Alle 6 ‘Légendes’-exemplaren van Bugatti op een rijtje

Auteur: , 20 Reacties

Dus zo ziet voor dik 13 miljoen euro aan supercars er uit...

Met de Ettore heeft Bugatti zijn zesde en laatste model uit de ‘Légendes du Bugatti’-reeks gelanceerd. Met deze slimme manier om de laatste Grand Sport-modellen te slijten heeft de fabrikant uit Molsheim zich weer enigszins in de kijker weten te spelen, en is de productiestart van de Veyron-opvolger weer een stapje dichterbij.

Of ze ook allemaal verkocht zijn weet alleen Bugatti, we weten in ieder geval dat een aantal van de in totaal 18 exemplaren, waaronder de Rembrandt, zijn weg naar een eigenaar heeft gevonden.

Om het completeren van de reeks te vieren zette Bugatti het volledige sextet aan specisaltje eens naast elkaar voor een statig landhuis op hun geboortegrond in Molsheim. Doet u mij de Black Bess maar.20 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
al draagt een aap een gouden ring…
@breakingpoint: Tja over persoonlijke smaak valt nu eenmaal niet te twisten zullen we maar zeggen ;)
Ik ben dinsdag in het auto museum van mulsheim geweest, echt een pracht verzameling!! Zeker een aanrader om is te gaan kijken!
@jens28: Bedoel je Molsheim of Mulhouse? Want in Mulhouse is de grootste collectie oude Bugatti’s ter wereld te bezichtigen, met onder andere twee Royales, echt prachtig!
Ze zullen daar nog een tijdje langs elkaar kunnen blijven staan. Wie hem kan betalen en er eentje wil hebben heeft er een gekocht toen hij uit kwam. Wie nu het geld heeft geeft het uit aan een modernere hypercar.
@osmo: De veyron en zeker in deze exclusieve oplages blijven toch status verhogende speeltjes en zie mij rijden voor de zeer rijken der aarde, denk daarom ook wel dat ze verkocht worden.
Helaas hoor ik niet bij de doelgroep :(
@osmo:
Ik hoop niet dat ze daar blijven staan, ze bederven het zicht op dat mooie chateau zo..
Mooi hoor, zo’n Bugatti, maar wat je allemaal wel niet kan kopen voor ruim 2 miljoen..
Ik wist het wel!
@viezefreddyw: een zorgeloos leven…
@series2:

wie zegt dat?

mo’money mo’ problems he…
@IJsblok: niet in mijn wereld! Geld is gewoon serieus heel erg handig voor allerlei dingen!
@viezefreddyw: Je kan van dat geld inderdaad heel veel niet kopen ;-)
Een Veyron bijvoorbeeld.
Of een tomaat.
@baasbas: doe mij de tomaat maar
Ik zou hem graag willen hebben. Kan ik hem vervolgens verkopen en van het geld een prachtig landhuis laten bouwen en een paar leuke auto’s voor de deur zetten. Nou goed, ik zal er vast wel een ritje in maken voor het afvinklijstje.
-edit: nutteloze bijdrage-
@Gulli: hem verkopen zeg je? Succes! :D
@amazinglaurent: Als ik er 25% korting op geef ben ik nog steeds bijzonder content denk ik ;) Maar je hebt gelijk, de reden dat er al zoveel speciale versies zijn gemaakt is natuurlijk dat ook Bugatti zelf ze anders aan de straatstenen niet kwijtraakte.
Mooi huis. Dat mag ook gezegd worden. Verder zou ik er andere auto´s neerzetten… Maar op deze locatie zal zelfs een Gumpart er goed uit zien.
Geweldig! prachtig landhuis trouwens ook.
Ben altijd al een liefhebber van de veyron geweest, technisch hoogstandje, afwerking op het allerhoogste niveau. Maar echt mooi? hmmm weet het eigenlijk niet.
@bofkont: nou weetje ik vind dattie wel mooi is maar het wordt wat gewoon na tien jaar(mijn mening)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).