Batman krijgt gaaf vervoer van Mercedes

Auteur: , 18 Reacties

De wielen van Batfleck in de film Justice League stellen niet teleur.

Batman

Superheldenfilms, je wordt er tegenwoordig mee doodgegooid. Deze herfst staat er weer een groot spektakel op de kalender, waarin verschillende verklede mannen en vrouwen het opnemen tegen het kwaad. In de film Justice League bestrijden Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash -zucht- aliens. Het belooft weer een spandex-festijn van jewelste te worden.

Opdat de helden ontspannen aan de strijd beginnen, verzorgt Mercedes het vervoer. In de film is onder andere de nieuwe E Klasse cabrio te bewonderen. Prima vervoer voor Wonder Woman. Hoewel, kan dat nog wel in deze tijd, een cabrio typecasten als het vervoer van een vrouw? Laat het de genderneutrale quinoa-snuivers maar niet horen!

Bruce Wayne aka Batman aka Ben Affleck aka Batfleck ondertussen heeft het pas echt getroffen. Batman staat bekend om zijn toffe auto’s en dus is Mercedes op de proppen gekomen met iets speciaals. De vleermuis-liefhebber stapt namelijk in een heuse Mercedes AMG Vision GT. Niet zo toepasselijk als een Lamborghini Murciélago, maar desalniettemin een apparaat met swek. In de film zal trouwens ook nog een Mercedes G500 4*4^2 te zien zijn om het product placement feestje compleet te maken.

Goede keuzes, of vond jij de Tumbler toffer? Check hieronder de verschillende Mercs in ‘the making off’, inclusief Gal Gadot.

making-off18 reacties

Heel gaaf ding maar geen batmobiel, te beginnen bij de kleur…
@foramen: klopt het is ook de bruce Wayne mobiel.
@foramen: dit is dan ook de Wanye mobiel! Dat kun je gemakkelijk zien, de man er naast draagt geen masker en draag zijn onderbroek onder zijn pantalon. Als Wanye zich als Batman verkleedt draagt hij zijn onderbroek boven zijn pantalon, schaamt zich daar wel een beetje voor en draagt daarom een masker.
@mashell: je hebt gelijk, my bat.
@foramen: niet batweterig in ieder geval
@foramen: ik heb echt echt knetterhard moeten lachen. Rock thank you!
@mashell: Oke zo heb ik het nog nooit gehoord maar heb wel mijn koffie over het scherm zitten nu. 👍
@mashell: heerlijk :’)
Een auto die Mercedes in productie moet nemen. Iets van opvolger van de SLR ofzo. Ik vind dit echt een geweldig concept. Prachtig.

Maar goed, Batman dus. Beter dan The Dark Knight gaat het niet meer worden vrees ik. Geweldige film vond ik dat. En dat kwam puur door The Joker. Fantastisch hoe Heath Ledger zijn rol invulde.
@viezefreddyw:
Beter dan The Dark Knight kan het idd niet worden imho. Heath was geweldig, Maar Ben a flick kan ook niet tippen aan de meesterlijke Christian Bale. Vind de merc trouwens niet Batman waardig.

EDIT: word, fixed!
@viezefreddyw: helemaal mee eens
@viezefreddyw: de allerbeste Batman film, met ruime afstand zelfs, was natuurlijk de Lego batman film!
@viezefreddyw: bane was ook geweldig . En het hele verhaal met Christian bale . Perfecte films. Precies zoals batman had moeten zijn. Met al die superhelden erbij wordt het weer een stuk minder. Gal gadot is prachtig maar niet buff genoeg voor wonderwoman.
@rolov: Dat laatste vind ik niet echt een probleem. In Batman v Superman en Wonder Woman heeft Gal Gadot laten zien een meer dan prima Wonder Woman te zijn. Ze komt sterk en krachtig over, en dat is het belangrijkste. The Flash is in het bronmateriaal overigens een gespierde blonde gozer van in eind 20/begin 30, terwijl we hier de vrij iel ogende Ezra Miller als The Flash krijgen. Aquaman is ook een blanke blonde gozer in plaats een Hawaiiaan met lang bruin haar en een baard. Toch lijkt dat ook prima uit te pakken.

Heck, Heath Ledger wordt/werd door filmliefhebbers, fans én critici geprezen voor zijn vertolking van de Joker, en zijn Joker leek qua uiterlijk ook totaal niet op die uit het bronmateriaal. Als men die op uiterlijk had moeten casten had men toch echt voor Willem Dafoe moeten gaan.
@Edge: Blade was ook opeens zwart en dat beviel uitstekend . Dus Aquaman een hawaiien is prima . Die hebben meer met water dan blanken. Gal doet het geweldig maar vind haar gewoon niet gespierd genoeg . Je bent niet al jarenlang een warrior met zon lichaam .
@viezefreddyw: klopt. Maar de donkere nicht moet wat mij betreft de historie in ere houden en gaan rijden in een fictieve machine. BOOOOOO product placement!
Ik ben heel erg benieuwd naar deze film. Op de eerste plaats omdat ik superheldenfilms geweldig vind, en op de tweede plaats omdat ik erg benieuwd ben wat men ervan heeft gemaakt. Eerder dit jaar stapte Zack Snyder op vanwege de treurige reden dan zijn dochter haarzelf van het leven beroofd heeft, waardoor de film in handen is gekomen Joss Whedon. Zack Snyder staat bekend om zijn hele specifieke filmstijl die je in al zijn werken terug ziet komen. Joss Whedon is de man achter Firefly en recenter de vormgever geweest van de eerste serie Marvel superhelden films. Die staan dan weer bekend om hun vrolijke en upbeat stijl. Snyder heeft de het script geschreven en principal photography, terwijl Whedon de reshoots en post-productie voor zijn rekening heeft genomen. Het wordt erg interessant om te zien hoe dat uitpakt voor de film.

Ik vin het ook tof om te zien dat Mercedes de hele VGT op 110% heeft gebouwd zodat Ben Affleck in de auto past. Dat geeft toch wel aan hoe tof de hoge heren bij Mercedes het vinden dat ze Batman himself in hun auto kunnen laten rijden.

En verder: Ik ben nooit zo’n fan van die marketingpraatjes waarbij filmsterren een van de sponsoren van hun film in de spotlight zetten, dat klinkt altijd zo enorm geforceerd en gemaakt. Gal Gadot kan ik het echter prima hebben. Die kan mij nog een zeecontainer vol bedorven vis verkopen.
Slim van MB om deze concept in een populaire film te laten rijden. Of die gaaf is? 100% gaaf! Ik zie deze over een paar jaar in productie

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).