Audi Q7; niet dezelfde als je buurman

Auteur: , 26 Reacties

Het kan nu met Audi Exclusive frutsels.

Mocht je nu in Blaricum wonen en in de markt zijn voor een Audi Q7 maar absoluut willen voorkomen dat je dezelfde beschamende uitvoering hebt als je buurman, is daar nu Audi nu met een oplossing. Exclusive. Zo heet het pakket waarmee je je Q7 tot in het dikst kan aanpassen.

27.000 exemplaren verkocht Audi al van de Q7. Vlijmscherpe hooglans zwarte single frame grill? Legoblokjes inleg? Regenboogstiksels? Het kan allemaal. Niets is te gek. Omdat Audi Exclusive voor de Q7 een eigen brochure levert die vele malen uitgebreider is dan de reguliere, zullen de bobo’s met doekoe zich op niveau voelen worden aangesproken.

Zonder gekheid, het in- en exterieur van de Q7 zijn dus aanpasbaar. Denk bijvoorbeeld aan de vanaf nu beschikbare kleur Nardo Grey, speciaal gespoten velgen, talloze leerkleuren en exterieur onderdelen in zwart glossy lak. Kortom, om je leven meer diepgang te geven, je nóg méér uit te drukken en distantiëren van die kudde grijze toupetjes in je buurt; je weet wat je te doen staat. Check hier nog acht heerlijk aanpasbare Audi’s.26 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Leuk, in 50 tinten grijs. Wordt een Audi misschien toch een keertje spannend.
@wilbertg: haha😂
@wilbertg: Ja zou het dan toch gebeuren?
Nice! Wat ik mis bij Audi is dat je geen wit lederen interieur kunt krijgen. Beige vind ik weer te oudbollig en zwart heb ik al te vaak gehad.
@audirijder: maar je moet er wel extra voor betalen dat is dan wel weer jammer.
@audirijder: klopt daar heb je gelijk in.
@audirijder: je hebt teveel gedronken..
@honeyhanger: klopt ik heb teveel motorolie genuttigd
@audirijder: wit leder? Na een week ziet het er niet meer uit. Ben jij een “elke dag reinigen” sadomasochist ??
Kan je hem ook met Scania logo’s krijgen?
@norge: nee gewoon koeienhuid gebruiken voor de stoelen en 2 grote stieren hoorns boven de grill
Ongelooflijk wat een stukje zwart plastic om de grille voor het uiterlijk van een auto kan doen, zal helaas wel duur zijn nu ze ‘exclusive’ plakken op het voormalige zwartpakketje.
@knipperlichtje: De optie “Shadow look” bestaat nog steeds, het is aan de dure kant maar niet “exclusive”. Als het aan mij lag zou ik zeker deze optie nemen, deze zwarte grill en andere zwarte elementen maken de auto vele malen mooier dan dat plastic grijs. :)
Doet Audi goed!

En het mooie is dat je voor sommige zaken maar heel weinig hoeft bij te betalen…

Voor bijvoorbeeld stoffen bekleding betaal je maar een paar duizend euro meer ten opzichte van leer…

Erg netjes, en je krijgt er ook nog van die mooie aluminium Exclusive logootjes bij.
Ik begin een beetje te wennen aan het design. Ik vond deze generatie eerst nogal truttig, maar nu vind ik het echt mooi.
Als je in Blaricum woont en je hebt geld, dan ga je niet in zo’n apparaat rondtuffen.
Met een zwarte grill (zoals de S8 plus) is die denk ik wel lekker
Ik woon wel in Blaricum maar ben helaas niet in de markt voor een Q7
Dacht eerst, wat een lelijke auto. Maar dat is bij nadere beschouwing helemaal niet zo. Het is een nietszeggend geheel. Had ook een bestelauto kunnen zijn.
Die grille … :( ik vond het vorige model mooier, en imposanter. Dit is net de transporter met z’n nieuwe koplampjes en grille. Ook zou ik er niet van opkijken als hier een Hyundai op zou zitten. Die missen ook alle proporties. En ook bij iedere facelift een nieuw kek led-stripje met steeds vreemdere vormen.
Het zal wel niet gehoord worden, maar ik probeer het toch nog even…

Beste heren van Audi,

Zoals jullie zelf donders goed weten is de Q7 niet echt een knap staaltje design. Ook met de andere modellen laten jullie zien dat de styling heel erg vlak is. Zo vlak, dat je als eigenaar wel de auto dik moet aankleden om het wat te laten lijken. Op de IAA stond een schitterende A4 Avant 3.0 TDI quattro. De lak, het leer, de velgen: alles zag er waanzinnig uit. Echter: de velgen waren niet eens leverbaar (die gepolijste wielen waar AB een artikel aan schonk, weet je nog?), de lak was een Exlusive optie evenals de schitterende leren afwerking in het interieur. Het is heel jammer om te vernemen dat dan pas de auto’s een beetje toonbaar worden.

Mijn tip voor jullie: kijk eens naar de geslaagdere ontwerpen van de laatste twintig jaar: Jaguar XF, Volvo XC90, Alfa 156/159, de gehele Mazda lijn van tegenwoordig en zelfs een 7 jaar oud model als de Insignia zijn gewoon nu nog altijd hele fraaie auto’s. Als je een schitterende auto hebt, zal niemand er moeite mee hebben om daar ook nog eens een mooie set velgen, een S-line bumperkitje of speciaal leren pakketje voor te bestellen. Sterker nog, juist omdat iedereen die mooie auto van jullie koopt, zijn er altijd mensen die zich willen onderscheiden.

Doe al die Exclusive en quattro gmbh meuk om het écht af en exclusief te maken, niet omdat het dan pas acceptabel is.

Alvast bedankt,

met groet,

gtwillem.
En weer nieuws over deze nieuwe sjeik-container
Oftewel een meerprijs bovenop en meerprijs….zucht
Na dat artikel laatst over mislukte verhoudingen in auto ontwerpen, kijk ik ineens heel anders naar de Q7.
Glossy zwart exterieur delen. Wie dat bedacht heeft… Ik heb nog geen auto gezien waarop ik ‘blacked out’ mooi op vond staan. Maakt de auto meestal anoniemer en saaier.
Whats next?….NEXT!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).