / Maleisie / Hong Kong / Arabische Emiraten? Daar wordt extreem zwaar gestraft, en is de criminaliteit relatief nihil, waarom? Als je kop eraf gaat bij drugs/geweld denk je wel twee keer na voor je je op t verkeerde pad begeeft
@panam1: dus jouw anekdotisch bewijs is wel steekhoudend maar mijn anekdotisch bewijs niet? En ook democratische landen als Finland, Zwitserland en Denemarken hebben lage misdaadcijfers zonder zware straffen. Ben nu ondertussen ook wel benieuwd naar welk buitenland jij “gevlucht” bent en hoe het daar met de misdaadcijfers gesteld is…
@vroaaar: @vroaaar: vriend, je hebt denk ik nog nooit in het buitenland gewoond, dan pas besef je hoe ontzettend asociaal, onaangepast Nederlanders zijn. Wij zijn verworden tot een land waar je de deur niet meer open kan laten staan, je fiets met 30 sloten vast moet, je auto wordt opengebroken om niets, en dan heb ik t nog niets een over zware criminaliteit. In de door jou genoemde landen gedragen mensen zich over het algemeen, ik woon in Zwitserland en heb ook in munchen gewoond. Ik zou zeggen kom eens een maandje bij me in Zürich wonen en dan besef je pas hoe verrot en losgeslagen Nederland is, en ik kan je vertellen dat iedere NL die ik ken in desbetreffende steden er precies hetzelfde overdenkt. Je beseft je simpelweg niet hoe ontzettend crimineel Nederland is.
@panam1: Zwitserland, het land dat jarenlang een bankgeheim koesterde waar menig witte boorden crimineel zonder problemen terecht kon om zijn zwarte geld te stallen. Het land dat weigert 73.000 kilo Nederlands goud terug te geven dat in WO-2 door de nazi’s werd geroofd.
Verder zou je eens naar deze misdaadcijfers moeten kijken: https://www.numbeo.com/crime/rankings_by_country.jsp?title=2018&displayColumn=0
Nederland slechts op de 96e plaats. Lijkt me dus redelijk overdreven wat jij allemaal uitkraamt. En dan nu gauw terug je berg op en daar gaan roeptoeteren, kan je lekker van je eigen echo genieten.
@vroaaar: dus je enige argumenten zijn zaken die 70 jaar geleden zijn gebeurd…..en dat lijstje rekent niet mee hoeveel mensen in aanraking komen met criminaliteit en daar staat Nederland vrij hoog. Verder kijk ik liever over een jaar genomen, 2017, daar staan we 98 van de 125 landen. Van de landen die boven ons staan heeft het merendeel extreem strenge straffen. Verder is t lachwekkend dat wij als top 10 land in de wereld op t gebied van levenskwaliteit 25 landen voor ons moeten laten op t gebied van criminaliteit. Je begrijpt dat je eigen reactie en link verwijzing mijn gelijk bevestigd in deze….sukkeltje
@panam1: je kennis van de geschiedenis is abominabel. In 2014 nog referendum geweest in CH of ze ons goud gingen teruggeven en in 2015 hebben ze pas het bankgeheim opgeheven. En je “feiten” onderbouw je niet met enig bewijs, dus je lult maar wat vanuit je rechtse opiniebubbel. Ga lekker zuur zitten zijn in Zürich! Ik ga lekker verder met genieten van dit prachtige land waar we mensen nog een tweede kans geven.
@unknown234: https://www.telegraaf.nl/nieuws/1595041/demonstratie-na-dodelijke-schietpartij-amsterdam
met een kalashnikov een jongerencentrum binnen gegaan en wat afgeknald links en recht, t lijkt wel Juarez in Mexico….doe toch een je ogen open sukkeltje
@panam1:
M’n beste! Niet dat ik verwacht, dat mijn reactie ook maar de geringste verandering van je mening teweeg zal brengen, maar de manier waarop jij je woede hier publiceert vind ik toch echt wel stuitend. Iedereen die het niet met je eens is bestempel jij als “zo’n linkse flikker”! Aan de reacties op jouw post te zien wemelt het dan op AB echt van die mensen. Ik zou zeggen: “Doe ’s normaal, man!!!”
@panam1:

Zijn leven lang onbetaald voor haar zorgen lijkt mij wel passend.
@jack_abarth: Zou jij dat willen als slachtoffer zijnde? Dat de lul jou komt verzorgen?
@viezefreddyw: financieel wel hoor, fysiek niet. Dit soort volk geeft een lage moraal (dat blijkt wel) dus persoonlijke verzorging zou ik niet aan een dergelijk misbaksel willen overlaten. Iets teveel risico dat er ook daar een schakel niet goed zit 🤔
@viezefreddyw:

