Betrapt: de Lamborghini Huracan Superleggera [updated]

Auteur: , 26 Reacties

De eerste stukjes van de Huracan Superleggera druppelen binnen.

Lamborghini’s kleinste begint steeds harder om zich heen te slaan. Laats al met deze achterwielaangdreven pro-versie, nu duiken de eerste beelden van een Huracan die mogelijk de iconische naamgeving ‘Superleggera’ meekrijgt.

Huracantalks (ja, dat bestaat) heeft een setje foto’s gepubliceerd van een exemplaar in de kleur Blu LeMans, betrapt tijdens een fotoshoot in Italië. Wat meteen opvalt zijn de dikkere wielkasten met een extra koelsleuf, de spoiler achterop en een stance die iets verlaagd lijkt te zijn. Logische aanpassingen voor een model waarvan de pk’s toenemen en het gewicht slinkt.

De kans is groot dat Lamborghini de Huracan Superleggera in maart presenteert, op de autosalon van Genève. Hoeveel vermogen erbij komt ten opzichte van de standaard LP610-4 is nog niet bekend.

Update: we zaten er naast, dit is stiekem een creatie van tuner Novitec! Honest mistake, iedereen dacht aan een project van Lamborghini zelf.



26 reacties

Hoop dat het doek brandvertragend is..
@norge: Safety first hè. Veiligheidshesjes? Check! Blusdeken? Check! Dan kan nu het schieten van promotiemateriaal beginnen.
Gelukkig, ik zie dezelfde neus als op de normale 610-4 en niet de kruimeldief zoals bij de 610-2.
@pieterpoes: ik denk dat je de 580-2 bedoelt en inderdaad, dit ziet er veel beter uit
@pieterpoes: *580-2. Maar verder ben ik het met je eens.
@pieterpoes: ik bedoel inderdaad de 580-2**
Toevallig is dat toch altijd met dit soort shots. Heel toevallig dat ze net het doek over de auto aan het trekken zijn en je dus alleen het stukje ziet dat de fabrikant je wil laten zien of de foto is net te wazig op het moment suprême dat je ‘m in volle glorie kan zien.

Ik weet niet. Een achterdochtig persoon zou er meer achter zoeken.

Mijn vrouw is ook al 5 minuten te laat thuis. De hoer…
@Rick-dos: jou vrouw leest niet af en toe mee op AB?
*jouw…
@gtwillem: Pfff voordat ze al die sites door is die ik open heb staan is ze allang piswoest genoeg dat ze hier niet meer aan toekomt… 😉
@Rick-dos: En parkeren op een plek waar dat duidelijk niet mag?
@Rick-dos: dat is inderdaad vaak zo, dit zaakje stinkt ook. Het originele bericht is door een admin op huracantalks geplaatst, als het daadwerkelijk een spot zou zijn zou je verwachten dat het op meerdere sites zou worden geüpload door de trotse spotter. Dat is hier niet het geval, verder is het vreemd dat de fotograaf blijkbaar niet wordt gezien. Ik vermoed dat dit foto’s van Lamborghini zelf zijn die vervolgens naar huracantalks gemaild zijn.
@knipperlichtje: Das ook mijn vermoeden.
@Rick-dos: sorry Rick, het wou allemaal niet vanmiddag! Excuses, morgen weer optijd thuis!
@TimD: Als ik jou was zou ik een klacht indienen bij jouw Viagra dealer. Je moet al met die handicap leven en dan werkt dat blauwe pilletje ook al niet voor je. Is gewoon zielig voor je. Ja toch niet dan…
@Rick-dos: ik gebruikte een light variant, volgende keer toch maar weer de echte!
@Rick-dos: Dat was met de Aventador SV ook zo, alsof iemand in het midden van een gebergte staat met een high def fototoestel. ‘spyshot’
Zal vast komen, en zal vast heel fijn zijn. Al willen we hier op AB natuurlijk alleen maar de RWD variant. Stiekem zou ik deze ook liever willen dan de Aventador SV. De Murcielago SV daar tegen staat helemaal boven aan het lijstje.
Dat blauw kleurt toch net niet lekker. SV oranje staat hem beter vind ik.
Pure peurneu
Haha, die 1e foto lijkt op 80% van mijn vakantie foto’s!
Toch de Huracan die ik waarschijnlijk zou willen nu de 580-2 tegen valt.
Dit zal Lp-650 worden gok ik. En dan uiteindelijk ergens een 680 in de toekomst.
Als het nou zou gaan over een totaal nieuw type…. maar deze heeft meer peekaas en een spoiler en extra luchtgaten…. bigdeal.
Dit zijn echte spy-shots, beter dan al die camouflage pics
Speciaaltjes van Lamborghini zijn altijd top. Ben benieuwd hoe hij er echt uit zal zien.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).