Beeld! Jaguar C-X75 achtervolgt Aston Martin DB10

Auteur: , 15 Reacties

Terwijl wij in Genève een beurs aan het coveren waren, werd in Rome het gaspedaal van diverse dikke Bond-bolides gevloerd. Dat leverde de volgende beelden op.

Beeld! Jaguar C-X75 achtervolgt Aston Martin DB10

Voor de nieuwe James Bond-flick Spectre is het productieteam onlangs neergestreken in Rome. In de automotive hoofdrol, en met Daniel Craig achter het stuur, staat de Aston Martin DB10. Bestuurd vanaf een additionele derde zitplek. Zijn nemesis verplaatst zich in een conceptuele Jaguar C-X75. Een verwachte keuze, aangezien Jaguar zichzelf graag neerzet als de wielenleverancier van bad boys. In het centrum van Rome, op de wegen naar het Monument van Victor Emanuel II (Google Maps) kwam het in de avonduren tot een epische achtervolging, die je hieronder deels kunt zien, mocht je geen zin hebben om te wachten tot de release van Spectre op 23 oktober.

Autojunker @peugti spotte de auto’s ook in actie, wat onderstaande video opleverde.

Ondertussen is ook de Lotus Evora S van de Carabinieri wezen buurten bij de set. Deze auto werd in 2011 in gebruik genomen door het paramilitaire politiekorps, inclusief inbouwkoelkast voor het transporteren van organen en zakken bloed. Of de auto ook meedoet in de film? We betwijfelen het. die stond daar waarschijnlijk voor de show. Immers, Italians gonna Italian. Het zou overigens geen verkeerde aanvulling zijn, aangezien er in The Spy Who Loved Me en For Your Eyes Only een Lotus Esprit de show stal.

Lotusi van die politie, eh! *Italiaans handgebaar met vingers bij elkaar maakt*

De door Bond-opnames veroorzaakte schade aan Rome bedraagt inmiddels bijna 8 miljoen euro. Oh, wacht, dat waren thugs uit Rotterdam. Never mind.15 reacties

Ook leuk dat je aan het eind van je driftje een wegversperring hebt… Waar je dus een aantal keren bijna op (elkaar) klapt… Bizar, je zou denken dat je een andere plek kiest.
Hahaha mooie referentie naar Rotterdam
Erg vet als je er nu bent in Rome. En redelijk goede beelden ook.
Ik vraag me vooral af wat de bedoeling van die Ford pickup met die stellage met C-X75 is.
@Edge: Filmen. Ze zitten niet alleen voor de lol wat rond te karren, uiteindelijk zal er ook nog wat beeldmateriaal geschoten moeten worden. Hij heeft zo te zien voor en achterop een camera.
@jolig: No shit, Sherlock. Ik doelde op die stellage met C-X75 koplampen die aan die pickup vastgemaakt is. Hoe high-tech zo’n C-X75 ook is, filmen met koplampen lijkt me iets teveel gevraagd ;)
@Edge: ik denk dat het licht van de jag erg blauw is. Er zullen waarschijnlijk scènes zijn waar alleen de aston van achteren te zien is. Om de belichting goed te houden zullen ze wel een paar koplampen op die pickup hebben gemaakt.
Man man, die C-X75 moet wel een van de mooiste auto’s van de voorbije 20 jaar zijn.
Wat is die jaguar een beest zeg. Dat design! En het geluidje mag er ook wel zijn
wat klinken ze heerlijk!
Rule Britannia, Britannia rule the waves!
Zie ik nou een lelijke schade in het rechter achterflank van de Jaaag rond 1.45 min.?
Ze zijn alle 2 zo mooi.Wordt moeilijk kiezen tussen Jag en Aston(kan ze geen van beide betalen hoor)
Ik stuur die gasten al de hele dagen tips hierover,niemand antwoordt,en nu kan het ineens wel!
Wat een porno die twee auto’s!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).