Instagram-volk laaiend over Kylie Jenner’s Bugatti

Auteur: , 77 Reacties

Boos zijn doet!!1!

Gespot: speeltjes van de rijken

We leven in een bijzondere wereld. Niet alleen loopt al het nieuws via alle gaatjes naar wie het dan ook wil zien, ook zijn diezelfde mensen in staat om hun mening te geven. Die meningen kunnen uiteen lopen. Helemaal als je wereldwijd op het hele internet in de spotlights staat, zoals Kylie Jenner. De 22-jarige uit de welbekende Jenner/Kardashian-familie boert goed als het gaat om inkomsten. Niet gek met zo’n enorm bereik op bijvoorbeeld Instagram. Eerder kreeg de jongedame al een LaFerrari, maar dat is niet het enige wat haar oprit opfleurt.

De LaF wordt al vergezeld door een leger andere modellen, daar staat sinds vandaag een Bugatti Chiron bij. De Franse hypercar is toch wel een topstuk in een autocollectie, dus dat heeft ze met haar 22 levensjaren erg knap gedaan. Uiteraard blij met haar zwart/witte aanwinst zette ze een filmpje op haar Instagram, zoals gezegd zien honderden miljoenen mensen dat. En die honderden miljoenen mensen hadden een mening.

Zoals je kunt zien hebben we bovenstaande video even moeten lenen van YouTube. Op Kylie’s Instagram is de video verwijderd. De mening van de kijkers slaat er vooral op dat haar weelde beter in arme mensen gestopt kan worden dan dat ze er 2.5 miljoen kostende auto’s van koopt. Tsja. Niet onjuist, maar om nou Jenner daarvoor als schuldige aan te wijzen? De gemiddelde Chiron-eigenaar bezit ook genoeg om het BNP van een land te evenaren, maar die krijgen geen bak stront over zich heen.

Anyway, Kylie vond het dus niet tof dat ze trots op haar nieuwe auto zo veel haat veroorzaakte. Wederom een tsja. Je mag jezelf ook wel eens verwennen. Toch?

Image-credit: ter illustratie een Chiron in vergelijkbare spec, via Autojunk.77 reacties

Waren ze Kylie aan het Jennen?
Dit soort mensen hebben vaak nog genoeg goede doelen, waarmee het schuldgevoel voor het kopen van een chiron wel enigszins afneemt
@dsdh: in de US aan goede doelen geven levert fiscaal voordeel op en is vaak ook de enige reden om te storten. Extinction Rebellion ontleent zijn “bestaansrecht” er mede aan.
Ik ben 42 en het Instagram gebeuren gaat aan mij grotendeels voorbij gelukkig. Ben meer van de Hyvesgeneratie die zijn pagina opfleurde met onzin, tegenwoordig heb je daar blijkbaar een Bugatti voor nodig (-;
@monsieurleloure: ik ben 26 en ik begrijp er ook niks van, heeft niet met leeftijd te maken!
@monsieurleloure: 36 hier en ik snap er ook geen fluit van!
@monsieurleloure: Met 42 jaar was je in de Hyves tijd ook al een bejaarde 🤣
@monsieurleloure: Ik ben 16 en begrijp er ook geen fuck van. Sommige beweren dat ik onder een steen leef maar blijf dan het liefst de rest van mijn leven onder deze steen, scheelt heel wat hoofdpijn.
@monsieurleloure: Ik ben 40 en ik snap het prima. Dus dat is denk ik een gebrek aan interesse…
… dat wil overigens niet zeggen dat ik snap wat het nou precies is dat Jenner beroemd maakt. Maar dat instagram lucratief kan zijn snap ik wel ja.
@autoblog aangezien mijn mails niet beantwoord worden doe ik het maar via deze weg.
Ik heb vorige week in de Autoblog shop Autoblog donateur gekocht om van de reclames af te zijn. Dit is echter niet geactiveerd.
Heb shop en tips@autoblog.nl gemaild maar geen reactie ontvangen. Niet erg netjes naar mijn mening. Zou dit geregeld kunnen worden?
@kreukelzone: lol rekt
@theblazerunner: tja, zo voelt het wel. Die 15eu kan me gestolen worden.
Vond het reclame vrij lezen afgelopen jaar erg fijn. Adblocker aanzetten op een site die je dagelijks leest vind ik eigenlijk geen stijl, maar ze laten me nu weinig keus.
@kreukelzone: ff uit en inloggen helpt
@rickilicious: Dat helpt ook niet helaas. Je ziet het fantastische kroontje ook niet naast m’n naam dus er is ergens iets fout gegaan of niet geactiveerd of iets dergelijks.
@kreukelzone: en je betaling is wel geslaagd? Zou daar eerst ff naar kijken 🤣 bij mij werkte t namelijk gelijk
@rutger97: test
@rutger97: Het is afgeschreven, en het mailtje zegt ook payment completed. Heb hem verlengd op de dag dat de oude verliep, ik vermoed dus dat daar iets is fout gegaan met wegschrijven in de database o.i.d. Dat heb ik ook in m’n mailtje gezet, maar krijg dus geen antwoord.
@kreukelzone: Inmiddels een reactie ontvangen :)
Instagram volk en hun mening is ook niet echt van de hoogste klasseMisschien moet ik er ook maar aan beginnen
Als je er hard en eerlijk voor gewerkt hebt om dit te bereiken dan heb ik er helemaal geen probleem mee als je een beetje wil showen wat je hebt. Je hebt er immers hard genoeg voor gewerkt.

