20 supercar-garagecombo’s die je moét zien

Auteur: , 42 Reacties

Twintig rijkaards gooien hun garagedeuren omhoog, en gunnen je een kijkje op hun supercars die naast elkaar staan te glimmen. Kijken mag, aanraken niet.

Net zoals een exotische danseres haar publiek teast, zo doen de petrolheads in de volgende fotoserie dat ook. Geen uitgebreide close-ups met geweldige details en mooie landschappen, maar gewoon een rijtje kontjes of neusjes om je ogen de kost te geven, en als bonus vaak nog een leuk huis/een leuke garage er omheen. Ze bepalen zelf wat je te zien krijgt, en na de snelle garagedeurflash is het ‘poppetje gezien, kastje dicht’.

De grootste tease is nog wel deze Lambofan, die je vanuit het oogpunt van de Spirit of Ecstacy een blikje gunt op een heel summiere verzameling neusjes, gelijk een Britse generaal die streng zijn troepen keurt, ware het niet dat de ‘troepen’ in dit geval van Italiaanse makelij zijn. Je ziet zó weinig dat het een soort zorgvuldig geregisseerde automotive nip slip is. Y U NO SHOW MORE?42 reacties

Ik zou het wel weten: GT3 RS , CGT, Challenge Stradale, F40, 16M en S65, dat is wat mij betreft het mooiste rijtje! (Miura en GT40 + 2 Enzo’s zijn ook wel gaaf!)
Ik snap niet waarom je twee zelfde model auto’s je in je garage moet hebben, wat moet je nou met 2 enzo’s?
@MAB: 1 om in te rijden en 1 om later te verkopen in perfecte staat en zonder kilometers voor een pak geld
@MAB: kijken, ik had er 3 gekocht als ik het geld had, hoort nog een zwarte enzo bij
Wow, Miura S & GT40!! B..E..A..UTIFUL!!

Ook het rijtje GT3RS, CGT etc is ook gaaf. Al had de 16M wel omgeruild voor een F50 :D
Geen Porsche verzameling compleet zonder Carrera GT, Ferrari zonder F40, of Lamborghini zonder Miura!
Potdomme…..Ik ga maar weer roest poetsen op mijn 240 in mijn garage….
Geef mij maar een Garage vol Skyline’s en Silva’s zou ik veel mooier vinden!
@rb26dett:
Zoek een baan bij een Nissan dealer..
@tupperware:
Geniaal!!
@tupperware: Ja, daar staat het ook echt vol met dat soort spul.
@tupperware: Skyline’s en Silva’s vind je niet bij een Nissan dealer, dan moet je toch echt wel naar importbedrijven gaan, en trouwens het is mijn mening, stel jij bent fan van Citroën, dan zeg ik toch ook niet dat jij daar moet gaan werken, dan heb ik daar respect voor.
@rb26dett:
Ik heb er alle respect voor dat jij dol bent op het mooiere Japanse spul, maar dat vroeg je niet..
@rb26dett: Kun jij mij eens uitleggen wat je zo geweldig vind aan japanse auto’s? Waar die passie dan vandaan komt? Niet neerbuigend bedoeld, maar ik kan bij een hoop automerken waar ik niet veel voor voel wel de sympathie voor de liefhebbers opbrengen, of begrijpen waardoor mensen het nou precies zo geweldig vinden, maar Japanners heb ik nooit echt begrepen. Op het gebied van techniek, rijeigenschappen en uitstraling niet. Maar ik ben benieuwd!
@wouterjeuring:

Kom nu niet weer aanzeulen met die baard van een opmerking; “Japanse auto’s hebben geen ‘imago’/’geschiedenis’ of weet ik veel…

Leg JIJ maar eens uit, waarom een Alfa of Porsche zoveel meer ‘geweldig’ is ten opzichte van Nissan of Honda…
@FrankypankyV8: Dat is ook helemaal niet wat ik probeer te zeggen. Ik zeg alleen dat ik dat gevoel (en kennis) van die auto’s totaal niet heb en benieuwd naar wat hem drijft om die auto’s zo te waarderen.

Probeer ik eens oprechte interesse te tonen krijg ik dit soort niet-onderbouwd gehaat weer over me heen. Als je dat soort reacties gewoon voor je houdt is het internet een veel fijner medium.
@wouterjeuring: Ik vind de Styling van de Skyline R32,R33 en R34 fenomenaal, daar naast is het geluid wat er uit die RB26DETT komt, naar mijn mening echt onovertroffen, ze zijn ongelooflijk betrouwbaar, en de RB25 en RB26 zijn niet te slopen, zonder verdere aanpassingen kan je 500 pk uit de RB26 halen, omdat het eigenlijk een blok is die voor de racerij ontworpen is
@rb26dett: De Silva’s bezitten ook juweeltjes van motoren de sr20det, Silva’s vind ik ook een erg eigen Styling hebben, vooral de S15 vindt ik echt prachtig, Ook zetten die auto’s nog steeds af en toe de driftwereld op zijn kop, ben trouwens ook erg gek op een hoop andere JDM auto’s om verschillende redenen
@rb26dett: Bedankt hiervoor. Zo heb ik er nog nooit naar gekeken. Door een hoog “sufheidsgehalte” van de meeste japanse auto’s die wij dagelijks tegenkomen raak je dus toch bevooroordeeld. Daarnaast herken ik de namen die jij noemde voornamelijk van de enorme spoilers, uitlaten waar olifanten in passen en rare kleurtjes en decals.

