Amerikaanse verkeersruzie resulteert in 2 doden

Auteur: , 21 Reacties

Amerikanen tillen dingen altijd graag naar the next level. Ze zijn een beetje als die ene vriend die altijd op een mooi verhaal reageert dat ie het zelf ook heeft gedaan, maar dan 10 keer beter en heftiger. Dus wat doe je bij een beetje verkeersirritatie? Elkaar doodschieten natuurlijk!

Na de ruzie..

Waar vroeger een vermanende vuist, begeleid door verbaal geweld in de vorm van ‘schelm!’ al heftig was, gaan we tegenwoordig iets verder. Door mekander midden op de weg af te kloppen bijvoorbeeld. Wij dachten ons maximale WTF-moment gehad te hebben na dit incidentje met een bosmaaier in BelgiĆ«, maar nee.

In Michigan kregen twee automobilisten het afgelopen woensdag met elkaar aan de stok nadat de ene naar verluidt zwaar begon te kleven. Na de auto’s bij een wasserette neergezet te hebben werd het voorval uitgepraat en handen geschud het pleit beslecht met een good-old-fashioned shootout, waarbij beiden om het leven kwamen. Tsja, zo’n pistool brandt ook in je zak natuurlijk…

Nu kan je wel zeggen ‘gossie, wat erg’, maar beide heren zijn gewoon in het verkeerde tijdperk geboren. Ze zouden in het rijk van Alexander de Grote, het Wilde Westen, of in de late 19e-eeuwse duel-cultuur niet hebben misstaan. In de 21ste eeuw zijn het gewoon randdebielen. Dode randdebielen.

Ach, het is zoals Bill Hicks ooit zei: rustig maar, het programma van de NASA of de zoektocht naar het geneesmiddel tegen kanker heeft geen vertraging opgelopen…21 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Aaah een PT Cruiser, hebben ze gelijk al een lijkenwagen ter plaatse!

*Reactie met meer respect: je vraagt je soms af waarom mensen zulk gedrag op de weg vertonen? Daarmee bereik je juist nog,minder zoals hier ook te zien is.
@wolfssjrd: Tja… we leven in een tijd waar ‘IK’ erg belangrijk is…
@jerry: …ik erg belangrijk ben
@baasbas: nope, “is” klopt hier, omdat “ik” niet het onderwerp is.

Vervang “ik” maar door een willekeurig ander zelfstandig naamwoord, bijvoorbeeld “eten” en je ziet dat ’t klopt.

Tenzij je bedoelt dat JIJ belangrijk bent, maar dat lijkt me redelijk arrogant en dat ben je natuurlijk niet.
;-)
@rovalo: je maakt mijn (flauwe) grap kapot :-P
@baasbas: Sowwy! Was er al bang voor, vandaar m’n laatste zin. Helaas kun je hier je reacties niet editen, anders had ik ‘m weggehaald….
@rovalo: no biggie..

Dat is de straf voor flauwe grappen
Niemand anders gewond? Niemand heeft er last van gehad? De twee ‘gunslingers’ zijn allebei dood?Wat is het probleem? :-)
Het kan natuurlijk ook zo zijn dat er 1 van de 2 een gestoorde maniak met een pistool was en de ander zichzelf alleen verdedigde.
Hoeveel doden zijn er deze week al niet gevallen in America? Hebben ze niet door dat wij Europeanen ze voor gek verklaren dat iedereen een geweer moet kunnen hebben.Oke,ver van de bewoonde wereld op een boerderij last van beren,krokodillen,etc.Kan ik me helemaal voorstellen.Normale burgers hebben geen pistool,geweer,kanon of wat dan ook nodig.Anders zit je in het criminele circuit,toch?
@Alfarobert: Ze denken daar nog steeds dat elke burger een wapen moet hebben om mogelijke tyrannie van de staat tegen te gaan.


Geen grap. Dat vinden ze echt.
@Alfarobert: In Canada kan je ook gewoon legaal een wapen bezitten, net zoals in de VS. In Canada kunnen ze er echter WEL mee om gaan, want de gigantische problemen die ze in de VS hebben, hebben ze in Canada totaal niet.

Het is puur de mentaliteit, Amerikanen zijn veel agressiever aangelegd.
2-0 voor civilisation
Zo te lezen schorem wat elkaar afschiet, een win-win situatie dus
Ik las vanochtend dat er sinds december 2012 al 24000+ personen door geweervuur zijn omgekomen.
Het zijn er ‘slechts’ 8328 geweerdoden sinds Newton in december 2012.
@heidi: En de teller loopt door…
natural selection
Prachtig verhaal……. wat een prachtig land en Obama maar proberen om wat te veranderen aan die wapenwet…. eenzame strijder…. de rest wil niet luisteren en daarom zien wij een keer in de week een schiet incident voorbij komen tijdens de nieuwsuitzendingen…. ga vooral door maar blijf ook gewoon aan de andere kant van de oceaan (of in het middenoosten)
@maferick74: Want obama doet wel iets goeds? Laat me niet lachen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).