Als je echter rijk bent geworden door mee te liften op de bekendheid van je zus die weer door een pornofilm bekend is geworden, dan hoef je van mij geen respect te verwachten. Het is natuurlijk ook niet helemaal hun schuld dat er eencelligen hier op aarde zijn die dit soort types adoreren en rijk maken.
@Rick-dos: Meeliften? Wat is daar mis mee, dat is toch optimaal gebruik maken van je kansen. Ze lijkt er enorm veel plezier aan te hebben dus waar maak jij je druk om? Zuur socialistisch mannetje….
@monaco: Als je had gelezen dan had je gelezen wat ik er mis aan vindt. “zuur socialistisch mannetje.” Nogmaals als je had gelezen dan had je gelezen dat ik er geen probleem mee heb als je showt wat je hebt als je er hard voor gewerkt hebt. Niks socialistisch aan, amoebe.
@Rick-dos: waarom hard werken? Als het op een makkelijke manier kan zeg je daar dan nee tegen?
@branko: Zeg je dat ook over uitkeringtrekkers?
@Rick-dos: nee want die werken niet.
@branko: Hebben ze dat met elkaar gemeen.
@Rick-dos: of je het wil of niet, of niet wil accepteren, maar wat zij doen is wel degelijk werken alleen niet op de klassieke manier als dat voor het internettijdperk gedaan werd. Toch nog steeds echt een verschil met een uitkering. Als zij niks post komt er zogezegd ook geen geld binnen…+ de belastingbetaler betaalt haar salaris niet
@branko: Ach ja, als we tegenwoordig de standaarden van werken gaan verlagen tot dat niveau, dan kun je ook stellen dat die uitkeringstrekker hard werkt want hij of zij moet immers solliciteren want anders krijgt hij of zij zijn of haar geld niet…
@Rick-dos: weet je wie er ook niet echt werkt? Jack Plooij. 🤔
@drdre1: Die moet gewoon weer lekker tanden gaan trekken. ;)
@Rick-dos: Ow man, wat is dat toch altijd met die afgunst hier. Dit is ‘autoblog’ dus wat maakt jou het uit. Lelijke wijven en armlastige kereltjes zijn altijd jaloers en afgunstig. Er zijn nou eenmaal mensen die mazzel hebben, of dat nou uit een erfenis komt of via een zusje. Ik heb we voor gewerkt maar nooit afgunst tenzij het illegaal verkregen is.
@monaco: Denk dat je ff het woord “afgunst” in het woordenboek moet opzoeken. Afgunst hebben voor een crimineel… smh.
@Rick-dos: Hou toch op man. Loop je ook nog steeds in de supermarkt je boodschappen om te rekenen in guldens om vervolgens te klagen hoe duur alles is geworden? Tijden veranderen en dus ook de manier waarop je erg veel geld kan verdienen. Kan je het mee oneens zijn maar je kan me niet vertellen dat je liever 40-50u per week ‘echt’ werkt dan dat je af en toe wat leuke plaatjes op internet zet en daar heel veel geld voor krijgt.
@tiimoo: Schei toch uit, man. Ik haal meer voldoening aan de dingen die ik bereik heb door het werk, de tijd en energie die ik er insteek dan de dingen die mij komen aanwaaien.
@Rick-dos: Denk je dat dit kind de hele dag niets zit te doen? Ik ken de familie persoonlijk en zij werken zeven dagen per week ontzetten hard aan het opbouwen van een imperium!
@monaco: ha ha ha, sure.
@nelis88: Ok ok 😂😂🙈
@Rick-dos: Als dat je echt zoveel voldoening zou geven zou je wel niet op een autoblog een beetje zuur lopen doen over een meisje van 22 met een Bugatti.
@Rick-dos: Niet te vergeten dat “haar zus” beroemd is geworden duur Bruce Jenner (nu Caithlyn Jenner). Hij speelde in de NFL en films.
@bassx: Zit een beetje anders in elkaar. ;) De vader van haar zus was Robert Kardashian die advocaat en vriend was van O.J. Simpson. O.J. Simpson was een bekende en populaire NFL speler en later ook een beruchte. De vader van Kylie was volgens mij een olympisch tienkamp kampioen die met de ex-vrouw van Robert is getrouwd.
@Rick-dos: Dank u! Weer wat geleerd :)
@Rick-dos: Ik denk dat ze hard genoeg werken. Anders verdien je niet zoveel geld. Doe ze het maar na, zo bekend zijn, constant bezig zijn met wat je doet, waar je dat doet, hoe je dat doet, etc. Ze mogen het hebben!
@unknown32: Ze mag het van mij inderdaad hebben. Maar vergeef mij als ik niet onder de indruk van haar ben of wat ze bereikt heeft en dan ook nog met haar aankopen flaneren alsof ze grote offers er voor gebracht heeft.
@Rick-dos:
Rick als je je niet verdiept in iemand dan moet je je mening voor je houden. Mevrouw Jenner is met haar 22 jaar een heel slimme zakenvrouw met een eigen make-up merk. Waar zei dus uiteindelijk zoveel geld mee verdient dat zei zich dit kan veroorloven. Al dat reality shit die er bij word gedaan is een grote reclame show.. en ga er maar aan staan dat heel de dag je leven word gefilmd en daarnaast nog een internationaal bedrijf runnen.

