Alstublieft, hier zes grappige/kwetsende roetfilmpjes*

Auteur: , 25 Reacties

Van de VN en een handjevol gekwetste mensen mogen wij roomblanke slavendrijvers nooit meer iets met Zwarte Piet/blackface/Morikaantje-zwart-als-roet doen, maar hoe zit het eigenlijk met hen die het gezicht voor de lulz onder het dieselroet laten blazen? Is dat niet ook heel racistisch?

SCHANDE!!!

Het antwoord op die vraag is voor iedereen verschillend, maar vorm je eigen mening aan de hand van de beelden, zou ik zeggen:

Klik

Klik

Klik

Klik

Klik

Klik

Volgende punt: het afschaffen van blanke lak, blanke vla, en Pauw en Witteman. Wat kan ik me daar boos over maken zeg. En wat te denken van rode diesel? Een Cherokee-vriend van me ligt elke avond een half uur in zijn bed te huilen, bij de gedachte aan die stigmatiserende, goedkope brandstof, terwijl wij hier doodleuk over roet moppen tappen.

Oh, en nu we het er toch over hebben….Wanneer krijgt de blanke man eens genoegdoening voor het feit dat er constant met hem de draak wordt gestoken in Knorr-reclames en films met Martin Lawrence of de Wu-Tang Clan? Ik weet dat ik niet kan dansen, maar moet dat er nou zo ingewreven worden? En Schwarzwalder Kirchtorte eet ik al helemaal nooit meer, ook al zo’n onderdrukkende lekkernij.

Overigens heeft Sinterklaas voor dit jaar al een oplossing gevonden. Hij is zo inventief hè, die ouwe Turk.

Mocht je nog steeds geen genoeg hebben gekregen van mijn gezever, dan adviseer ik je de South Park-aflevering Chef Goes Nanners te kijken. Die is best wel weer actueel nu.

*Doorhalen wat voor u niet van toepassing is25 reacties

-edit: nutteloze bijdrage-
@4x4wheels: In plaats van eens wat met feedback te doen is het ongewenst. Ik ben blij met de hoeveelheid aan artikelen die jullie online zetten, maar goed, wilde alleen maar even melden dat het leuk zou zijn om meer leuke reviews neer te zetten (zoals Casper met die mooie Porsche) en minder van dit soort 9gag materiaal.
bedankt smoke, nu weet ik ook waar de term “zwart geld” vandaan komt.
@melkkoe: en de naam @sir_smokalot ;)
Holy smoke! Nu snap ik waar ze die knechten zwarte Piet noemen.
Lol @ knorr reclame!
@toyotafortuner: en Jodenkoeken hebben we altijd okee gevonden…. Maar owee als we een product verkochten onder de naam negerzoen. Wtf… Wat een gedoe zeg.
@toyotafortuner: Ehm, ik geloof dat je toch iets beter je huiswerk moet doen. Dat gedoe over de naam ‘Negerzoen’ en dat het niet meer zou mogen volgens rechters en weet ik het wat is allemaal onzin. Is opgezet door de fabrikant, die wilde de naam gewoon veranderen. Maar nu had de media het er over, dus gratis reclame. Best slim, alleen jammer dat iedereen het gelooft.
hoe krijgen ze zo’n plop zwarte rook voor elkaar? wtf
@mo112: die nieuwere diesels van Dodge en Ford worden vaak opgevoerd, bij die zeer hoge vermogens (500 pk+ met edn shitliad aan koppel) wordt vaak ook het roetfilter verwijderd volgens mij.
Ik zou het kijken als ik niet iedere verdomde keer naar een nieuw tabblad werd gestuurd.
Bij autoblog zat men te denken, Hoe verzilveren we die hele zwartepietenbuzz zonder de autofetisjisten te krenken?? Toen kwam smoke met een idee, prop er een auto in, daar kom je wel weg mee. +1 voor de creativiteit.
Dit artikel is zeer app-onvriendelijk.
@azenomei: nergens last van.
@azenomei: ik heb ook nergwns last van? Wat heb jij dat ik niet heb?
@koenh: Een sexy lichaam?
@azenomei: heeft dit artikel net je telefoon gebeten?
Heel vervelend als dat gebeurt!
Allemaal zwarte pieten
SCHITTEREND!!!
“terwijl wij hier doodleuk over roet moppen tappen”
@ej20g: volgens mij is tuning niet eens nodig. De nieuwste diesels van de ‘Heavy Duty’ (Ford F250 en hoger, Dodge Ram 2500 en hoger en Chevrolet Silverado/GMC Sierra 2500 en hoger) trucks doen STANDAARD al 1000+nm koppel! (Geen idee of een nieuwe dieseltruck voorbij kwam)

Nog kudos voor smoke. Je schrijfstijl is altijd al genieten. Maar dit is toch wel een topper hoor. Erg goed!
@toyotafortuner: dat van het koppel is mij bekend, maar toch zijn er mensen die meer willen hè. Die zijn er immers altijd. Die shitload aan koppel die ze standaard al hebben zou mij al teveel zijn, laat staan bijna het dubbele was ze af en toe produceren na fikse tuning!
@ej20g: holy hot damn. 2000+nm! Wat moet ik me erbij voorstellen? Iets van een berg meeslepen terwijl je met een snelheid van 100 1000-2000 toeren draait op de snelweg?
Ik zou graag van de term ‘blanke lak’ afwillen.
@bazzelijn: ja zeker! Daar ga ik mij ook hard voor maken.. En “witte kerst” ook zo kwetsend voor mij

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).