‘BMW X2 Cabrio moet gaan concurreren met dakloze Evoque’

Auteur: , 37 Reacties

Doe eens even normaal.

'BMW X2 Cabrio moet gaan concurreren met dakloze Evoque'

Ik dacht dat ze bij Jaguar Land Rover een verkeerd pilletje hadden geslikt toen ze met de Evoque Convertible kwamen. Ik kan het me nog goed herinneren, destijds met #TeamAutoblog in Genève in 2016. Op het vliegveld van de Zwitserse stad stond er eentje ter promotie. Wouter maakte toen DEZE pica. Het feit dat ik dat nu nog weet geeft al aan hoeveel emotionele schade ik heb overgehouden na het zien van die auto.

En nu ik bijna twee jaar later nog steeds in een verwerkingsproces zit, komt dit nieuwtje naar boven. BMW zou overwegen om met een cabrio-versie te komen van de nieuwe X2, aldus Motor.es. Tot nu toe is duidelijk dat er meerdere varianten van de X2 gaan komen, met onder meer een gepeperde variant met om en nabij de 300 pk.

De X2 lijkt met dit nieuws een speels model binnen het BMW-gamma te worden. Qua ontwerp sloegen de Duitsers al een andere weg in, met bijvoorbeeld het opvallende BMW-logo op de zijflanken. Of BMW écht deze plannen gaat doorzetten moet ik nog zien. Afgaande op de fotoshop van X-Tomi Design lijkt echter een nieuw trauma aanstaande.37 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Sorry maar het moet gewoon even……Neeeeeeeeeeeeee dank voor uw begrip
Dit is toch gewoon te sneu voor woorden…
Even projectielbraken..
Lekker met dikke 3-pitter en voorwielaandrijving….
Niches zijn er om gevuld te worden. Dus ja, dit kan er ook nog wel bij. Voortaan maar een kotszakje bij me houden als ik naar buiten ga.
@viezefreddyw: andere dingen zijn er om gevuld te worden toch?
Whahaha sorry maar ik vind dat het best leuk uit ziet
BMW is zo hard afgegleden zeg..
Ik weet dat de verkopen in Nederland niet de wereldwijde verkopen vertegenwoordigen, maar die Evoque Cabriolet zie ik werkelijk waar echt nooit rijden.Waar een beetje dealerpaleis nu twee verdiepingen heeft(en al ruimte tekort komt) kan men er wel drie verdiepingen bij gaan nemen om al die zelfgecreëerde nichegaatjes op wielen kwijt te kunnen.Om gek van te worden.
@noosaheads: ik zag er toevallig een maand of wat geleden een rijden op de A27 (op Belgische platen). Ik moest ff 2 keer kijken, wat een rare badkuip 😂
@noosaheads: beetje knappe uitvoering kost lachend 80-90.000 > gekkenwerk :-O
@noosaheads: ik heb er tot nu toe 1 zien rijden vorig jaar in de zomervakantie in Italië. Maarja, ding is zo onpraktisch als wat en niet eens echt mooi.
Kunnen we ipv BPM dat bepaald is op CO2 veranderen in een systeem waarbij je BPM bepaald wordt door hoe lelijk je auto is.

Het lost niet het BPM probleem op, maar het houdt wel dit soort auto’s van de weg.
@ikweethet: lijkt me goed. Dan wordt de Prius ook onbetaalbaar evenals al die meuk van Peugeot.
@str8six: ik vind dat peugeot best leuke autootjes maakt tegenwoordig hoor
Nieuw model????

Dit ding stond drie jaar terug al in de showroom bij de BMW-dealer. Dit is gewoon een facelift…

Wel een mooie facelift, je moet drie keer kijken, maar hij ziet er nét een heel, heel klein ietsiepietsie volwassener uit dan zijn voorganger:

https://static-trapautodealer.r.worldssl.net/5604-large_default/bmw-x6-accu-auto-12v-rc-metallic-blauw.jpg
Best dik in de juiste samenstelling.
Wie koopt zoiets? Een bejaarde die lekker de wind door de paar slierten haar die hij nog heeft wil voelen, maar te versleten is om z’n bejaarde ballen in een roadster te hijsen en daarom een hoge zit wil?
@berlinetta: ja, en die hebben geld, itt de gemiddelde reaguurder hier
Wauw, ik was me al tijden aan het afvragen of ik een manier kon vinden om de Evoque Convertible mooi te vinden. Bij deze!
Ja, want die Evoque is ook zo’n giga succes… echt nog nooit een in het echt gezien…
via Android app
Fotosoep.. dus hoe relevant? Waar de Evoque nog een beetje te pruimen is, is deze X2 om te janken. Maargoed, dat zijn alle BMW Xx’s dus wat dat betreft een schot in de roos.
Het houdt niet op, niet vanzelf…
BMW heeft in principe voor ieder wat wils. Hiermee wordt het homoseksuele gat in de markt gevuld.
Vieze troep
Ik vind ‘m leuk
Ik zal hem dan maar breken: ik vind het wel meevallen. Hij zal veel te duur worden, maar dat terzijde vind ik de photoshop boven het artikel nog niet eens verschrikkelijk. onnodig, dat wel.

Ik zie regelmatig een Evoque cabrio, ook die vind ik meevallen maar mooi is anders. En ik heb hem werkelijk nog nooit met de kap naar beneden gezien.
Jeezes… De Nissan Murano convertible is in vergelijking een schoonheid.
@SimonMc: bestaat ie dan?
Flink verlagen en een dikke spoiler erop om die rijdende identiteitscrisis compleet te maken.
Kill it with fire
Dus als ze er 2 weten te verkopen hebben ze de concurrentie verslagen….
Man man man..
Want er worden er zoveel verkocht
Een handtas nog handtassiger maken doe je zo 😂😂😂
Bij het zien van die foto kreeg ik meteen het karikatuur idee. Zo’n grote plastic auto waar je je kind van 3 inzet. Ziet er niet uit.
Wat bezield de mannen van BMW toch? Wie of wat zit nu weer op een X2Cabrio te wachten? Ze zijn kompleet de weg kwijt op veel fronten helaas en dat hebben ze bij Mercedes wel in de gaten.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).