Dus het lijkt er op dat je je of niet goed hebt verdiept in mevrouw Jenner of een enorme tas met afgunst met je mee sjouwt.
@unknown32: dat is dus de ouderwetse opvatting. Ze ‘werkt’ nauwelijk. Er zijn een hoop mensen om haar heen die hard werken. Haar werk is af en toe een foto van zichzelf laten nemen en elke zoveel tijd ergens haar gezicht te laten zien. Die foto hoeft niet goed te zijn, want daar gaat toch een fotoshop team overheen.
Het zijn de mensen in het management van die familie die hier eigenlijk de Chiron moeten rijden: want die hebben van een stelletje domme leeghoofden zulke rijke mensen gemaakt.
Vroeger had je de backstreet boys (of wat dan ook). Die kregen een paar miljoen om af en toe een liedje in te zingen en voornamelijk danspasjes te leren. Deze gasten (met minimaal talent) waren daadwerkelijk het grootste gedeelte van hun leven van huis weg; moesten fit blijven, domme interviews doen; maar kregen wel een paar miljoen mee. Hun managers werden vervolgens echt rijk. Dat is prima: want die hebben alles bedacht en laten uitvoeren.
Maar nu zie je dat het persoon op de voorgrond, naast niks te hoeven kunnen, ook niks meer hoeft te doen en er een stuk rijker van wordt. Daarnaast geeft het ook een verkeerd beeld richting een hoop onzekere en minder slimme jongeren; die niet in kunnen zien dat werkelijk alles aan wat er van deze familie naar buiten komt nep is.
@gregorius: welnee, deze mensen hebben een zwaar kudt leven.. ten eerste is er niets meer op aarde wat hun zintuigen prikkelt op een positieve wijze.. Ten 2e; waar wordt je nog blij van als je met een pen en een cheque alles kan kopen wat je ziet? Je moet je continu voordoen en jezelf verkopen aan dom volk, geen moment rust..

