Wolverine zet zijn klauwen in een Audi R8

Auteur: , 33 Reacties

Stripverhalenuitgever Marvel heeft Hugh Jackman opnieuw klauwen van adamantium aangemeten en neergezet in een blockbuster. De première was gisteravond in Londen, en ook deze superheldenfilm wordt financieel ondersteund door Audi. Dat betekent dus: product placement!

De film The Wolverine gaat over een aan lager wal geraakte Wolverine die de ninja gaat uithangen in Japan (trailer). Actie, spektakel, Famke Janssen, en een Audi R8 Spyder die in de film bestuurd wordt door Rila Fukushima. Deze auto maakte gisteravond op Leicester Square eveneens zijn opwachting, maar het was Jackman in een witte R8 Coupé die de aandacht naar zich toe trok. Filmpje waarin de aankondiger de mist in gaat met de aankondiging staat HIER.

Wolverine zet zijn klauwen in een Audi R8

Nu zitten we alleen met de vraag: welke sponsor-actieheld is cooler in een R8. Tony Stark of Wolverine?33 reacties

Naast Ironman nu ook Wolverine in een Audi. What’s next, Wonderwoman in een A1? Of Captain Obvious in een zilvergrijze A4 met wieldoppen?
Ik zeg….tijd voor een superheld in een 2cv…dan ben je pas een held
@Soulmaster: http://www.imcdb.org/vehicle_85254-Citroen-2CV.html

U bent niet bekend met Super Sjakie uit flodder?
@E34M5Touring: Whaaaaa die heb ik inderdaad nog nooit gezien. Super Sjakie.. hahaha
@E34M5Touring: HOE KAN IK SUPER SJAKIE VERGETEN :( straf mij….

Ik zal van pure ellende plaatsnemen in een benzinegstookte automobiel :( De toorn des autolands valt over mij neer..
Wel gruwelijke vervolg op de eerste film 0.o Moet ik zien. Audi weet ook bij waar en hoe je reclame moet maken. Ligt wel goed daar met de marketing.
@balkanlul: de marketing afdeling van Audi is inderdaad geniaal. Ze laten mensen nog steeds geloven dat Audi premium is en kwalitatief goed is. Alleen zijn er heel veel domme mensen die dit geloven.
@rufctr01: Bij domme mensen blijft het bij (al dan niet) geloven.. Slimme mensen weten allang uit ervaring dat Audi superieure premium kwaliteitsproducten levert!

(Jaja, ik weet al welke flauwekul jij en je vriendjes willen gaan beweren over zogenaamd karige uitrusting of vermeende onbetrouwbaarheid, maar die discussie hebben we geloof ik nou wel een keer gehad. Sommige mensen kunnen nu eenmaal niet met statistiek omgaan, en dan houdt het op. En als je het design niet mooi vindt, fijn voor jou, maar dan kijk je er maar niet naar..)
@audifreak:
Lijkt me een goed plan, niet meer kijken als er een Audi voor me rijdt.
Gewoon plankgas er overheen, wordt het meteen een stuk mooier op de weg….
@jrk68: Ik denk het ook.. Ik vrees namelijk dat je met je Smartje weinig kans maakt..
@audifreak:
Daar pak ik dan wel wat anders voor, ik ga zo’n zeldzaamheid niet opofferen aan zo’n saai hok.
Je laat wel weer blijken over een heel klein begrijpertje te beschikken….
@audifreak: gelukkig komt jullie zg superieure kwaliteit heel anders over op normale mensen. DSG bakken die het af laten weten, tSI blokken die kapot lopen, elektronica problemen, 2,5 tdi blokken die kapot lopen na 150 k kilometers.
Goed om te weten dat je het allemaal superieur vindt. Onthou dit: elke keer dat jij met je reet in je Audi-tje zit engeniet van je zg superieure interieur, weet dat dit interieurtje bij PSA vandaan komt. Hahaha…wie wordt er nu genaaid, hahahaha
@rufctr01: Oh, omdat PSA grootaandeelhouder is bij een of andere leverancier van interieuronderdelen is een Audi-interieur ineens een PSA-interieur? Even over het hoofd gezien dat behalve VAG en PSA ook Renault, Nissan, Toyota, Kia/Hyundai, Ford, GM, Fiat, BMW en Daimler bij Faurecia inkopen doen? Ook allemaal een PSA-interieur dus? En zijn de meeste auto’s eigenlijk niet gewoon Tata’s, omdat fabrikanten daar hun staal inkopen? Onvoorstelbaar waar jij mee komt in een poging om Audi naar beneden te halen.. Het lijkt wel een obsessie..

