Autobrand in Nieuwegein verwoest zeldzame klassiekers

Auteur: , 26 Reacties

In een autobedrijf in de Hildo Kropstraat in Nieuwegein heeft vannacht een flinke brand gewoed. Meerdere exclusieve auto's liepen schade op, drie stuks zijn total loss.

Deze is kapoet

Vannacht rond vier uur werden medewerkers van het bedrijf uit hun bed gebeld omdat de zaak in brand zou staan. Met name oude Amerikaanse klassiekers waren het haasje. Het betreft het bedrijf Californian Classic Cars dat onder meer een Dodge Viper, T-Ford en een hoop Mustangs op haar website heeft staan. Er zouden drie auto’s in vlammen op zijn gegaan, op tv was te zien dat de Dodge Viper flinke schade had opgelopen. Laten we hopen dat de rook- en roetschade aan de rest van de ongeveer 25 auto’s van het bedrijf beperkt is gebleven.

Twee aangrenzende bedrijven (een kapsalon en een eetcafé) gingen in vlammen op maar de brandweer kon de schade aan het autobedrijf gelukkig beperken. De omwonenden werd geadviseerd ramen en deuren gesloten te houden maar de brandweer is inmiddels weer naar huis, nadat rond 5:30 het sein brand meester werd gegeven.26 reacties

Rust zacht lieve Viper :(
@guusboum: Gelukkig, weer 1 minder.
Zonde! Het lijkt me overigens sterk dat de brandweer vertrokken is na het geven van brandmeester. Brandmeester betekend enkel dat ze de brand onder controle hebben niet dat ze weer naar huis kunnen.
Arme viper.
Waarom worden heldere glazen geel van aanslag? Hoe krijg je dit weg?
@besaram: door UV. Kun je wegpoetsen met polijstmiddel (ik gebruik 3M Finish it), maar komt altijd weer terug.
Dood en doodzonde. Zoiets wil je gewoon niet meemaken. Echt hartstikke balen. BTW @CasperH: Het bedrijf staat er dubbel.
@toyotafortuner: nee hoor, je ogen spelen spelletjes met je ;)
@CasperH: Shit volgens mij heb ik te weinig koffie op :P
Zijn we toch mooi weer van een Viper af
Die viper is hot
Rip viper!
Hoop dat die Ford T nog okee is dat zou écht zonde zijn!
hebben ze vast wel zelf gesticht. krijgen ze de verkoopwaarde terug van de verzekering. Ken wel meerdere autobedrijven die dit doen.
@Adanali: In de rechtbank zouden ze zeggen, U insinueerd meneer :-)
@VeniVidiVici: oeps, insinueerT natuurlijk
@VeniVidiVici: insinueert*
@Adanali: Was je voor qua verbetering haha
Best wel duur zijn amerikaanse troep op die site zeg…
3 straten van mijn huis verwijderd. Heb niks gemerkt vannacht…
“Dodge Viper, T-Ford en aantal mustangs” –> noemen jullie “zeldzame klassiekers” ik heb daar toch een iets ander beeld bij, misleidend artikel
@flippiez06: zeldzame pulp zou idd beter passen!
@flippiez06: Een orginele Mustang is wel degelijk een zeldzame klassieker. Dat jij (en ook andere) dit type wagens (lees Amerikaanse) wagens niet intressant vind hoeft niet te betekenen dat dit misleidend is.

Erg zonde, vooral als de Model T in vlammen opgegaan is. Dat is echt een zeldzaamheid!
@arnoldh: Model T een zeldzaamheid? Er zijn er volgens diverse bronnen nog tussen de 100.000 en 200.000. Dat blijkt ook wel uit de verkoopprijzen, US going price tussen $10k en $20k. Echt zeldzaam dus niet.

’t Zaakje ruikt wel twijfelachtig. De oldtimerbusiness ligt in Nederland toch aardig op z’n gat. Als je als handelaar op dit moment geen gedegen internationale reputatie hebt, dan heb je het moeilijk. En als er dan net een “nieuwe showroom” geopend is, dan mag je daar best wat vraagtekens bij stellen lijkt me.
videotje?
Kut voor ze.. Helemaal omdat ze net een spliksplinternieuwe showroom hebben!
woon in nieuwegein en er net langs gegaan die viper doet het dus niet meer he

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).