En dan nog zijn er mensen hier die afgunst vertonen.. ken je nagaan wat voor ‘leven’ die hebben, het is allemaal schijn, trap er niet in. Diep van binnen hangen deze mensen vaak tegen depressief aan, als ze al niet aan de zware medicijnen/drugs zitten.. Die gasten weten ook wel dat als ze onder een bus belanden, veel mensen eerder moeten gniffelen dan dat ze het zielig vinden, zo is natoer…
@gregorius: Bovendien, die managers waar jij het over hebt, dat zijn juist de uitmelkers die zonder al het bijkomende gezeik van een paspop zijn van bedrijven, elk moment kunnen uitstappen en cashen over de rug van deze verloren mensen
@lekkaah: maar het zijn wel de mensen die het geld ‘maken’. Het is de combinatie van het idee + de uitvoerder + de man met connecties.
Er is geen Jenner die make up kan maken, geen Jenner die connecties heeft met genoeg make-up fabrikanten. Geen Jenner die weet welke soorten make-up er nu op de markt moeten komen. Geen Jenner die precies weet hoe je een bedrijf op moet zetten + contracten met de make up fabrikant + shell-bedrijfjes zodat ze hun royalties binnen harken. Geen Jenner die weet hoe je die make up in de juiste winkels krijgt.
Daarnaast is er geen Jenner die de foto’s maakt, of de marketing campagne of zelfs de foto’s aanpast zodat ze lijken op hoe ze moeten lijken.
Dat wordt gedaan door een select groepje mensen. DIE mensen hebben 100den miljoenen voor deze Jenner verdiend en niet dit meisje zelf.

Verder geloof ik graag dat een groot gedeelte van dit soort leeghoofden inderdaad geen idee hebben wat ze met het geld moeten doen en ook daadwerkelijk geen positieve prikkel meer krijgen.

Maar er zijn ook zat mensen die met een miljard (of 100 miljoen of 10 miljoen) zichzelf uit laten gaan betalen en dingen gaan doen die ze gelukkig zouden maken.
@Rick-dos: Met een eigen bedrijf wat om en nabij de $900 mln waard is, heb je denk ik ergens toch wel wat gewerkt ouwe.

Het zijn volgens mij verschrikkelijke mensen die elk besef van realiteit verloren zijn, maar dat ze niet hard werken / meeliften is wel beetje kort door de bocht.

Beetje makkelijk scoren hier.
@olivier420: Ze zal er inderdaad wel hard voor gewerkt hebben. Bij moeder of zus om een startkapitaal gevraagd. Bij moeder of zus geld gevraagd om heel haar uiterlijk te veranderen. Haar naam verbinden aan een kledingbedrijf en achterover gaan zitten want je denkt toch niet werkelijk dat zij de kleren die ze maken maakt of designed? Wat fotootjes op Instagram om de ouwe vieze mannetjes en wat tieners tevreden te houden et voila.

