Alpine-concept komt nog deze maand naar je scherm

Auteur: , 7 Reacties

Zelfs digitale conceptcars kunnen door fabrikanten niet lang genoeg onder de pet gehouden worden, op het net zijn de eerste renders verschenen van de Alpine Vision GT.

Alpine Vision GT

Rond Alpine, het sportwagenmerk van Renault, gonst het al jaren van de geruchten over toekomstige modellen. Dankzij uitgelekte renders voor een patentaanvraag weten we nu hoe de Vision GT Concept eruit zal zien, al is er zowel goed als slecht nieuws. Om met dat laatste te beginnen, deze Alpine zal nooit in productie gaan, de kans is zelfs groot dat er zelfs geen fysieke conceptcar komt: het gaat om de zoveelste Vision-concept voor de racegame Gran Turismo 6. Wat het goede nieuws dan is? Dat Alpine-rijden heel betaalbaar wordt, meer dan een Playstation en een game is er niet voor nodig.

Alpine Vision GT

Op Twitter verschenen eind vorig jaar al tekeningen van de conceptcar, maar die werden door Alpine snel weer offline gehaald. Nu weten we waarom, de tekeningen wijken namelijk flink af van de auto die uiteindelijk in de digitale showroom zal staan. De Vision GT is een brute éénzitter met subtiele hints naar onder andere de legendarische A110 en de Le Mans-racers van het merk, zonder te vervallen in retrodesign. Waarschijnlijk maakt de Alpine nog deze maand zijn digitale debuut.

Alpine Vision GT7 reacties

-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Weet nou nog niet of ik mooi of lelijk moet vinden
@mrrallycross: fijn he, dat autoblog je hierover geen mening opdringt
haha ja mooi hoor
geintje
fockin le lijk
WTF?? Wat is de voorkant en wat de achterkant??

AB, schrijf nog eens een nieuw stukje als er wat kleur op staat, wordt vast een heel stuk duidelijker (en mooier) dan…
Lekker boeiend.
Rare auto om te zien.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).