En toe maar.. Knap hoor, zo’n opsomming van mogelijke problemen.. Er kan best nog wel meer kapot hoor, aan een auto.. Gelukkig gebeurt dat alleen nooooit met auto’s van andere merken..
Geloof je het zelf?
@audifreak: faurecia het dat bedrijf! Opgericht door PSA! Fijne avond!
@rufctr01: Ik noemde het dan ook (wel goed lezen hè). Maar prima hoor, waar het ook vandaan komt, mijn Audi- of PSA-interieurtje bevalt me prima!
@audifreak: dat andere merken niet kapot gaan heb ik nooit gezegd. De Audi rijder waant zich in een superieur gebakje, dat zijn ze gewoon niet! En dan kun je roepen dat andere merken kut zijn, klopt Audi is net zo kut. Alleen laat de Audi rijder iedereen geloven dat ze ‘premium’ rijden en nooit problemen hebben en weet ik wat meer.
Het zijn gewoon luxe Golfjes met extra lijm en kit en 4 cockringen in de grill.
@audifreak: en dat de statistieken niet kloppen, dat zou ik ook zeggen als ik een te dure omgekatte Skoda had gekocht met ellende. Bij mijn bedrijf hebben ze een paar A4 2.0 tdi rondrijden met een en al ellende.
Fanboy gelul van jou, Audi was goed, zijn ze al heel lang niet meer.
@audifreak: goed bezig maat! Niet dat audi kan tippen aan mercedes of bmw, maar staat wel in mijn top 3!
De audi R8 is ongeïnspireerde rommel. En overpriced.
@azenomei: just an Audi.
Audi heeft z’n pr goed voor elkaar. Maar een beetje actieheld rijd in wat minder saais.
Doet me denken aan 2 TopGear afleveringen van vorig jaar, waarbij ze steeds Audi’s in beeld rolden.
@j00rs: dat waren leuke afleveringen :)
Wolverine natuurlijk, Iron Man vind ik echt verschrikkelijk slecht. Het concept alleen al.
@ej20g: Ja echt. Ik vind Iron Man juist wel een amusante film (wel wat te lang maar dat zijn alle films anno nu, kan de bios weer een toeslag vragen). De trailer van Wolferine maakte juist geen indruk op me.
Er is natuurlijk maar 1 auto voor Logan en dat is de Dacia Logan
Ik vind ze allebei niet cool, maar gay. Echte actiehelden rijden in een stoere auto.
gutteguttegut, daar gaan we weer met het Audi bashen, allemaal reacties van “kenners” die er zelf geen hebben of hebben gehad maar van sites of “op de zaak” alle wijsheid halen (“ik heb gehoord dat..” *kuch*). Over smaak valt te twisten dus als je een auto niet mooi vind: ieder het zijne, prima. Qua premium-geleuter: ik rij nu mijn derde audi, na een A6 (230.000 km’s zonder enig probleem) en een A4 (140.000 km zonder problemen) nu weer een A6 (net nieuw, maar inmiddels 20.000 km probleemloos). allemaal automaten (1 keer tiptronic twee keer multitronic) en diesel. Wil dat zeggen dat Audi het walhallala is: nee, vrouw rijdt een 325i xdrive aut, ook fijne auto met sterke en minder sterke punten (en nu 80.000 km zonder problemen..). Spreek dus svp uit ervaring als het gaat om betrouwbaarheidsissues. Op het internet is voor elk standpunt voor (on)betrouwbaarheid van welk merk dan ook genoeg argumentatie te vinden, dat is oud nieuws.
@carmaniac:
Ik spreek uit ervaring wijsneus, nooit zoveel ellende mee gemaakt als met die troep.
Zelfs aan mijn Smartje gaat nog minder stuk….
Spreek anders Cocks eens, die heeft er net als ik meer dan voldoende mee te staan gehad.
Geen onzin uitkramen dus over mensen die je niet kent.
@jrk68: jij kan beter helemaal ophouden met je gaymobile smart
@honeyhanger:
Ach gut, het kind heeft de klok horen luiden….
Dit moet je met een R8 doen: http://youtu.be/D36cg9Ke7zg

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).