BMW M4 GTS voorproefje van TAG Motorsports

Auteur: , 20 Reacties

Stoer, snel, imponerend. Kijk Guus Hiddink, zo moet oranje eruit zien!

Deze BMW M4 is onder handen genomen door TAG Motorsports, die de BMW M4 hebben voorzien van een kleurstelling die meteen doet denken aan de BMW M3 GTS, minus het spoilerwerk. De oranje lak steekt lekker af tegen de zwarte accenten en de nieuwe zwarte sloffen. BBS leverde een setje lichtmetaal dat in hoogglans zwart werd afgelakt, voorzien van oranje details. Ook zette TAG Motorsports de remklauwen in vers laagje oranje lak, om het geheel lekker te laten smoelen.

De kleurstelling is doorgezet in het interieur van de M4, waar oranje details zijn aangebracht. Wat vinden jullie van deze kleur op de BMW M4, beter dan de blauwe van TAG Motorsports? Maken of kraken?20 reacties

Ja, doe hem zo maar!
Dus het is eigenlijk een M4 met een ander kleurtje? Via BMW Individual kun je dit ook doen, beter voor de restwaarde.

Waarom geen milde hardware upgrades (Akropovic uitlaten, Brembo remmen, K
Kleurtje en wielen? Mèèh..

<= doe mij die nieuwe Mustang maar
Ja, dit ziet er echt wel vet uit! Al zou ik nog steeds dat setje Vorsteiner velgen kiezen, dat een tijd geleden voorbij kwam.

Off topic: moet oranje er stoer uitzien? Aldus Geer en Goor? Gewoon je werk doen en winnen.
@Jochempie: oranje is heel stoer hoor. Maken selfies en n komische opmerking daarop is meteen racisme.. zo stoer zijn ze. Je zou bijna een facebook account aanmaken om ze vierkant uit te lachen om diezelfde foto…
@bartteeuwen: Verwijzingen naar Zwarte Piet, FC Aap enn dergelijke zijn geen grappen…
@gtwillem: Dit zijn mensen die in de spotlights staan. Ze verdienen zelfs geld om die reden. Mensen zijn zo intollerant als maar zijn kan. Als er n foto met blanke spelers is waarop iemand stelletje bleekscheten zegt moet die dan ook vervolgd worden?
@bartteeuwen: Dat zeg ik niet. Enkel dat de schaamteloze reacties op de foto van een bijzonder laag niveau zijn. Nederland. 2014. Serieus?
Heerlijke kleur en wielen.
Prachtig!
Mooi hoor!
Lelijk hoor !
Dus ze hebben er een pot verf tegenaan gegooid?
@berlinetta: motorsports-verf
@baasbas: Ga je daar sneller van?
@berlinetta: Ik heb het nog niet in de documentatie gevonden, maar het kan bijna niet anders dat deze verf lichter is. Daarnaast vermoed ik dat door een sinaasappelkleur te kiezen een sinaasappelhuid gesimuleerd wordt. En die putjes zorgen voor minder aerodynamische weerstand.
Een van de weinige tuners die de originele proporties van de auto’s tenminste enigszins in zn waarde laat. Doe dr maar eentje van!
via Android app
Die oranje strip in het dashboard vind ik wel een gaaf detail dat de auto echt afmaakt.
Ze zijn wel erg trots op de remklauwen
fanboy-alert !


(ontzettend lelijk )

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).