Ambulance kantelt bij Badhoevedorp, heeft zelf hulp nodig

Auteur: , 20 Reacties

Daar lig je dan, hulpeloos en alleen.

Badhoevedorp is vannacht opgeschrikt door een omgevallen ambulance. Op de A4 zijn rond twee uur een stel hulpdiensten gecrasht, zonder enige duidelijke aanleiding. Hoewel er niemand gewond raakte, kunnen we hetzelfde niet zeggen over de ambulance. Het grote gele gevaarte is volledig naar de gallemiezen geholpen.

Naar verluidt waren er geen andere weggebruikers bij het ongeval betrokken, dus is het ons een raadsel hoe het heeft kunnen gebeuren. Uit de foto’s kunnen we eveneens niet opmaken hoe de ambulance van de weg is geraakt. Het lijkt op een simpele, veel te snel genomen bocht, maar wellicht dat de broeders een snelheidstest probeerden te doen en hopeloos faalden?

Overigens hebben de hulpdiensten, die de gevallen hulpdiensten kwamen helpen, van hetzelfde moment gebruik gemaakt om een aantal eigenwijze automobilisten op de bon te slingeren. Een dozijn weggebruikers negeerde de tijdelijke afsluiting die was opgezet en heeft direct een boete gekregen.

Beeld: OvD Rogier20 reacties

-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Maar hoe heeft dit kunnen gebeuren? Het is mij een raadsel hoe dit heeft kunnen gebeuren.
@zelfbenoemdingenieur: wellicht een klapband op hoge(re) snelheid.
Ik zag gisteren een GL63S op een rotonde op z’n kant gaan zonder verdere gekke dingen of hoge snelheid, dus ik denk dat het vooral te maken heeft met de logheid van zo’n groot ding.
@ghost: een GL63S bestaat volgens mij niet. Een GL63 wel zonder S. Een GLE 63S bestaat wel🤪. Ach wat maakt het ook uit. Allebei groot en log, de GL niet iets meer
@ghost: Haha klopt, ik zie idd dat ik mijn bericht iets te snel heb geplaatst. Ik heb het namelijk niet gezien maar gezien in een filmpje, en het is idd een GLE haha.
@zelfbenoemdingenieur: geen enkele nieuwssite weet hoe het gebeurt is. Vreemd, je hoeft de chauffeur maar te vragen. Bij alle andere ongelukken van ‘niet’ hulpverleners weten ze het altijd direct of heeft iedereen een mening.

Wat probeert men hier onder de pet te houden? Een McDonald’s bezoek met zwaailichten of zoiets?
Lijkt op een mislukte bocht…
@omarrs6: Nee, een stabiele zijligging.
Binnenkort bij jetcars
@divided: maar dan met nieuwe velgen en garantie voor €50 extra
@divided: zo, maak jij even een originele grap zeg
@blo3to3t: iemand moet de opmerking maken. Net zoals de definitie van voetbal.. “11 personen die tegen een bal trappen en de Duitsers winnen.”
@toyotaprius: 11 man rennen achter de bal aan en als ze hem eindelijk hebben schoppen zede bak weer weg.

Rare lui voetballers …
@erik2907:

.. schoppen ze de bal ..

#editknop
@blo3to3t: Dankje 🤩
@divided: waarom specifiek jetcars:p ?
Onderweg naar een spoedgeval en een verkeerde inschatting ? Blijven uiteraard mensen. Wel een hoop schade denk ik, de inhoud van zon ambulance is best geld.
Blij dat er niemand gewond is geraakt
Tijdelijke weg afzetting negeren, Nederland is ook zo’n gigantisch land. Stel je voor dat je je afslag mist… dan moet je zeker wel 5 minuten langer in je auto zitten, the horror.
Gaaf toch ..

Bij dit soort evenementen zie je altijd boeteuitschrijvers in de buurt ..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).