Goed punt heb je, zo had ik het nog niet bekeken.
@panam1: onzin, liever financieel laten bijdragen (volledige onder curatele stelling), zo lang mevrouw en haar kind (lees ik niks over, dus vrees het ergste) leven. Dat heeft bij jongeren en in NL in het algemeen meer impact dan lang opsluiten imho.
@bischero: het kind is geboren en gezond en wel.
@panam1: het onvolwassen gedrag van de jongen geeft me eerder het gevoel dat hier juist het jeugdwerk passend zou zijn. Maar dat is aan officieren en advocaten.
@mashell:
Inderdaad en subsidie en een vaste baan, een huis en gratis OV en ziektekosten verzekering heeft’ie allemaal recht op.
Wij betalen het wel dmv trajectcontroles een hoger BTW tarief en flitsboetes, toch?
@desjonnies: jouw reacties zijn meestal gefundeerd met kennis of echt grappig. Dit nu is treurig “wij zijn zielig en tegen de overheid gelul” …………… en zielig ben je helemaal niet want je rijd een 159 ;-)
@desjonnies: de maatschappij is niet maakbaar. Domme idioten zul je altijd blijven houden, hoe zwaar je hun domme daden ook bestraft ze worden daar heus geen modelburgers van. Dus moet je kijken wat passend is. Een kei op de weg leggen vind ik niet volwassen gedrag, dat is gewoon dom. Dus om dan in de populistische (kortzichtige) lijn van “keihard aanpakken”, “zwaar straffen” te gaan roepen “als volwassene berechten” gaat me te ver.
@mashell:
Ik weet hoeveel imbecielen er zijn
Ik weet dat mij dit ook kan overkomen
Ik weet dat ik rechten heb
Maar ik weet ook dat ik plichten heb en een verantwoordelijkheid tegenover andere mensen, dieren, openbaar en particulier bezit en regels dien na te leven.
Maar een 17 jarige die zoiets, uit wat voor overweging of wat dan ook doet, is een nog grotere imbeciel dan imbecielen die op youtube wastabletten kapot bijten en proberen op te vreten.
Die vrouw heeft wel levenslang gekregen en zal nooit van haar kind kunnen genieten op de manier die ze zich had voorgesteld of nog andere kinderen kunnen krijgen, maar daar ga je kennerlijk aan voorbij.
Sommige mensen verspelen hun rechten, zo simpel is het.
@desjonnies: Wat nuance: als jij die knakker verwijt dat hij niet helemaal 100 is… dan is dat volledig correct. Maar dan om een andere reden dan jij vermoedelijk bedoelt.

Hersenen zijn pas volgroeid tegen 25 levensjaren. Waar onvolgroeide hersenen vooral moeite mee hebben is het voorspellen van gevolgen.
Wat een stuk verdriet…. mag aannemen dat deze uitkomst niet zijn bedoeling was, maar dan nog… enig psychisch onderzoek lijkt me wel op z’n plaats.
Knap trouwens dat ze toch iemand hebben kunnen pakken zeg, echt veel aanknopingspunten waren er niet lijkt me.
@trustmeiamanengineer: zwakbegaafd, kan niet anders
@lekkerlinksrijden: ik ken persoonlijk wat zwakbegaafden en vind dat je hier een grens over gaat. Een sadist vergelijken met een zwakbegaafde is wat vreemd
@bischero: ik ken persoonlijk wat sadisten maar dat je … oke sorry flauw
@trustmeiamanengineer: het zal misschien niet de bedoeling zijn geweest, maar wat voor ander resultaat kun je verwachten van het plaatsen van een kei op de openbare weg? Daar komen geheid ongelukken van, en zo blijkt.
@ikschrijfookoverautos: In het strafrecht heet dit ook wel voorwaardelijk opzet: het willens en wetens bewust aanvaarden van de aanmerkelijke kans op, in dit geval, het ongeluk.
@trustmeiamanengineer: om iemand op basis van een steen te pakken is inderdaad wel knap. CSI Maastricht.
@trustmeiamanengineer:
Nee, in 1939 had Hitler ook heel andere plannen, echt waar hoor!
@trustmeiamanengineer: beetje vreemde aanname van je , een kei op de weg leggen en dan denken dat het wel mee gaat vallen?
Triest dit.
Hij is toch nog maar verdachte? Of is de veroordeling al geweest? Gaat snel tegenwoordig in dit land…
@forza: nou, precies. staat morgen waarschijnlijk met z`n kop op facebook, zodat het hele volk een oordeel over t Jong kan hebben.

