Alweer wagen inspecteur Rijkswaterstaat aangereden [A32]

Auteur: , 42 Reacties

Als klap op de vuurpijl was er ook nog drank in het spel. 't zal een keer niet...

Pijlwagen beschadigd na aanrijding - beeld: NOS.nl

Afgelopen nacht had het verkeer op meerdere plekken nog te maken met verraderlijke plaatselijke gladheid, onder andere op de A12 en de A32 bij Steenwijk.

Een automobilist met een slok op torpedeerde daar een wagen van een Rijkswaterstaat-weginspecteur (steeds. maar. weer.), die een redelijke deuk in zijn achterkant opliep.

Maar dat was nog niks vergeleken bij de staat van de agressor – een SUV die zijn rit volledig total loss op de vangrail eindigde – zoals is te zien op de foto’s bij RTV Oost.

De inspecteur zelf zat overigens niet in zijn wagen, en kwam er dus goed van af. Gelukkig maar.

Foto: screenshot uit de videobeelden van NOS.nl42 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Meteen afnemen het rijbewijs en nooit weer teruggeven. Met drank op rijden terwijl je weet dat het glad kan zijn. Gelukkig mankeert de wegbeheerder niks.
@deora:

idd .. belachelijk .. zuipen en rijden doe je maar in de zomer ..
@deora: ja want hij zat er helemaal niet in.
Ik heb me ook laten vangen aan de sensationele titel. “Man rijdt tegen geparkeerde wagen” zou zoveel kliks niet geven. Hoeveel promille, hoe glad was het wel op die plaats, niks info maar puur sensatie.
@deora:
Zeg Dora, weer je zeker dat de echte schuld niet de laagstaande zo’n was en drank slechts een bijzaak?

Volgens de alwetende agentes ben je met 0.51promille al stront lazarus..
-edit: thanks, is aangepast-
@GTR: Een echte SUV kan ik het ook niet noemen hoor…
@venividivici: nee, een Hyundai Santa Fee met twee uitlaten en veel te grote velgen – dan weet je wel wat voor wannabee kneus met een te kleine piel we het hier over hebben…
-edit: thanks, is aangepast-
-edit: nutteloze bijdrage-
-edit: thanks, is aangepast-

OT: Verder natuurlijk weer verschrikkelijk dat dit is gebeurd en dat iemand met drank op achter het stuur gaat zitten. Geluk bij een ongeluk dat de medewerker van rijkswaterstaat niet in de auto zat.
Ik weet wel wie de totale-lul-van-de-week award heeft verdiend.
Je bent gewoon een klootzak als je bezopen achter het stuur kruipt. Je zou ook verwachten dat iedereen dat anno 2014 wel weet, maar verbazingwekkend dat mensen het nog steeds doen..
@awesome: 2015.
@danmar: dat duurt bij mij altijd tot eind maart, dan gaat het goed :P
@awesome:
Jij hebt hem de blaastest afgenomen..?
Niet zo snel oordelen als je wel geteld geen enkel feit kent en alleen reageert op televaag niveau berichtgeving..
@tupperware: wanneer ik lees: ‘met een slok op’ mag ik aannemen dat we het over een alcoholische versnapering hebben.
Dus heb je drank op, dus ben je een lul. Ook al mag het.
er is altijd drank in het spel als er een overheidsvoertuig wordt aangereden ..

kunnen die politie woordvoerders niet een keer wat anders verzinnen ..
Er staat alleen dat er drank in het spel was he. Misschien stond er een krat bier in de kofferbak…;-)
@jollykart: ja, of bleef met 1 biertje net onder de promille grens. Wordt altijd zo opgeblazen. Er zit zo een Belgische trucker in de cel voor een dodelijke aanrijding, had de week ervoor een joint gepaft bij overgang oud-nieuw en “sporen van drugs”
Dit ging ook niet met geringe snelheid, aan de foto’s te zien. Eerste van dit jaar? Vorig jaar bizar veel weginspecteurs aangereden.
@bassen:

weg inspecteur ..
@lincoln: lol
Ik vraag mij altijd af hoe je in hemels naam op een rechte weg tegen zo een auto op de vluchtstrook aan kan rijden. Ja gewoon sturen maar dat bedoel ik niet.
Het is te hopen dat de verzekering de schade aan beide voertuigen en zie overige zaken niet vergoedt en dat de chauffeur zelf mag opdraaien voor alle kosten mits er sprake is van overtreding van het promillage alcoholgebruik.
@erik2907: In dit specifieke geval…mee eens. Maar als dit jou auto was geweest ipv een Rijkswaterstaat voertuig, had je dit dan ook geroepen? Beter om de verzekeraar de schade aan de tegenpartij te laten vergoeden en dit -door de verzekeraar- te verhalen op de veroorzaker.
@406_v6: dat bedoelt ie ook gok ik zo, betalen voor beide schades :)
Ongelooflijk,wanneer worden die gasten in Den Haag eens echt wakker…
@zakar36:

die kunnen er nix aan doen .. je moet voor dit soort dingen bij Bush junior zijn .. en de Bilderberggroep .. de Rothshields mag ook ..
@406_V6