Van die betrouwbaarheid was ik niet op de hoogte. Maakt zo’n auto wel een stuk aantrekkelijker. Als ze zo goed zijn als jij zegt is het tweedehands best een heel interessante auto(voor, ik denk lang niet zo veel geld, als europese vergelijkbare auto’s). Dat de oude skyline zo enorm op te voeren is heb ik me wel altijd over verbaasd. Standaard had hij (<300 ?) en het was niet raar als er één rond reed met 700pk. (hoogtoerig :D)
Buiten die 2 BMW’s op die eerste foto en die 1960 Chevrolet Impala op die voorlaatste foto staan er echt geen auto’s tussen waar ik echt jaloers op ben. Ok ik snap het je bent rijk dus koop je je een auto die toont dat je rijk bent. Maar waarom heb je 2,3,4 van die supercars nodig? Je kan maar één tegelijk rijden en je koopt ze ook niet voor hun praktisch nut of voor hun rij comfort.
@shiva: als je rijk bent koop je een auto die toont dat je rijk bent ?
Hoe kom je aan dat soort stellingen ? kan het zijn dat iemand gewoon een autoliefhebber is en “toevallig” ook nog wat centjes heeft verdiend ? Mag die geen auto’s kopen omdat anders iemand op internet denkt dat hij een show mannetje is ?
Bovendien ken ik iemand (duitsers) met 2 exact de zelfde Mclaren’s SLR , hij heeft namelijk 2 zonen en dan krijgen ze geen ruzie.
Dus achter je toetsenbord oordelen hebben is een beetje simpel
@thierryvth:
Een autoliefhebber die enkel supercars in zijn bezit heeft van minimum 200 000 euro is geen autoliefhebber volgens mij. Ik durf ook te wedden dat 90% van die auto’s gekocht zijn voor de show. Ook zou ik nooit voor mijn kinderen zo’n wagen kopen, dat ze er zelf voor sparen als ze een SLR willen. Anders krijg je verwende kinderen die de waarde van geld niet kennen, zo kocht een chirurg uit mijn buurt voor zijn zoons 18de verjaardag een 1968 Mustang fastback (een replica van de mustang uit Bullit). Hij vernielde die wagen de eerste week dat hij hem had door dat hij op zijn oprit wou driften en hij met zijn zijkant tegen een boom naast zijn oprit vloog. 3 Dagen later reed hij rond met een Dodge Ram SRT10… van papa gekregen. Ik zal er kost wat kost alles aan doen als ik kinderen heb dat ze zo niet worden.
@shiva: allemaal veel te simpel, die BMW’s die ik zie zijn geen 200K plus, en omdat anderen verwend zijn gaat het voor iedereen op ? Wat wil je nu zeggen ? als je geld heb moet je aan jou vragen hoe je het mag op maken ?
EN ik kan je verzekeren dat er zat gezinnen zijn met heel veel geld waar de kinderen wel gewoon leuk en niet verwend zijn, het is hier altijd zo simpel en zo over 1 kam
Wat is die meeste rechtse BMW ? Geen E12 M535I maar iets van daar voor
@thierryvth: BMW E9.
Ik gok een csl 3.3 “batmobiel”.
De Zwitser van foto 14 had in mijn ogen beter een “mooie” garage kunnen zetten en één supercar erin, dan wat hij nu heeft.
SUPER TROFEO STRADALE <3
Aventador
Aston Martin DB9
Alfa Romeo 155 Q4
en een Range Rover sport voor de boodschappen en familie met honden.
En totaal nutteloos maar leuk voor er bij een Volvo FH16 750 en een Daf XF beide trekkers.
garage nummer 4 graag ;)
Doe mij maar de garage van Mark Zuckenberg.

En zijn bankrekening, dat dan weer wel.
@awesome: omdat je graag een golf gti zou willen rijden?

Leuk spul om in te rijden en naar te kijken. De meeste garages zijn om te janken. Zou er nog geen opel astra in durven zetten.
Ik zou van hun allemaalaat graag 1 maandsalaris per direct willen ontvangen en 1 auto uit iedere garage.. Alvast bedankt.

Wat ik niet begrijp is dat je zulke mooie auto’s met de kont naar buiten parkeert..
Foto met gele viper, witte Ferrari, zwarte Ford gt en zwarte porsche! Mis alleen nog een Mercedes AMGbeest ;)
Wow… die BMW E9 viel me ook direct op, wat een gaaf ding… maar de Miura S en GT40, die hebben wel zó ontzettend veel karakter. Als ik het geld had, zouden dat wagens zijn waarmee ik me zou willen onderscheiden van de massa. Okee… m’n grootste onbereikbare liefde is de 250GT SWB, maar die staat er niet tussen : )
Die 8C is de mooiste wagen van de afgelopen 10 jaar!
Dat trio met de AR 8C en de Maserati is het mooist, La bella vita! Daar kan geen enkel germaanse vierwieler tegenop qua uiterlijk en sfeer.
en de F40 natuurlijk, eigenlijk een van de mooiste Ferrari’s ooit en een enorm scheurijzer. IK herinner mij nog een Ferrari-Porsche challenge op Zandvoort, lang geleden, Cor Euser moest met zijn F40 achteraan starten en had een hele meute 911jes voor zich, toen ze starten vloog hij in een paar seconden die hele meute grotendeels voorbij en lag na de eerste bocht al bijna vooraan, echt fenomenaal.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).