6 Pagani’s namen deze week dit treinstation over

Auteur: , 10 Reacties

Onderweg naar school of werk even genieten van deze prachtige Italiaanse auto's.

Op tamelijk eenvoudig wijze toch de nodige aandacht krijgen. Hoe je dat doet? Ga naar een plek waar veel mensen dagelijks komen en de aandacht komt vanzelf. Pagani heeft op toffe wijze een actie bedacht zodat duizenden mensen, die waarschijnlijk nog nooit van het merk hebben gehoord, kennis konden maken met de auto’s.

Het zal niet bepaald de doelgroep geweest zijn. Pagani staat deze week met 6 auto’s in het Grand Central Terminal gebouw in hartje New York City. Het grote treinstation heeft dagelijks met 750.000 reizigers te maken. Dat zijn meer bezoekers dan een gemiddelde autobeurs. Een groot deel van de gebruikers van het OV zullen niet de miljoenen hebben om een Pagani te kunnen kopen, maar toch koos het merk deze plek uit om een aantal modellen tentoon te stellen.

Horacio Pagani heeft deze locatie uitgekozen om het verhaal van zijn Pagani te vertellen. Er is een stand genaamd ‘Pagani. The Story of a Dream’ waar ge├»nteresseerden meer te weten kunnen komen over de Italiaanse autobouwer. De tentoongestelde auto’s zijn de Zonda’s R, F, Cinque, HP Barchetta en de allereerste Zonda productieauto. De zesde auto betreft een Huayra Roadster BC.

Vandaag is de laatste dag dat New Yorkers de auto’s in het treinstation kunnen zien. Horacio hoopt dat zijn actie een inspiratie mag zijn voor de inwoners en bezoekers van de Amerikaanse stad. “I hope New York City residents and visitors passing through will enjoy seeing my work and learning about how the commitment to sacrifice, hard work, and passion can help anyone realize their own dream.”, aldus de Argentijn.10 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Gewoon ff lekker zo’n motor laten revven in die monumentale galmbak. En dat maal zes. Hoe lekker moet dat wel niet klinken.
@RRRobert: precies mijn gedachte.
@RRRobert: Do it for Greta!!
@ghost: Zij is in 2003 geboren, doe niet zo sneu… On topic: foto 5 en 6 zijn heerlijk!
Die Zonda R is gewoon echt p0rno op wielen. Wat een apparaat met die gouden wielen.
Ongelooflijk dikke auto’s, maar ik denk dat jan modaal de schoonheid niet echt kan inzien.
Wat een schitterende auto blijft de Zonda toch. Daar kan geen Huayra tegenop.
via Android app
In NYC wonen niet alleen rijke mensen, maar komen bizar veel toeristen. En OV wordt door ieder gebruikt, dus zo raar is het niet. Plus al ga je niet met OV, je loopt er toch wel eens naar binnen. Zonda blijft geweldig, de Hururuura blijft lelijk
Zo gaaf! Geniale reclame dit.
Dit suggereert dat Pagani rijders liever met de trein gaan?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).