Badboy Alonso duwt fotograaf omver, sloopt camera

Auteur: , 42 Reacties

Zo te zien zit het met het temperament van Fernando Alonso wel goed.

Fernando Alonso vs fotograaf

De Spaanse F1 coureur liet zich gisteren even gaan toen fotograaf Jordi Martin een foto probeerde te maken van Fernando en zijn nieuwe vriendin (Dasha Kapustina). Uiteraard greep de fotograaf dit incident aan om huilie huilie te doen en te klagen op Twitter.

Je kan je ook afvragen hoe relaxt het is om constant lastig te worden gevallen door mensen die de hele tijd foto’s van je willen maken. Volgens de fotograaf is zijn camera ter waarde van 6.000 euro door de duw op de grond gevallen.

De fotograaf liet ook weten dat hij aangifte heeft gedaan en dat hij excuses eist van de Ferrari-coureur. Inmiddels heeft Jordi via Twitter laten weten dat hij de zaak als afgedaan beschouwd.

Het is overigens niet de eerste keer dat Alonso een aanvaring heeft met de pers. Afgelopen zomer zou hij ook al eens zijn ‘ingereden’ op een aantal fotografen bij een hotel. Misschien is het verstandiger als ze de beste man gewoon met rust laten? (via: bekia.es)

De auto van Alonso is voor dit weekend trouwens per helikopter naar Barcelona gevlogen. Een video van deze stunt kan je bekijken op Autojunk!42 reacties

Zag hij niet aan de fronsende unibrow dat Alonso het niet leuk vond?
Nou, ik wilde anders best in zijn plaats met dit meiske gefotografeerd worden. Daar hoef je toch niet zo boos over te doen?
Wat een loser is die Alonso zeg, hij kan het nog zo vervelend vinden maar dat is de prijs die je als publiek persoon betaald.
@jrk68: Publiek persoon? Hij komt op TV met z’n werk. En dat rechtvaardigt dus blijkbaar dat je te pas en te onpas lastig gevallen mag worden. Slaat echt helemaal nergens op vind ik, maar goed. Hij is toch geen eigendom van de mensheid.
@E34M5Touring:
Dan zijn er andere manieren om je recht te halen of je ongenoegen te uiten.
Je blijft gewoon met je poten van een ander af….period!
@jrk68: Ja idd, Paparazzi staat er om bekend meteen weg te gaan als je ze dat netjes vraagt…. Een klap vind ik heel wat anders. Die gast ff een duwtje geven zodat ie aan de kant gaat vind ik nog tot daar aan toe. Dat die gast z’n camera blijkbaar niet kan tillen is niet Fernando’s probleem. Bovendien doen 1000en bodyguards precies hetzelfde dus waarom het nu ineens zo’n probleem is….
@E34M5Touring:
Als ik je goed begrijp mag ik van jou elke puistenpuber die een foto van mij in mijn auto maak gewoon voor zijn toren rossen.
Ik heb immers niet om die aandacht van die spottertjes gevraagd, vervolgens plempen ze die foto’s zonder het aan mij te vragen op het web met het gevolg dat ik ’s avonds gebeld wordt met de vraag wat ik daar deed.

