Audi A3 Sportback e-tron nu beschikbaar met 7% bijtelling

Auteur: , Geen reacties

De Audi A3 Sportback e-tron staat vanaf vandaag bij alle Nederlandse dealers.

Audi A3 Sportback e-tron

De A3 Sportback e-tron beschikt over een 1.4 TFSI benzinemotor en een elektromotor. Dat zorgt ervoor dat de sprint van 0-100 km/u slechts 7,6 seconden duurt en de teller pas bij 222 km/u stopt. Tel daarbij op dat het gemiddelde verbruik slechts 1,5 liter benzine per 100 kilometer bedraagt (37 gram CO2 per kilometer) en je weet dat je qua zakelijke bijtelling goed zit. Die bedraagt in 2015 namelijk zeven procent.

De Audi beschikt over een lithium-ion accu, die ervoor zorgt dat je tot maximaal 50 kilometer volledig elektrisch kunt rijden. De accu is op te laten via het reguliere 230V-netwerk of een snellader, waarbij je na 2 uur en 25 minuten weer volgeladen op pad kunt. Om op het gebied van efficiency alles uit de A3 Sportback e-tron te halen, heeft Audi een speciale training ontwikkeld. Deze is online te volgen via de e-tron Mobile Online Services-app.

De A3 Sportback e-tron is standaard voorzien van LED-verlichting, speciale 17-inch e-tron velgen, volautomatische airconditioning en sportstuurwiel. Je koopt ‘m vanaf 39.700 euro of kunt ‘m leasen voor 569 euro per maand.
Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).