Begin het nieuwe jaar in een huis met een ruime garage

Auteur: , 36 Reacties

Trakteer jezelf.

Twee dikke AMGs met een V8. Zo ziet de garage van dit huis er vermoedelijk op dit moment uit. Dat kan creatiever. Sla je slag als AB-lezer en scoor het optrekje, dat te koop staat in Nootdorp.

De villa stamt uit 2016 en is op alle vlakken modern te noemen. Denk aan een centraal speakersysteem, een alarm en een aardwarmte-installatie met vloerverwarming en vloerkoeling. Lekker belangrijk ook. We werpen liever een blik in de garage. Het betreft een inpandige garage met een parkeercapaciteit van vier auto’s. Of 25 klassieke Mini’s.

De garage gaat open met een elektrische roldeur. Op de oprit kunnen ook nog de nodige auto’s worden geparkeerd. Daarnaast kun je eventueel met een parkeervergunning de booschappenauto van moeders voor de deur stallen. De villa komt met 350 m2 woonoppervlakte en beschikt onder meer over vier kamers en twee badkamers. De vrijstaande woning staat te koop voor een bedrag van 1.410.000 euro.36 reacties

Lekker tuintje ook… zelf geboren en getogen in het pittoreske Nootdorp, maar dat dit huis zo groot is , is mij nog nooit opgevallen…
@olivier420: lekkere ‘fuck you’ naar de buren. Helft vd lichtinval uitzicht compleet weg.
@olivier420: ziet er niet uit zo’n huis met bijna geen tuin… echt geen porum 😂
Van binnen best fraai, niet geheel mijn smaak, maar wel netjes afgewerkt allemaal.

Van buiten lijkt het bouwjaar echter eerder op 1996 dan 2016…
@granlusso: Voorkant is al ouder inderdaad – heeft heel lang open gelegen. Dacht altijd dat die G van de aannemer was.. is dus toch van de eigenaar van het huis die er klaarblijkelijk nu alweer vanaf wilt.
@olivier420: Nou ja, ik bedoel niet die woonboerderij aan de straatzijde he.

Overigens wel apart hoe het lijkt alsof de garagedeur/roldeur verdwenen is, dan wel vermomd is als raampartij.
@granlusso: Of is dat nóg een derde hoek van het huis?
@granlusso: nee nee straatkant is een makelaarskantoor en is dus wel apart. Volgens mij bestaat het woonhuis zelf uit twee delen, waarbij één al wat ouder is en dat is wat ik bedoel. Niet 100% zeker
@olivier420: Ah zo, helder. Thanks voor de uitleg :)
1.4 mio voor dit huis… Nee, dank je. Niet mijn smaak. Mocht ik het geld hebben en moeten besteden aan een huis dan kocht ik me toch echt iets geheel anders dan dit. Ik wens de makelaar in kwestie bijzonder veel succes met de verkoop.
Wauw! Dat is toch wel een droom om een huis te hebben dat fraai aan het water gesitueerd is en zelfs een eigen aanlegsteiger heeft… Heerlijk ’s ochtends wakker worden met een uitgebreid ontbijt aan de tuintafel en genieten van het pittoreske uitzicht…… op de rijtjeshuizen die vijftien meter verderop aan de overkant van de sloot staan:

https://cloud.funda.nl/valentina_media/089/334/505_1440.jpg

Een beetje jammer.
@moveyourmind: hahaha..exact..1.4milj en dan zo opgepropt bij elkaar zit te
@moveyourmind: Beter dan dit kan het niet worden verwoord.
@noosaheads: Inderdaad. Het zal ongetwijfeld een prachtig huis zijn maar het ligt echt totaal verkeerd. Met zoveel geld te besteden kun je ook wel elders een mooi kavel aan het water vinden. Maar goed. Ben bang dat hij het niet met winst gaat verkopen. Maar zal hij waarschijnlijk niet belangrijk vinden.
@moveyourmind: Wahaha dat is een afknapper zeg!
@moveyourmind: top verwoord. En als de lijst bijzonderheden begint met 12 electragroepen dan weet je t wel ;-)
1.4miljoen voor een huis in Nootdorp?!?!?!
Ookal zou ik oudjaars avond de jackpot winnen, dan zou dit hem nooit worden, passen immers niet genoeg autos in de garage 😅
Voor die paar rotcenten koop ik liever iets binnen de ring. Oh wacht.. Parkeren of eigenlijk het autobezit is zo duur dat een plek voor de deur zo gevonden is.Geen parkeergarage nodig.Een fiets en af en toe het GVB erbij is voldoende.Alles om maar niet in Nootdorp(of vul zelf maar uw eigen kansloze dorp/stad/gemeente in) dood gevonden te worden. Dan stap ik nog liever onder lijn 17
@noosaheads: de trein is sneller en minder pijnlijk.
Dit huis doet me niks. Staat voor mijn gevoel niet op de juiste plek. Voor dit bedrag zou ik iets kopen met meer ruimte om mij heen.
@viezefreddyw: in het pittoreske Sneek bijvoorbeeld😉
Ik ga in 2018 mijn eerste auto kopen! Zal geen v8 worden helaas…
@wildewesten: Wat voor auto ga je halen?
@RubenPriest: gaat Sasha verhuizen? ;)
Te groot huis, op een te klein stuk grond, dat is een veel gemaakte fout in Nederland omdat grond stervensduur is.
Ik vind het een charmloos geheel, de vorm van een produktiehal heeft het en je moet altijd en eeuwig langs de buurhuizen heen.
Eigenlijk zit je volledig ingebouwd, heb je geen tuin en uitzicht over het water naar……de overburen.
Dit huis is een voorbeeld hoe je het niet moet doen.
@desjonnies: dat huis zo groot is, is juist mooi! Ik zou juist de hele lap grond vol willen bouwen, helaas mag dat alleen bijna niet in nl 😢
@spykerboy: Ongelooflijk dat die belachelijke welstandscommissie (of hoe heten die tegenwoordig) dit goedgekeurd heeft. Zitten soms te zeuren over een raam dat kleiner of groter moet en dit is blijkbaar OK.
@desjonnies: Je ziet dat alleen maar hier tegenwoordig. Doodzonde. Wat móet je ermee? Tikkertje spelen en achter elkaar aanrennen in je echoënde stulpje? Niet te denken aan al het schoonmaken van zoiets..
Wat een ellemdig samenraapsel, platgooien en wat geschikters bouwen wat er wel.uitziet
Ik heb ook ooit een huis gekocht, 2 auto’s staan erin én ik ben al eens in Nederland geweest. Nu komt het allemaal wel heel dichtbij…
Aardwarmte-installatie… een warmtepomp dus eigenlijk.
Poort is leuk, naast een monument. Huis is iets te groot, voor deze plek naar mijn mening.
@toeter11: jij praat altijd in understatements? ;-)
Voor dat geld wil ik op z’n minst een zwembad…
Is niet mijn smaak, we moeten in de Randstad gaan wennen aan eengezinswoningen met een vraagprijs van boven het miljoen!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).