Audi A4 Avant met booskijkers is basis van je Happy Meal

Auteur: , 26 Reacties

Eet smakelijk!

McFlurry’s smelten in de handen van jongedames bij het zien van deze Audi A4 Avant op 20-inch OXIGIN MP1 wielen. De auto is met recht een projectauto van formaat. De Audi staat op Bilstein Performance Airride, wat in sommige kringen een geweldig aanzien geeft bij het parkeren van de auto. Dankzij het liftsysteem kan de auto met een drup op de knop weer een niveautje omhoog, waardoor drempels geen problemen vormen.

De A4 Avant heeft verder een nieuwe voorbumper, diffuser, spoiler en een nieuw ingerichte kofferbak ruimte. Het praktische van een Avant is door de aanwezigheid van de Airride teniet gedaan, maar dat mag de pret niet drukken. Met een auto met zo’n uitgesproken uiterlijk verwacht je toch wel de 3.0 TFSI onder de kap. Helaas treffen we daar de 1.8-liter TFSI aan. Het motorblok is wel enigszins gekieteld naar 190 pk, dankzij een APR carbon air intake en een Bastuck Duplex uitlaatsysteem. De aanwezige booskijkers waren goed voor nog eens 10 pk.

WRAPCARSTYLES (met hoofdletters) was verantwoordelijk voor de, je verwacht het niet, wrap op deze A4 Avant. Toegegeven, het resultaat ziet er wel tof uit. Rood, met zwart en wit is een te pruimen combinatie en met de manier waarop de kleuren gecombineerd worden had de A4 zonder de OXIGIN velgen en Airride al een attractie geweest om naar te kijken.26 reacties

Rip ogen
ERROR #404 ERROR
Dit is de VAG-fanboy-eindbaas die je moet verslaan na alle VAG-fanboys.
@denniss00: Dit heeft niks met “VAG-fanboy” te maken. Echte VAG liefhebbers verafschuwen dit nog erger dan jullie.
@techniekmeneer: idd. Maar die geloven ook nog steeds dat ze olie en kettingproblemen normaal zijn… oh en rijden nog in een kever want dat is de echte VW. ;-)
mashell z’n bolide.
@karaya: Ah, dat verklaart de 1.8
Een drup op de knop? Moet je er dan boven hangen en een klodder spuug uit je mond laten vallen? Jasses. Het zal wel een typo zijn (hoop ik) maar het idee alleen al is erg smerig. Past dus wel bij de rest van de auto, eigenlijk.
@ghengiskhan: Het is een heel gevoelige knop
Wat een wangedrocht van een clownsbak
Ik pas mijn auto aan omdat ik dat mooi vind. Niet voor degene die het niet kunnen waarderen.

Ieder zijn ding toch?
@ikleesookoverautos: dit is jouw auto?
Als lijkwagen natuurlijk de utlieme eind reis 👍
Why? Omdat het kan? Dit zou niet moeten kunnen…
Nu heb ik oog******
@autospotterkerkrade: doe jij maar ff een extra donatie komende collecteweek en vraag je moeder of ze wilt stoppen met MBs delen.
De eigenaar is er vast blij mee, maar dit is echt lelijk.
De eigenaar rijdt graag voor l*l…laat hem toch.
Ik vind het mooie velgen
Als je nou eens begint om hem gewoon op normale hoogte te zetten zodat die wielen mooi in de wielkast vallen dan is hij misschien nog wel te pruimen maar zo niet. Dit ziet eruit alsof hij een flink ongeluk heeft gehad.
Ik heb erger gezien.
Lekker anoniem. Prima dus.
2 girls 1 cup is beter aan te zien dat dit
Respecteer een ieders smaak, maar ik zie zelf gewoon een auto die onder de hand geplet is van een van mijn kids waarna ik de wieltjes eronder uit probeer te buigen (vaak met succes). Ik krijg hier met die associatie gewoon altijd de slappe lach van, kan er echt niks aan doen.
De bedenker van de wrap was voorheen werkzaam bij Hotwheels op de designafdeling?
OF je koopt een mooie S4 station met het geld dat je bespaart als je deze troep eraf haalt! :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).