Tankstation langs A12 bij Gouda brandt volledig uit [updated]

Auteur: , 28 Reacties

Je maakt het maar mee.

Tankstation langs A12 bij Gouda brandt volledig uit

Tankstation De Andel is voor een groot deel uitgebrand. Naar verluidt reed een automobilist tegen één van de pompeilanden. Vervolgens hoorden buurtbewoners een luide knal en enkele ogenblikken later (rond middernacht) stond vrijwel het gehele complex in lichterlaaie.

Gelukkig raakte slechts een persoon gewond, deze is naar het ziekenhuis overgebracht. Iets na enen had de brandweer het vuur onder controle en kon het nablussen beginnen. Of en hoeveel mensen er verder gewond zijn geraakt bij de brand is vooralsnog onbekend. In elk geval stortte een deel van de overkapping op een tweetal auto’s. Verder is opmerkelijk dat er volgens de hulpdiensten geen schadelijke stoffen zijn vrijgekomen.

Ergens rond half twee vannacht werd de A12 in de richting van Den Haag vrijgegeven, een uurtje later mocht het verkeer richting Utrecht ook weer de weg op.

UPDATE: Volgens de politie is een auto opzettelijk en met hoge snelheid op het tankstation ingereden. De man wilde zichzelf van het leven beroven. Hij zit vast wegens brandstichting en poging tot doodslag.

UPDATE 2 (17-10-2017): De man die het tankstation ramde draait de bak in, meer info HIER.

Foto via Louis van Wijk28 reacties

Was ’t een Firezone?
@vetnek: deze man he. Funny AF..
Zal wel een voetballer geweest zijn ..
Want als je goed kan voetballen wil dat nog niet zeggen dat je goed kan tanken ..
@lincoln: misschien was het wel die Afrojas?
@simppa: of een Tesla-gekkie die de wereld denkt te redden.
@simppa: als je dan toch zo nodig een grapje wil maken zeg dan AfroGas ;)
@lincoln: Toevallig Will Grigg?
benzine blussen met water, ik wist nooit dat de brandweer daaraan deed?
@gwnbmw: schuim misschien?
Binnen zonder kloppen? Dutten zonder remmen? Of ‘kijken’ hoe lang je kunt rijden met je ogen dicht?
Gouda? Sven van Beek rijdt ook weer zie ik?
Jammer word dus geen puntzak friet deze week.
Iemand beetje teveel gta gespeeld?
Geen schadelijke stoffen vrijgekomen…. Oké kunnen we dus rustig ophouden met al die milieu heffingen en andere autobelastingen onder het motto van milieu. Er komen zelfs bij onvolledige verbranding GEEN schadelijke stoffen vrij!
@w0o0dy: Dus…
@w0o0dy: Ik kan me weinig stoffen bedenken die schoner branden dan benzine en diesel. Blijft het tankstation zelf over maar dat is niet zoveel.

Natuurlijk heb je veel roet en co2 en wat koolstof gerelateerde stofjes maar echt schadelijk zal dat voor omwonenden niet zijn. Voor het milieu is dat anders natuurlijk.
Ik Tinq dat het geen Brand-Oil tankstation was…
Grote brand bij tankstation A12 door zelfmoordpoging http://www.ad.nl/binnenland/grote-brand-bij-tankstation-a12-door-zelfmoordpoging~a052d6f4/
@remco_nienhuis: Een zelfmoordpoging, altijd treurig. Bizar dat-ie alleen een gebroken elleboog heeft.
Michael Heemels al geslaagd?
Rij dan tegen een blok beton of zo. Nu miljoenen schade, milieuschade, mensen zonder werk en de kans op doden bij het tankstation. Wat een ongelofelijke kneus.
@autoblaag: helaas heb je er zieke geesten bij die het blijkbaar wat eenzaam vinden om alleen te gaan en graag nog wat onschuldigen meenemen. Zie ook die piloot van dat German Wings toestel.

Gelukkig lees ik niets over doden of gewonden (behalve de dader).
@sabrerator: ja inderdaad. Vraag me wel af of zo’n man in die staat nog wel beseft wat hij (potentieel) allemaal bij anderen aanricht.
Hallo .. Ik wil zelfmoord plegen ..

Zeg ik ook altijd als ik met me bezopen doorgesnoven kop een klapper maak ..
Hij heeft teveel films gekeken. In Nederland (en waarschijnlijk in de hele wereld) hebben benzinestations een veiligheidsventiel op alle pompen. Alleen in de film resulteren botsingen altijd met ontploffingen en exploderen benzinestations zonder uitzondering. Hij had beter een stofzuigerslang verbonden met de uitlaat in de auto kunnen hangen, is nog een pijnloze dood ook.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).