Face it,, niemand heeft tegenwoordig nog privacy, en met geweld los je dat zeker niet op. Dat maakt het voor dat soort lui alleen maar mooier. Nu heeft hij een smeuïg verhaal als bonus bij zijn verder nikszeggende plaatje.
@jrk68: Dan begrijp je me dus niet goed. Als zij naar herhaaldelijk aandringen niet verdwijnen mag je ze wat mij betreft best een duwtje in de goede richting geven. Jij wilt gelijk weer mensen op hun ‘toren’ beuken. Als mensen constant vlak voor je blijven lopen en na herhaaldelijk aandringen niet weggaan duw je ze aan de kant. Nergens zeg ik dat je die lui op hun bek moet timmeren.
@jrk68: kan me er wel in vinden, maar dan geldt het ook voor die paparazzi.
Stukje bedrijfsrisico dat je camera van 6K kapot gaat.
Groot gelijk en lekker voor die papparazi. Klotevolk is het, eigen schuld als dit gebeurd… Moet je je geld maar op een andere manier verdienen.
@MLTB: Volgens dezelfde onzin redenatie: Als je niet wil dat paparazzi foto’s van je maken moet je ook maar geen F1 coureur worden.
Hou gewoon je handen thuis, het haalt toch niks uit die gast op de grond te werken? Gewoon domheid van Alonso dat ie zichzelf niet onder controle kan houden.
@FelixF: Dus jij vind het superchill als je altijd en overal in je misschien wel meest intieme privé momentjes gefotografeerd wordt?
Da papparazo zullen smullen van iemand zoals jij :)
@MLTB: Nee vind ik niet chill. Zoals ik wel meer dingen niet chill vind. Linksrijders bijvoorbeeld. Maar dat betekend nog niet dat ik linksrijders uit hun auto sleur en een paar meppen geef.
@FelixF: Onzin. Iedereen zou na loop van tijd geirriteerd raken door die kereltjes met camera’s. Ik kan me goed voorstellen dat je dan eens iemand op de grond werkt.
Ondanks dat ik het me voor kan stellen dat het kut is om overal gefotografeerd te worden zijn het toch wel dit soort mensen (paparazzi en journalisten) die zorgen voor de populariteit van bekende mensen. En aangezien populariteit veel invloed heeft op het salaris (sponsering e.d.) zou ik het gelaten accepteren, of lekker de hele dag thuis blijven.
@jvdl1990: Niet helemaal mee eens. Veel van die gasten hebben op gezette tijden promo en pers gelegenheden. Dat annie bij de kappert wil lezen wat Fernando en z’n vriendin doen op hun vrije dag omdat ze zelf in geen 20j ook maar iets gedaan heeft wat onder de noemer spannend valt, is geen reden om die gasten zo lastig te vallen. Wat je vaak hoort is, jaaaa maar die mensen zijn beroemd, die kiezen er toch voor. Euuhh nee, ik denk dat niemand er voor kiest om in zulke mate gestalked en lastiggevallen te worden. Die lui kennen geen grenzen. Vallen je kids lastig etc. Je hoort toch best vaak dat die lui in de achtervolging gaan en daarbij de meest idiote fratsen uithalen. Voor een foto….
@E34M5Touring: volledig met je eens! Die gasten gaan gewoon te ver en daar is al genoeg door veroorzaakt.
@E34M5Touring: top verwoord!! Vanaf kan ik je niet plussen dus dan maar zo; +1
@E34M5Touring: herinner je dat ongeluk nog van prinses Diana die zwaar gewond en klem in haar auto zat en de paparazzi stond er gewoon foto’s te maken
de hulpdiensten moesten de fotografen gewoon aan de kant duwen om bij het wrak te komen dat is toch van de zotte
@bmwpowerm5: Youp van’t Hek heeft er een fantastisch stukje over. Niet over Diana maar over de roddelpers. Maar inderdaad, dat is wel een tekenend voorbeeld.
Nou Alfronso kan hem best wel een nieuwe camera geven vind ik.
@norge: Ja… In z’n rectum.
Alonso is gewoon een agressief menneke.
Camera’s van €6000 (als hij echt zoveel kost is het vermoedelijk een Canon 1D X) kunnen wel tegen een stootje, hoor. Als fotograaf (paparazzo of niet) moet je weten wanneer je te ver gaat of wanneer het het moment niet is om foto’s te gaan maken. Hier was het duidelijk niet het moment.
De een drukt een foto, de ander de fotograaf…..
Voor het geld dat Alonso elk jaar verdient mogen fotografen mij best lastigvallen..
Alonso zal die fotograaf vast eerst hebben gevraagd om te stoppen voordat hij direct een duw gaf. En anders zal de fotograaf het er wel naar hebben gemaakt.
@Kartmans: Ja denk het ook, ken hem natuurlijk niet maar het lijkt me best vermoeiend hele dag fotograven om je heen..
Dan had ie maar buschauffeur moeten worden hoor , roem heeft 2 kanten , een leuke en een minder leuke. Als ik die fotograaf was dan had ik m zo allejezus hard voor zn kop gestompt dat ie de eerst volgende paar gp ’s niet eens met zn kop in de helm zou passen…. lelijke spaans jankbak dat t er is!!
@tmenges: Tuurlijk, jij wel….
@tmenges: want na jaren het gezeik van de journalisten en paparazzi aan je reet hebben vlieg je nóóit uit je vel. Denk even na.
@tmenges: dan krijg je Badr ferrari op je dak geloof me dat wil je niet ;)
“De fotograaf liet ook weten dat hij aangifte heeft gedaan en dat hij excuses eist van de Ferrari-coureur. Inmiddels heeft Jordi laten weten via Twitter dat hij de zaak als afgedaan beschouwd.”

Beschouwd of beschouwt?
Ik denk dat de sympathie voor paparazzi’s onder het nulpunt hangt, maar ze om nou omver te lopen douwen als Tokkie Speciaal…tsja….de twee heren verdienen elkaar op deze manier wel.


Overigens wist ik niet dat Alonso van het vrouwtype “13 jarig altaarknaapje” valt.
@bozewolf: *op* het vrouwtype valt…
je zou er toch doodziek van worden als er heel de dag van dat tuig op je zit te loeren
kan het best begrijpen dat je er dan eentje een tik wilt geven maar het is niet netjes
kimi en montoya hebben er ook een hekel aan
http://www.youtube.com/watch?v=6GnvqDYetDA
http://www.youtube.com/watch?v=IP1NFSrfilk

haha montoya loopt naar bernie te kijken en loopt zelf tegen de cameraman aan
en scheld hem daarna kapot
Als je zo dicht bij Alonso komt met je camera dat hij aan je kan zitten dan ben je gewoon te dichtbij gegaan en ja dan verdien je die duw mss wel.

Je vrijheid eindig waar die van een ander begint en nuja dan ben je Alonso gewoon aan het hinderen en dan kan ik goed begrijpen dat die begint te duwen.
@Hupke: Da’s een gevaarlijk argument. Dan kan ik op elke vervelende vrijmarkt wel mensen omver gaan lopen kegelen omdat ze me in de weg lopen.
@bozewolf: maar die hqngen niet met een (gigantische) canera in je gezicht. Dat is een groot verschil. Bovendien kun je een drukke markt of iets dergelijks ontwijken door er niet heen te gaan, de paparazzi is bijna niet te ontwijken omdat ze je blijven volgen.
@ej20g: zie nu opeens hoe scheef de woorden “hangen” en “camera”getypt zijn. Rot mobiels, grote vingers en een klein toetsenbord…
Er zit ook nog een extreem groot verschil tussen paparazzi en foto journalisten..
ben zelf fotojournalist voor verschillende kranten, maar hoef me niet bezig te houden met het volgen van celebs.
Ze weten dat alonso gevoelig is daarvoor en laat hem wat zitten in zijn privé, ze kunnen hem genoeg fotograferen in de paddock en op het circuit!, trouwens op schitterende wijze de GP gewonnen, Forzaa Alonsoo

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).