Hele domme ondoordachte actie, met helaas vreselijke gevolgen.
Als straf laten betalen voor haar dwarslaesie. Elke cent. Wat een kansenparels hebben we toch ook in dit land.
@ghost: wat kost dat, zo’n onvolledige dwarslaesie? Ik wil er geen en heb dus nog nooit de prijzen ervoor opgezocht.
@mashell: een steen is niet zo duur. Wil je even zoeken liggen ze buiten voor het oprapen. Maar deze vrouw heeft voor de rest van haar leven zorg nodig, en dat kost in ieder geval tegen een miljoen, misschien wel meerdere met alle onderzoeken, revalidatietrajecten en nazorg.
Als ik de vader was van die toen nog nog ongeboren baby zou ik die jongen ook even een paar weken voor zijn leven laten vechten. Die man had in 1 klap bijna zijn vrouw/vriendin en ongeboren kind verloren met dank aan deze idioot.
@kilum: had deze vrouw een man/vriend? Ze kan ook een BOM-moeder zijn, toch?
En een lol dat ze hadden toen ze die steen op de weg legden. En wat hebben ze hem zitten knijoen in de afgelooen maanden toen ze in de gaten kregen dat de aandacht erop gevestigd bleef. En wat moet die zixh kapot geschrokken hebben toen de politie uiteindelijk voor de deur stond. Gelukkig is ook zijn ergste nachtmerrie bewaarheid geworden.
Mijn medeleven aan de vrouw en familie, maar zo’n kei zie je toch wel? Ik wijk al uit voor een dooie vogel indien mogelijk uiteraard.
@hollandbest: “Indien mogelijk”… je zegt het eigenlijk zelf af. Vergeet ook niet dat het midden in de nacht was. Dan ben je niet meer op je scherpst.
@hollandbest: en wat dacht je van weersomstandigheden? Ff naar het schermpje van je radio kijken om een andere zender op te zetten? Temperatuur aanpassen? Zoveel zaken waar het mis kan gaan?
@hollandbest: Ik wijk bijna nergens voor uit, daar komen alleen maar ongelukken van. Als je ergens recht overheen gaat is de kans veel groter dat je de auto nog op de weg kunt houden.

Ik ken de details van dit ongeluk niet maar het zou mij niet verbazen dat ze tegen de boom is gekomen juist omdat ze uitweek.
@lekbak: “…..waardoor haar band explodeerde en ze tegen een nabije boom aanreed.” Lezen!
Ik zou zeggen eigen schuld dikke bult voor de vrouw. Komaan als ge ne kei op de weg nog ni ziet dan moete ni achter het stuur zitte. In Pakistan ligge der constant van die stenen op straat maar iedereen weet ze te ontwijken dus in mijn ogen heeft die jonge gast niks fout gedaan. En ne kapotte band betekent nog ni da ge hem in de boom moogt zette hè
@marcusaurelius: volgens mij begrijp jij het niet helemaal. Zeker als je durft te stellen dat het haar eigen schuld is.
@rubend: Hahaha
@marcusaurelius: als je denkt leuk te kunnen doen met zo’n reactie dan zit je er wel goed naast. Trieste reactie.
@marcusaurelius: mijn god, kan iemand dit misschien even verwijderen? Iets te gek gedaan op de vrijdagmiddagborrel?
@marcusaurelius:
Als dit je humor is, zal ik maar niet naar je IQ vragen…..
De kogel in beide knieën, daar is mee beginnen
Schijndel kut!!!!!
Allemaal hele forse reacties tegen die 17-jarige!!

Begrijp me niet verkeerd, verschrikkelijk gevolg heeft het gehad. En die jongen zeker straffen.

Maar wat ik hier allemaal lees is ook niet best.

Heb zelf vroeger dingen uitgehaald waarvan ik nu denk: oi oi oi, daar hadden hele erge dingen kunnen gebeuren.

Toen puur uit naïef jong oogpunt en niet doordacht. Geen specifiek kwade bedoelingen.

Los van het verschrikkelijke feit van die vrouw, had nooit mogen gebeuren. En als man van die vrouw snap ik kwade gedachtes ook wel, maar iedereen die hier zo ondoordacht die jongen kapot wil maken is nooit jong geweest?

Begrijp me goed: ik praat hier niks goed en als het mijn zoon was…maar toch?
ik denk dat die kerel even hard gestraft gaat worden als bij ons hier in Belgistan een paar uur werkstraf en een wijzende vinger van de rechter, en in het vervolg niet meer doen he manneke
Stenigen is de enige passende straf voor deze mafkees.
Dat vies vuil crapuleus rotjoch keihard aanpakken. En de (waarschijnlijk) marginale ouders kunnen wat mij betreft ook in de brokken delen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).