Autoblog driftcursus zaterdagochtend 30 november 2019

Auteur: , 5 Reacties

We gaan weer driften en jij kan mee doen. Dat is goed om te weten toch? Wacht niet langer en schrijf je in!

Wij willen een Supra

Het is nog leuker dan je vooraf bedenkt: lekker glijden, haaks de bocht om, de BMW’tjes richting de toerenbegrenzer janken. Het kan allemaal, het maag allemaal en wij leren je hoe je het verstandig doet. het is tevens de essentiële voorbereiding voor de horrorwinter die we tegemoet gaan, we verwachten veel sneeuw. Thuis kan je uitleggen dat je deze rijvaardigheidscursus voor de veiligheid volgt, maar gelukkig is het ook gewoon leuk om te doen, dat driften.

In samenwerking met Driftsport bieden we je daarom een complete driftcursus aan, zodat je elke rotonde als een eindbaas kan domineren. We starten met een kleine instructie van een half uurtje, waarna je maar liefst 3 uur de tijd krijgt om je driftskills te perfectioneren. Ter afsluiting volgt er een certificaatuitreiking van ongeveer een half uur.

Er zijn maximaal 28 plaatsen beschikbaar voor dit evenement, waarbij steeds twee deelnemers een auto delen. Die auto regelen wij natuurlijk voor je, evenals benzine, de locatie en instructeurs. Er is een klein legertje instructeurs die je de dag door helpen en ook ik (Wouter) zal aanwezig zijn.

De cursus zal op zaterdagochtend 30 november plaatsvinden in Lelystad en om onze trouwe lezers te belonen, betaal je niet het normale tarief à 295 euro, maar een speciale Autoblog prijs van 275 euro. Zorg dus dat je erbij bent als je op een veilige manier de fijne kneepjes van het driften wilt leren en bovendien een hele toffe dag wilt hebben. Bestellen doe je in onze SHOP. Een intro-filmpje vind je hier, een video van een vorige editie is daar te bekijken!5 reacties

In 45 min uitverkocht
@theblazerunner: nieuwe plekken beschikbaar
Gaaf!
Gaaf!
Yes! Kan ik eindelijk die bemmende 116 paarden in mijn premium spaardiesel onder controle houden. In de sneeuw. Op een parkeerplaats. Zonder andere auto’s in de buurt. Met een klagende vrouw naast me met een zakje in haar hand.

Echt iets voor mij dit 😂

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).