Bizar: auto sleurt voetganger mee in 020

Auteur: , 30 Reacties

Cowboytaferelen in 's lands hoofdstad!

Bizar: auto sleurt voetganger mee in 020

Een 21-jarige man uit Amsterdam werd vannacht op zijn scooter aangereden door een Volkswagen Golf III met Franse nummerplaten. Het slachtoffer wilde uiteraard verhaal halen, bovendien moest de politie van het voorval op de hoogte worden gebracht. Om te voorkomen dat de auto er als een haas vandoor gaat heeft de Amsterdammer een been in de auto gestoken, maar dat deert de Franse cowboys niet.

Als het de bestuurder te heet onder de voeten wordt geeft de auto plotseling gas en wordt het slachtoffer honderden meters meegesleurd. Hij hield zich met één hand aan de auto vast en wist met de andere hand nog 112 te bellen. Behoorlijk koelbloedig, als je het ons vraagt!

Wat volgt is een heuse dollemansrit door Amsterdam waarbij het openstaande portier (met het slachtoffer ertussen) meerdere geparkeerde auto’s raakt. Even later constateert het slachtoffer dat de bestuurder een zwart voorwerp uit het dashboardkastje pakt. De Amsterdammer vreest het ergste en besluit de auto los te laten. Een paar straten verderop crasht de auto en de twee inzittenden (een mannelijke bestuurder en een vrouw) vluchten met de benenwagen.

De auto is inmiddels gevonden door de politie, de Franssprekende bestuurder en de vrouwelijke inzittende helaas nog niet. Volgens de Amsterdammer waren de twee mogelijk onder invloed. Moet haast wel, als je zulke achterlijke capriolen uithaalt. Het slachtoffer kwam er gelukkig vanaf met een gekneusde knie en enkele schaafwonden.

Het tafereel is gefilmd door een scooterrijder, de bewegende beelden check je bij AT5.30 reacties

Idioten heb je overal. Trouwens, moet dat “020”? Bezuinigen we op het alfabet? Moet ik alvast alle kengetallen van buiten gaan leren? Al lijkt meegesleurd worden door een stel fransen me nog steeds vervelender…
@live4life: er zijn er maar 2 natuurlijk.
010 en 020.
Oh goed, twee en een half dan…..070
@g40freak: ho..ho.. we hebben natuurlijk ook nog de n..n..nuldertig ..
@boxergt: Nee beter hè
@boxergt: dan zijn het er dus drie.
2 echte en 2 halven.
@live4life: ik erger me daar ook aan waarom 010 en 020 geschreven door een rotterdammer? Even serieus journalisten en/of media reporters mogen hun persoonlijke voorkeur toch niet geven?
“Journalisten en/of media reports mogen hun persoonlijke voorkeur toch niet geven”

Je meent ook echt wat je nu zegt?
Jemig, tussen de deur en de auto geplet worden, langs die geparkeerde auto’s. Mooi dat hij er weinig aan over heeft gehouden.
Die Franse “toeristen” mogen van mijn part keihard aangepakt worden. Ze denken dat ze met hun franse nummerplaten alles mogen doen.

Die mannen komen in Nederland en België voor hun plezier (drugs en vrouwen) maar houden geen rekening met verkeersregels en andere regels.

Het had voor de motorrijder veel erger kunnen aflopen, gelukkig houd het op bij enkele schrammen en kneusingen. Ik vraag het me toch af of het de moeite is om voor een paar € 100 schade je leven te riskeren. Maargoed, dat is een andere discussie.
@misterdrogba: Zijn geen (dronken) toeristen, dat is schorem, zie je hier de laatste tijd steeds vaker, zijn gewoon drugsrunners/dealers, lijkt op familie van die jongens uit Poelenburg, if you catch my drift
@lekkaah:
Absoluut, daarom ook dat ik toeristen tussen aanhalingstekens plaatste.

Standaard elke vrijdagavond zie ik richting Antwerpen die mannen blazen richting Nederland in hun overbevolkte gammele Cliootjes, 206jes, Golfjes.