Het is net alsof je Hamilton 50 ronden voorsprong geeft in een 50 ronden GP en dan het knap vinden dat hij gewonnen heeft en iedereen op 50 ronden achterstand heeft gezet. En dan mij betichten van goedkoop scoren…
@Rick-dos: Mwoah denk dat er wel degelijk iets bij komt kijken. Een bedrijf naar formaat $900 mln brengen lukt je niet door alleen je naam eraan te verbinden , daar prikken mensen op den duur wel doorheen. Kijk maar naar Paris.

Dat van dat startkapitaal ben ik wel met je eens. Dat helpt natuurlijk… haha
@Rick-dos: deze dame heeft gebruikt gemaakt van een goede kruiwagen, en vervolgens heel hard gewerkt om dat optimaal te benutten. Geloof het of niet, maar deze dame is gewoon een hele goede zakenvrouw.

Er zijn ontzettend veel voorbeelden van bekend volk die denken dat bekend zijn voldoende is. En verreweg de meeste daarvan verdwijnen vrij snel weer naar de achtergrond. Ze moeten wel hard werken willen ze in de picture blijven.
@lekbak: Het zegt wel wat over de maatschappij waar we in leven. Dit soort mensen vereren maar een Greta Thurnberg vergruizen en haar verwijten dat ze een verwend kind is. Had ze net als Kylie wat cosmetisch chirurgie laten uitvoeren, wat foto’s van haarzelf op Instagram geplaatst dan was ze waarschijnlijk fantastisch geweest.
@Rick-dos: ik denk niet dat mensen een hekel hebben aan greta vanwege haar uiterlijk. Het zijn vooral volwassenen die kotsen op greta, vanwege haar manier van doen, de hypocrisie en het feit dat ze een speelpop is van andere mensen die je misschien wel kunt bestempelen als extremisten.

Die Barbie is vooral populair bij jonge meisjes. Totaal niet met elkaar te vergelijken. Maar het is iets van alle tijden. Toen ik jong was waren het de spicegirls. Toen jij jong was, was er ongetwijfeld ook zoiets. Deze meid is echter uitzonderlijk goed in het gebruiken van die situatie. Ik vind het knap wat ze doet.
@rick-dos: dat je die Kardashians niet serieus neemt bon.. maar je gaat me toch niet vertellen dat je dat naïeve jankbekkie serieus neemt toch? Ze deed me aan iemand denken die we in het begin ook niet zo serieus namen vroeger..
@Rick-dos: bro je hebt gelijk joh. Je hoeft jezelf niet te verdedigen hoor. Haar moeder is gewoon een vieze vuile kech die zwaar gezogen heeft en dat gefilmd alles de wereld in heeft gestuurd en toen ze met kanye ging werd dat bekend waardoor ze rijk is geworden. Dan die vader die een superatleet was ineenkeer een vrouw wilde worden en nu ineenkeer weer man wilt zijn. En dan Kylie de grootste kech die haar kontje aan Tyga en al zijn bro’s heeft gegeven nu plaatjes post en al die vrouwen een onzekerheid gevoel geeft waardoor ze zich allemaal als dieren lopen te gedragen. Mensen zeggen ja zakenvrouw haha SMH, jij en ik weten allebei dat dat allemaal geregeld word door managers via Kanye west. SMH. Dus je hebt gewoon gelijk maar wanneer je dit zegt komen er natuurlijk weer mensen tegen je zeiken omdat ze de ballen van Caitlin in hun moffo (mond) hebben.
Ik vind het leuk dat het blingen blijkbaar toch ook een grens heeft…
Ik heb helemaal niks met die Kardashian familie en heb een hekel aan ‘influencers’, maar laat haar lekker kopen wat ze wil. Het is haar geld. Als ze 100 Bugatti’s koopt, leef en laat leven.
@baklava: Helemaal mee eens
@baklava: eens. Ik heb ook 0 met Kardashians, influencers, instagrammers en ander volk. Ik snap ’t idee wel, maar vind ’t jammer dat zoveel mensen zich laten leiden door de vaak oppervlakkigheden waat ze bekend om staan. Maat ja, kennelijk verdient ’t voldoende en komen ze er iets van. Als je daar op aanmoet vallen kan je bij alle rijken wel beginnen. Leven en laten leven. Behalve Enzo Knol. En Lil’Kleine. En die schoonheidsmuts met die grote oren. En Shmee, met z’n rotgrijns. 🤔 Dat was ‘t.
@drdre1: ik heb ook niks met enzo knol. Maar die knakker zet elke dag een filmpje van 3 kwartier online. En daar moet iets leuks jn staan want er wordt elke dag naar gekeken door een merendeel van zijn 2 miljoen? volgers. Ik zou er niet aan moeten denken. Maar hij verdient er wel goed mee.
@rolov: al zet ‘ie dingen van 24u online. Ik zit nog te wachten op ’n filmpje waarin ‘ie een paraplu in z’n plasbuis openklapt! Dát is pas TV!
Wie??
@posthumus: Kylie Jenner. Een beetje de Paris Hilton van de Aldi.
Ik heb niks met heel die familie maar wat die mensen op internet roepen slaat ook nergens op want als ze zelf het geld ervoor zouden hebben dan staat daar ook de oprit vol met automotive schoonheid
Da’s niet Okayllie.
Ehmm.. het hele idee van deze mensen is toch juist dat ze patsen met dit soort dingen? En daar komt het publiek toch voor? Waarom is dit dan ineens niet oké
iedereen kan een mobieltje kopen en op instagram proberen influencer te worden he…
Kylie give me just a chance, let’s go out and dance..

