3x raden waarom deze Audi werd aangehouden

Auteur: , 49 Reacties

Ramkraakzondag!

Audi plofkraak

Na een mislukte ramkraak in het pittoreske Dwingeloo (Drenthe) heeft de politie twee verdachten kunnen arresteren. Boef #3 is helaas nog voortvluchtig. Het drietal had de gevel een supermarkt in het dorp geramd en daarna geprobeerd om een geldautomaat te kraken. De politie was echter al onderweg en dus vluchtten de mannen ervandoor.

Vluchten doen dergelijke boeven tegenwoordig met rappe Audi’s en de drie verdachten hebben zich keurig aan de criminele etiquette gehouden. Helaas voor hen slaagde de politie erin om de Audi enkele kilometers verderop tot stilstand te dwingen en dus mislukte de vluchtpoging.

Eén der verdachten was op het moment van de aanhouding nog bij de auto in de buurt, een tweede persoon werd uit een boom gevist. Verdachte nummer drie is ondanks zoekpogingen met honden en een helikopter helaas nog foetsie. (via meternieuws)49 reacties

Ze dan wel goed op de band geschoten
@martijn1994: Goed dat ze geschoten hebben idd! Volgende keer niet alleen op de banden graag…
Schrale troost voor de rechtmatige eigenaar van de Audi, dat deze in ieder geval niet is uitgebrand.
@RRRobert: Nou ja, als
ie allrisk verzekerd is, had de eigenaar ‘m liever zien uitbranden, nu krijgt ie de auto terug namelijk.
@granlusso: wat ik zeg: schraal.
@granlusso: tenzij deze al langer dan 30 dagen geleden gestolen is?
@draadloos: vermoedelijk wel.

Bij ons is een 535 gestolen tijd terug. We vermoedde dat deze ruimschoots over de grens zou zijn. Dik half jaar later uitgebrand teruggevonden,

Heeft dus half jaar gestald gestaan in een loods alvorens gebruikt voor ramkraak.
@granlusso: Had de eigenaar maar een RS moeten kopen, dan waren de boefjes weg geweest en hadden ze alle tijd om hem in de hens te zetten
Ik vond dat bericht over De Andel anders een stuk interessanter.
De politie moet eens stoppen met het ethnisch profileren van jonge allochtone mannen in dure auto’s.
@martinus: ik denk dat we #3 gevonden hebben.
De licht geti…
-edit: thanks, gefixt-

On: puik werk van de politie! Misschien moeten de boeven de volgende keer opteren voor een RS4 ipv een S4 want een beetje gekietelde Volvo kan dit gemakkelijk bijhouden.
@misterdrogba: Dat dacht je. Die Volvo’s zijn van hunzelf al niet rap. Een beetje GTI is al sneller naar de 100 dan de Volvo’s, ook met die overigens waardeloze Polestar tuning. Weet zeker dat de audi op elk moment sneller is dan die trage Volvo’s.
@87sandyd: inderdaad, die loodzware volvo’s rij je met een S4 helemaal zoek
@87sandyd: Gelukkig kan de gemiddelde verkeersagent wel een stuk beter sturen dan dat jonge gajes. Snelheid is niet alles. Neemt niet weg dat die “snelle” Volvo V70’s inderdaad niet echt ideale wagens zijn…
@trustmeiamanengineer: Nee snelheid is zeker niet alles. Hard rijden kan iedereen. Gecontroleerd hard rijden is echter de kunst.

Ik zeg hier overigens ook niet dat een Audi s4 heel snel is. Maar hij is wel altijd sneller dan de Volvo’s van de politie
@trustmeiamanengineer: Kan aan mij liggen maar zie weinig volvos. Tis vooral vag spul in drenthe. gekietelde undercover golf (zwarte) en nieuwe touranetjes. Ze rijden die golf vol op de grens als ervaren bestuurder dan houden ze onervaren crimele met dubbele adrealine aardig bij hoor. Zeker op de niet snelwegem en rotondes waar agenten vaak ook bekender zijn. Daarnaast roepen ze direct in assen en hoogeveen enkele units op. Nou.. succes dan. Triest volk ook.. en dat voor een paar duizend euro. Werk gewoon hard en maak er wat van dan heb je dat sneller gespaard. Maar goed.. ik ben ook een simpele kaaskop.
@87sandyd: Ja want we doen de hele tijd 0-100 op de snelweg. Ik weet zeker dat een v70T6 harder loopt dan een gti.
@werf76: Was een voorbeeld om aan te geven dat die Volvo’s niet zo snel zijn kleine snotneus…
@misterdrogba: hier hebben ze net Tourannetjes diesel achteraan gezeten. PKs zeggen niet alles. Stuurmanskunsten en plaatselijke bekendheid doen ook een hoop.
@misterdrogba: dacht het niet, heb er laatst eentje gecheckt, die was in 9 sec op de 100
Goeie imagebuilder voor Audi deze ramkraken.
Wat zonde, die jongens dachten met die zilveren spiegels een mooi vlotte vluchtauto te hebben, blijkt het geen echte S4 te zijn. Tja dan ben je niet snel genoeg weg!
Haha, de boef was in een boom geklommen. Dat klinkt als een zin uit een afgekeurd script voor de tv hitshow Bassie en Adriaan.
Goed dat ze opgepakt zijn maar hoe leer je die gastjes dit soort dingen af…..? Niet met een jaartje in de bak zitten in ieder geval.

