Autoblog Gemist: de 5 video’s van deze week

Auteur: , 7 Reacties

Een MINI met meer dan 300 pk, de BMW 3 Serie met een stekker is terug. Dat en meer in het video overzicht van deze week.

Autoblog Gemist: de 5 video’s van deze week

Maandag – MINI JCW Clubman rijtest
Een praktische Clubman (met de twee achterdeurtjes) in een John Cooper Works-uitvoering. Dat is dolle pret, want dat betekent 306 pk onder je rechtervoet! Lees de rijtest HIER en/of bekijk de video hieronder.

Dinsdag – Volkswagen T-ROC Cabrio
Het was geen 1 april. Volkswagen komt écht met een cabrio op basis van de T-ROC. Casper maakte kennis met deze open crossover in een gelikte studio.

Dinsdag – BMW 330e rijtest
De huidige generatie BMW 3 Serie komt er ook als plug-in hybride, net als zijn voorganger. Wouter ging met deze 330e op stap, want hoe interessant is deze stekkerauto eigenlijk?

Vrijdag – Porsche 964 RAPH LW1
Een Porsche 911 en niet zomaar een 911. Een 964 met 450 pk en een sequentiële versnellingsbak. Dat is even zweten voor Wouter, die doorgaans moderne auto’s gewend is!

Zaterdag – Mijn Auto: Mercedes SLK 55 AMG van Martijn
Het leek Mercedes ooit een goed idee om een dikke V8 in de SLK te proppen. De SLK 55 AMG was geboren. Een bijzondere cabrio met het geluid van een losgeslagen tijger. Bekijk de video hieronder!7 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Ik blijf het vreemd vinden dat er allerlei auto’s voorbij komen maar jullie nog geen rijtest van de nieuwe BMW 1 Serie hebben. Een van de meest besproken BMW’s vd laatste tijd. Waren jullie niet aanwezig bij het pers event waar de andere media ook met de 1 serie hebben gereden?
@rutgerg: er is vast nog wel ergens een rijtest van de 2 Serie Active Tourer te vinden.
@kennone: 🤦🏼‍♂️
@rutgerg: Maandag hebben we gereden met de MINI Cooper S JCW. Bijna gelijk aan de M135i qua hardware ;-). De legende wil dat @jaapiyo de rijtest-agenda telkens opeet als de 1 Serie genoemd wordt ;-)
@willeme: 😂👍🏻
De nieuwe 3 serie..wat een prachtbak zeg!
@neymar: daar ben ik het niet mee eens. Er was een tijd dat een BMW een mooie auto in zn klasse bouwde. Maar die tijd is heel heel heel lang geleden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).