We can get into the groove,
I can watch you move..

250 miljoen volgers op insta en niemand die je echt leuk vindt, bewijst maar weer wat er mis is met deze wereld 😂
Ja ja, jaloezie is menselijk en iedereen is wel eens jaloers. Maar doe het nou niet! Nergens voor nodig.
Zij is rijk geworden door de serie. Vervolgens is zij (en haar adviseurs) op een idee gekomen om cosmetica aan tieners te verkopen. Zij vervullen een behoefte van die doelgroep.

Het is overigens wel bizar dat zij een flink vermogen heeft opgebouwd met een matig (en niet zozeer vernieuwend) product op een redelijk verzadigde markt. Ze verkopen daarbij niet in Europa en Azie, alleen in de VS. Je ziet nooit reclame van KC, ik ken niemand die het product gebruikt en toch heeft ze, volgens Forbes, een vermogen van $1 miljard. De kracht van roem en social media.
Zou ze er een bijpassend kinderstoeltje van Bugatti bij hebben gekocht? Must have optie a US$ 17,000 gok ik voor de jonge moeder Kylie.
Wat een BS, met het geld dat ze eraan uitgeeft worden honderden families die voor Bugatti/VAG werken onderhouden. Het is niet dat het geld na aankoop de versnipperaar ingaat. Het vloeit weer naar anderen (minder bedeelden). Begrijp niet dat mensen dat niet beseffen maar hun afgunst uitspreken.
Wat is er nou bijzonder aan die kar? Tuurlijk het is een Bugatti , maar dan wel in de 2 meest saaie kleuren en t blijft toch een hele dure VW mijn inziens, neem dan die blauwe carbon variant… Op het plaatje na is er niks wat de huidige Bugatti’s een Bugatti maakt…
Stop making stupid people famous!
Bill Gates geeft 94 miljoen uit aan drie nieuwe tuinbeelden, wereld geeft geen fuck. Kylie Jenner geeft 2,5 miljoen uit aan een auto, hele Melkweg boos.
Mo money, mo problems.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).