Volvo V60 beklad met rode verf in Schijndel

Auteur: , 22 Reacties

Bloooood Rode verf is on the dancefloor Volvo V60...

V60

Het is weer gebeurd. Enige tijd geleden hadden we het nog over een Maserati Quattroporte (rijtest) die beklad was met roze verf, dit keer is een witte Volvo V60 ‘verfraaid’ met een likje rode verf.

De kloeke Zweed (rijtest) behoort toe aan Tom van Liempd uit Schijndel. Hij trof zijn auto gisterenochtend op deze manier aan voor zijn huis. Tom woont vlakbij een middelbare school en denkt dat het gaat om een ‘grap’ van de puberende jeugdigen. Hij kan er zelf echter niet om lachen.

Tom heeft daarom aangifte gedaan bij de politie, overal camerabeelden opgevraagd en zelf de nodige camera’s opgehangen. Zo wil hij voorkomen dat het voorval zich nog eens herhaalt. Tevens ligt er een beloning van 500 Euro klaar voor de snitchende scholier persoon die met de verlossende tip komt. Kan je toch al snel een PS4 met een paar games voor kopen.

V60-2

Om de zoektocht naar de dader(s) aan te zwengelen heeft Tom de kwestie gedeeld op Facebook. Op het sociale platform krijgt hij de gebruikelijke steunbetuigingen en worden de daders vervloekt. Onze favoriete reactie komt echter van een reaguurder met een uitermate goed ontwikkeld zakelijk instinct:

“Beste Tom, wat een nare streek om een auto zo te bekladden. ProTech Monte-Carlo Midden-Brabant in Oirschot weet hier wel raadt mee. Neem even contact met ze op om ditt te bespreken: tel: 0888-911910. Hopelijk wordt de dader snel gepakt.”

Naaaiiiiiiiled it!22 reacties

Mooi kut. Geen idee of je zoiets er nog fatsoenlijk vanaf krijgt.
Ik weet (enigszins) hoe het voelt. Als je de rode verf vervangt voor vogelschijt weet je ongeveer hoe mijn auto er op dit moment elke ochtend uitziet…
@trustmeiamanengineer: Schijnt dat je het er heel makkelijk afkrijgt door er een Scotch-Brite spons overheen te jagen.
@RickB: ja zeker weten!
Met de groeten uit Maaskantje KUDT!!
@viezefreddyw: GODNONDEDJU
@viezefreddyw: zonne grote verfbal jonguh! *BAM!*
@str8six: Biem!
Weet hier wel raadt mee? Gelukkig hebben dat soort lui vaker verstand van auto’s dan van taal. Ik moet eerlijk zeggen dat ik liever een leraar Nederlands voor de klas heb staan dan in mijn garage, dat dan weer wel :)
@gulli: Als je het niet zeker weet, gewoon altijd een extra ‘t’ toevegen voor de zekerheidt!
@fanboy: Misschien is het van oorsprong eigenlijk een Rotterdammert, die hanteren namelijk de T-regel;

“Waar of dat het ook maar kant, plakt die t er achter ant. Hey gozert, enorme bodybuildert van je moedert alsdat je d’r rondloop. (Ja heel belangrijk he, die p!) Komt es ff hierzo-t en doet mijn een pilsie en een baco-t en neemt er zelf ook eent, ja-t, prima-t, mooit! Dààgt!” (Vrij naar Mike Boddé)
@fanboy: vegen nog wel :D
@lebeaunl: zo’n extra t gaat dan wel ten koste van een o natuurlijk
Lijkt mij meer een soort typische vergelding van een jaloerse vrouw. Maar dat is puur suggestief natuurlijk. Zie namelijk niet zomaar een paar “pubers” verf over een auto gooien..
@str8six: Ik kan het me ook niet voorstellen. Heb ook heel wat kattenkwaad uitgehaald vroeger, maar verf gooien op een auto doe je als kwajongen toch niet zomaar.
@berlinetta: Wat dat dan? Belletje lellen? 5 kaugompies tegelijkertijd eten?
@krauwbak: die laatste is wel hard :’D
@str8six: op zich dacht ik daar ook eerst aan. Maar zou die man er dan zo een ‘reclame’ mee maken? Ik zou in dat geval denk in stilletjes schuld bekennen, leven met de schade en niet aan Jan en alleman tonen…
Is het geen leaseauto dan? Een gekochte V60 is een zeldzaamheidje in dit land. Misschien had deze auto nog in waarde kunnen stijgen ;)
@berlinetta: Nee, is een ingevoerde V60 D3 die op naam staat van een particulier.
Toch knap vervelend!
Ik had eigenlijk wel een moderne oneliner verwacht als: ‘let op: er zijn camerabeelden gemaakt, meld je binnen een halve dag bij de politie, anders gaan de beelden online’
Misschien heeft ie wel als een asociale verkeershufter door een 30km woonerf gereden. Zoiets doet men niet zomaar. Of de verkeerde gepakt kan ook

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).