Alfa Romeo 4C is spierwit, net als zijn beursbabe

Auteur: , 25 Reacties

We beginnen de dag met wat Italiaanse pracht en praal.

Wat Nederland met de nieuwe Ford Mondeo heeft, dat heet de VS met Alfa Romeo: hij komt er maar niet. De terugkeer naar Amerikaanse bodem geschiedt in 2011 2012 2013, oh nee, nou, dan maar in 2014.

In Europa zijn we inmiddels al bij het 4C Spider Concept aanbeland, maar weten die Amerikanen veel. Die komen hier nooit. Dus kan Alfa zonder al te veel problemen de 4C Coupé nog eens op de beursvloer neerzetten, en waarom ook niet? Mary-Louise Parker draait ook al een tijdje mee, en ziet er ook nog steeds lekker uit.

De 4C, of ‘$C’ zoals hij liefkozend wordt genoemd door de poenerige Amerikaansen clientele, heeft oogdruppels gekregen en is dus van zijn rare oogaandoening af. De vloer had wel wat extra versteviging nodig, want in de VS is het een dikkerd. Maar daar kan Alfa weinig aan doen. De heren in de buurt zijn in ieder geval onder de indruk, ze gunnen de toch niet onaardige blondine ernaast geen blik waardig.25 reacties

kareldelille6 via Android app
Spijtig dat ze geen grote sedans meer maken, vond ik beter bij het merk passen. Mooie wagen wel
@kareldelille6: Ik vond de 159 altijd een prachtbak. De 4C is ook mooi, daar niet van, maar wat maken ze nu, 4C, Mito en Guilietta?
@snorrie11: dat klopt
@snorrie11: Ik vind de 159 nog steeds een prachtige verschijning, met die licht units. Hier rijdt een bruin metallic exemplaar, mooier dan de zoveelste A4.
Prachtbak, hoop ze hier snel te zien rijden, Alfa maakte vroeger ook al mooie coupes.
Hier in nunspeet rijd er al 1 rond , in parelmoerkleur. Mooi ding hoor!
Alfa heeft altijd mooie auto’s gemaakt en vele races gewonnen! De kwaliteit was slecht. Nu is de kwaliteit en zijn de rijeigenschappen zo goed dat menig ander merk hier niet aan kan tippen! De Mito en en Giulietta zijn prachtig, ik kijk erg uit naar de modellen die nog gaan komen de komende tijd! De 4C is in zijn prijsklasse uniek en opgebouwd van koolstofvezel en aluminium en zijn carbon monocoque!
@sergio72: erg jammer dat ze geen dikke sedan/station in ’t assortiment hebben… Heel mooi zo’n kleine sportief ding maar waar volgens mij de nl markt om roept is een praktischer wagen…
@sergio72:
Inderdaad, er gloort weer wat hoop aan de horizon. Eindelijk weer eens een “first” op hun naam met die CF monocoque en het streven naar nog minder gewicht. Nu nog een 166 opvolger op Maserati basis en Alfa kan weer even vooruit.
@sergio72: Heb ergens een vergelijkingstestje gelezen tussen de 4C, de Lotus Exige en de Porsche Cayman. Daar kwamen die “briljante rij-eigenschappen” van jou toch wat minder goed uit de bus… Ach ja, mooi is ie, dat zeker
@deladude: geld in het dashboard kastje voor de journalist doet veel!
@deladude:
hecht jij echt waarde aan de vergelijking 4C en Cayman? het zijn twee complet verschillende wagens; waar de 4C bedoelt is op spartaans ronscheuren flink werken achter het stuur en elke oneffenheid op de weg je merkt, is de bedoeling van de Cayman rondscheuren maar dan niet spartaans. Meer game en no pain
@lithiumion: Daar heb je wellicht een punt maar de 4C legt het ook af (wat rij-eigenschappen betreft) tegen de Exige, die toch ook staat voor Spartaans gassen op de openbare weg. Zo gaat het de laatste tijd wel vaker bij Alfa. Ze rijden net ff minder dan zou moeten. Maarja, dat design…
Inderdaad een hele mooie dame
De fotograaf vond de achterkant van haar blijkbaar mooier? Ik had de Alfa juist gefotografeerd met haar er goed op(voorkant en zijkant dus).
Wanneer komen die koplampunits nu eens naar Europa? Echt stukken beter!
Ik ben blij dat we in Europa die lelijke sidemarkers niet hebben.
@rotarypowah: wel op de 4C…
@rotarypowah: nee idd mogen wij ff blij zijn met die poeplelijke gele kenteken. Dat is ht enige wat een mooie alfa lelijk maakt..
Geef die meid een hamburger en de Alfa aan mij.
@norge: Die 4C staat op een paar meter van m’n kantoor en een mooie meid heb thuis al.Maar bedankt Norge, nu heb ik dus zin naar McDonalds te gaan.
@sydney: McDonalds ? Gatver, de Esso hier in de buurt heeft hamburgers die 1000 keer beter zijn.
@norge: Haha, daar heb je zonder Esso’s bij ons in de buurt ongetwijfeld gelijk in.
@norge: Zij krijgt zo te zien voldoende eten binnen. Misschien stiekem een feeder?
http://nl.urbandictionary.com/define.php?term=feederism
@imba: Nee dank je de term is mij bekend. Een beetje vlees moet ..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).