Van mij mag er elk weekend controle zijn op de (snel)wegen om die mannen eens aan de tand te voelen. Ik wil gerust enkele minuten extra file wachten voor zulke controles.
@misterdrogba: ik zie ze ook regelmatig met een noodgang over de A16 voorbij knallen richting België als ik zondagavond ook wel eens die kant op rijd. Zitten soms echt idioten tussen die zigzaggend, rechts inhalend met 180+ voorbij zeilen. Niet allemaal maar meer dan eens zien gebeuren.
Als je wordt aangereden giert de adrenaline door je lijf (vanmorgen zelf bijna van mijn fiets gereden) en dat is de instap meneer wel aan te zien. Die staat er ook niet rustig over het typisch nederlandse weertje te lullen, maar goed je moet wat.
Tegen de muur dat vulles
Letterlijk ramptoeristen
Fransman + 020 + vluchten voor 112. Denken jullie wat ik denk?
@realracing3: Paturijn das pas fijn?
@realracing3: Het is al erg laat voor rebussen.
Goh, dit soort strapatsen had ik nou nooit verwacht in het pittoreske 020
Is Amsterdam.
DE hoofdstad van de tolerantie, vrijheid gelijkheid en broederschap, dit is daar ongetwijfeld niet strafbaar en wordt onder het genot van een kopje thee door alle partijen uitgesproken.
Ik begrijp ook niet waarom men deze Franse Europeanen dan ook rapaille durft te noemen, ze zijn bijzonder liberaal en Europees ingesteld met een auto van Duitsch fabricaat en het initiatief om hier onze economie te komen versterken om de benodigde geestverruimende middelen te kopen. Win-Win !
Verder hebben deze lieden geen nota dat de deelnemer die onder de categorie van het zgn langzame verkeer valt niet geremd wordt door enige vorm van het opvolgen van gedrags en verkeersregels.

Ik stel dan ook bij deze voor om aan de grote grensovergangen als Hazeldonk (de plek waar de meeste vrachtwagens ’s nachts worden leeggeroofd, maar dit ter zijde) flyers uit te delen met een beknopt aantal punten hoe de nederlandse samenleving werkt en hoe men zich hoort te gedragen; ik kan me voorstellen dat handelaren in geestverruimende middelen in pil, poeder, vloeibare of gedroogde vorm deze flyers graag en geheel belangeloos zullen steunen in ruil voor een kleine annonce.
\
Probleem opgelost.
@desjonnies: P.S Frankrijk heeft haar eigen drugs import, kwekerijen, plantages dat jij denkt dat Fransen er voor naar Nederland komen is achterhaald :)

Maar de coffeshops zijn vol in 020 met toeristen vooral jongeren die geen cent te makken hebben .
Niet dat ik ook maar iets goed praat maar mensen de steden groeien dus de problemen groeien ook mee.

Of dacht je dat Amsterdam een dorp blijft dat het jarenlang was vergeleken met de grote steden.
020 nadert de 1.5 miljoen mensen die er rond lopen dat zijn dus de toeristen, dagjesmensen, bewoners en forensen .
@riri:

LOL .. als er 1 stad niet groeit ..
Fransen: de herrieschoppers van Europa. Hadden we geen multikul samenleving, dan zouden de Fransen in Europa eens aangepakt mogen worden.
Fransen ??
Verwarde Fransen zeker ..
Vliegende spaghetti-Fransen ..
via Android app
@MauritsH: hoho! Niks mis met de Kerk van het vliegend spaghettimonster. Als we daar nou eens met zn allen in gaan geloven krijgen we een vredelievende, pastavretende wereld. De oplossing tegen IS en de Katholieke kerk lijkt me.
Ik zeg het niet snel, maar god wat een nicht is die gast op die scooter zeg! In plaats van zelf je handen uit de mouwen te steken naar een omstander roepen “meneer ga helpen!!!”.
Je rijdt een scooter aan.Die gast probeert je uit je auto te trekken en in je auto te klimmen etc. Is het dan zo gek dat je er vandoor wilt? Zou ik ook doen
Opsluiten dit soort gasten. Helaas word het waarschijnlijk gewoon taakstraf

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).