Opvoed / strafkamp in noord Korea , daar zou ik ze naar toe sturen.
@slickrick: goed idee!
En vervolgens “vergeten” ze weer terug te halen
Boefjes hoeven niet per sé te kunnen rijden als een Max Verstappen !
Kost zo een geintje nou ??

Met alle schade politie recherche rechtbank gevangenis en proceskosten ..
Komen we toch snel boven een miljoen ..
Een bedrag wat hun verleden al gekost heeft ..
En hun toekomst minimaal gaat kosten ..

Voor dat geld hadden ze alle drie in een hele dikke Vila kunnen wonen ..

Stuur de rekening maar naar mij ..
etnische profilering denk ik.
@super:

Tja .. Als je ze uit een boom moet trekken kan je er niet meer omheen .. Toch ??
@lincoln: +20, ik lig dubbel hier
@draadloos: Nog zo’n tokkie racist leuk zeg lijkt wel Autobahn hiero!!!
@sezz: in een vrij land als Nederland hebben de meeste mensen een schild voor grapjes die ze aanstootgevend of niet leukvinden. Ik raad je aan dat ook te kweken ipv gelijk met racist aan te komen.
@lekbak: Zoiets heet wegkijken heel wat anders dan gebrek aan incasseringsvermogen hebben bovendien heb je in een vrij land als NL het recht om daarover iets te zeggen, maar idd mijn framing was ook niet correct.
@sezz: Niet zo zuur, geintje moet kunnen toch?
Was een 1.6je ipv een s4. Alleen de badges zaten er op. Was een Sjonnie audi
@lekkerlinksrijden: hoe kom je daarbij?
@bennieokkels: humor? Niet bekend
Jeuj!… Ehh… Of dit is reclame voor Audi’s, namelijk het vertrouwen dat je uitstraalt om eerst ermee wat te gaan rammen, en dan verwacht ermee weg te kunnen rijden… Of dit is niet bepaald een aanbeveling om in de grensstreek er een snelle Audi op na te willen houden. Your choice.
Goed werk. En nu voor 15’jaar op een eenzaam kamertje zetten met water en brood en zonder tv. Ik zie de politie daar met schijnwerpers zoeken….hoe achterhaald is dat? Waarom geen night vision camera’s dan heb je ze veel sneller als er een lopend op de vlucht
Het schijnt dat Dubai-achtige straffen Marokkanen afhoudt van het plegen van misdaden. Wellicht een ideetje om een dergelijk strafregime hier in te voeren? Nee zal wel niet, gewoon pappen en nathouden met veel kopjes thee.
@kwatkam: Het tuig met de grootste impact in een samenleving draagt driedelig en een aktetas heeft vrindjes op de juiste plekken kijkt geamuseerd toe hoe het gepêupel zich preoccupeert met de randzaken van het bestaan zodat zij telkens ongestraft hun booty kunnen binnenslepen.
Want hoeveel allochtonen zitten er in de top van zorgverzekeraars of raden van bestuur in de financiële sector etc. en vangen belachelijke afkoopsommen voor aantoonbaar falend bestuur, huh?
ps. verwijder maar hoor want inderdaad maatschappelijke discussies horen niet op AB en terecht maar voer dit principe dan ook consequent door.
@sezz:

Idd .. Laat de rijke maar betalen ..
De schuld van de Rabobank ..
Ze motte de uitkerings hoger make ..

Legalize autodiefstal + overvallen ..

Ouwe hoog opgeleide ..
@lincoln: Ik neem aan dat we het over bepaalde dingen niet eens zullen zijn maar gebruikte daarvoor een verkeerd taalgebruik om dat te verduidelijken, waarvoor excuses.
btw zeg dit niet om mijn geloofwaardigheid als AB reaguurder te winnen maar meen dit oprecht.
@kwatkam: let op wederom boete van 500€ voor de bestuurder en 250€ voor de man in de boom en de toekomstige rechter heeft nu al bepaald dat ze spijt hebben en spreekt zich verzachtend uit
Ik dacht het al toen ik er vanmorgen langsfietste
sorry hoor maar een S4 is snel maar hiervoor heb je iets snellers nodig! en sterkers!
Heb het kenteken (filmpje RTV Noord) even nagetrokken, maar het is helemaal geen Audi A4! Er wordt te snel gedacht in vooroordelen. Is volgens het RDW een (keurige) Volvo S40, 1.8, 125 pk uit 2009. Waarvan acte.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).