Spreekt voor zich natuurlijk
En waarschijnlijk zit deze uber stumpert maandag gewoon weer achter het stuur. Want in Nederland worden dit soort figuren gewoon NIET aangepakt.
Trouwen, Nederland zit vol met mensen die ook echt geen idee hebben wat ze met een auto wel en niet moeten doen. Zoals https://www.youtube.com/watch?v=oCObdYrj04s (filmpje stond toch ook hier op AB??).
@RobinM:
Waar haal je die wijsheid vandaan?
Heb je daar onderzoek naar gedaan?
Vast niet, jij wilt de mensen waarvan het rijbewijs ongeldig verklaard is niet op de koffie hebben..
Als je hem eenmaal kwijt bent krijg je hem trouwens ook niet 1,2,3 meer terug. Eer je hem definitief terug hebt ben je jaren verder en duizenden euro’s armer.
Ja, ik weet het, met de waarheid haal je de voorpagina van de televaag niet..
@tupperware: Hoe vaak hoor je niet dat er iemand opgepakt is die al 15 jaar zonder rijbewijs heeft rondgereden? Hoe vaak hoor je niet dat iemand al meerdere malen zijn of haar rijbewijs heeft mogen inleveren? Hoe vaak hoor je niet dat iemand zonder geldig rijbewijs een flinke aanrijding heeft veroorzaakt?
Met andere woorden, die personen zitten in de shit en doen het zo weer. Er is in Nederland totaal geen controle op wie er aan het verkeer deelneemt met of zonder rijbewijs. Of erger, met een auto met gestolen kenteken platen, dat zijn er 40.000 per fucking jaar hè! Geeft aan dat er wel een serieus controle probleem is hè…
@RobinM: Haha jezus wat een knuppels. Snap niet dat die mensen niet doorhebben dat dit gewoon levensgevaarlijk is wat ze doen.
@ferrarif40:

bijna fout is hetzelfde als goed ..

bijna goed is dan weer fout ..
@RobinM:

de snelwegschutter en de Veluwe-poema .. die moeten “ze” een keer aanpakken ..

gewoon kei en kei en kei en kei en keihard aanpakken ..
@RobinM: Wat is de relevantie van dat filmpje, jongen? Toonbeeld van de mensen waar NL vol mee zit? Als je dat echt wil geloven, dan moet je wel een heel ongelukkig persoon zijn…
@Esprit_de_Flandre: Wat mij betreft representeert dat geklungel de doorsnee Nederlandse automobilist. Of het nou gaat om auto’s UIT de greppel bij de A2 te halen of het juist IN de sloot leggen van auto’s langs de A58, de gemiddelde Nederlandse automobilist heeft geen enkel benul van wat ze aan het doen zijn op de weg.
Dat zit mij het meeste dwars. Een rijbewijs hebben betekend naar mijn mening nog altijd dat je de verantwoordelijkheid van het besturen van een voertuig aan kunt, met bijbehorende bewustwording dat je in een “zware” en “gevaarlijke” koektrommel rondrijd.
Maarja, als je bij zo’n figuur als Saidje van AltijdGeslaagd.nl of een vergelijkbare rijbewijs-toko er gewoon een kan “kopen” kan je natuurlijk ook geen ene fuck verwachten.
@RobinM: Klungel- of ‘fail’-filmpjes zijn er met miljoenen te vinden op het web, van alle nationaliteiten. Die mensen zijn volgens mij nog steeds uitzonderingen, en geen toonbeeld van een “doorsnee *vul-nationaliteit-in*”.

Ik noem dat relativeren…
@Esprit_de_Flandre: Kijk jij wel eens naar het ontbijtnieuws? De mensen die in de ochtend en avondspits met hun auto’s in de vangrails hangen of onder een vrachtauto hangen zijn zeker ook ‘uitzonderingen’?
T feit blijft dat er gewoon veel te veel mensen zijn én bijkomen die niet in staat zijn een voertuig te besturen maar er wel de toestemming voor krijgen in de vorm van een rijbewijs. Welke afgegeven wordt door de Staat der Nederlanden…
@RobinM: Nee, voor ontbijtnieuws heb ik geen tijd. En geen zin ook.

Trek je toch niet zoveel aan van anderen, maak je niet zo druk dat de wereld bevolkt is/lijkt met idioten, en doe gewoon je best om zelf op je pootjes te blijven. Met ergernis over anderen bereik je toch niets, behalve een vroegtijdige hartaanval…
Dat moet echt een helder licht zijn zeg… of een goede doodwens hebben.
Als er daadwerkelijk drank in het spel is neem ik aan dat hij zelf de kosten van de hulpdiensten en de schade aan het wegdek betaald?
ISUZU heeft in ieder geval een lucratieve deal te pakken met het leveren van de weginspecteur wagens. Met al die blinde en bezopen lamlullen op de weg kunnen ze standaard elke week een nieuw exemplaar leveren.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).